• [Jakuza]
    Na egy pillanat. A szabaly azt mondta ki, hogy a megengedett gumimeret nem lehet 270mm-nel nagyobb. Amit verseny elott ellenoriztek, mert senki nem gondolta, hogy a Michelin ugy probal nem megengedett elonyt szerezni. S mint kesobb kiderult a magyarországi versenyt követő mérések eredményeként kiderült: a Williams első gumijainak futófelülete a futam végére a megengedett értéknél szélesebbre, 286 mm-re kopott. Na mar pedig ha a szabaly azt mondja ki, hogy a gumifelulete nem lehet 270mm-nel nagyobb, akkor arra nem lehet hivatkozni, hogy eddig csak a futam elott mertek nekunk, hogy kepzelik ezt, hogy megmerik, hogy megfelelo e, a szabalyoknak megfeleloen.
    Annyira mondjatok, hogy a Schumacher szamara hozzak a donteseket, akkor miert nem vontak el a pontokat, ha kiderult , hogy nem megengedett elonyt hasznaltak a Michelinesek ? Marpedig a tobb mint 3,5 fel centi szeles gumi igen csak nagy elonynek szamit a kanyarokban.
    En amondo voltam, mint mindenki mas aki erintett volt ebben a temaban, hogy mindenki igy jart volna el, mint a Ferrari.
    Te hagynad azt , hogy 20 eve atletizalsz es te vagy az eselyes az olimpiai 100 meteres futoszam megnyeresere, de nem nyersz mert leeloz az egesz evben nalad 2 mpel lassabb futo es rajossz , hogy azert nem nyertel , mert a masik doppingolt es erre bizonyitekod is van ?
    Te tuti beletorodnel abba, hogy azert dolgoztal egesz evben, hogy csalas miatt elveszitsed az almaidat.
    Nezd egy kicsit realisabban a tenyeket.