• Zóanagyvarázsló
    Szerintem pont azért nem jók az ítéletek, mert nem igazságosak a különböző - akár szurkolói - érdekek miatt. Pont nem jó, mert folytatódik ugyanez a gyakorlat, és - legalábbis kisebb fajsúlyú ügyekben biztosan - lesz még alkalmunk szívni a fogunkat.

A garázs pedig a világbajnoki helyezés kérdése volt - eddig. El lehetne ott férni, csak akarni kellene.

Az igazságos ítélet közvetve persze de egy csomó igazságtalanságot eredményezne sztem.

Az üzleti világban ilyen esetben számlák zárolásásról, gazdasági bűncselekmény ügyében folyó perekről beszélhetnénk, itt pedig egy garázsról. Persze tudom, hogy ezt úgy általánosságban értetted az üggyel kapcsolatban, nem e kérdést tekintve, de én pont ezért mondom, kisebb garázzsal együtt is pitiáner bübtetésről lenne szó.

"nem azért mert az FIA akkut rosszdöntési betegségben szenvednének a beiktatásuk pillanatától,"

Pedig néha attól tartok, hogy de. Legalábbis a motorfejlesztések 10 évre szóló befagyasztását nem tudom mással magyarázni. De számos érdekes döntés született az elmúlt években.