• shad0w
    igazából azt azért elmondhatnád, h neked mégis mire fel van ilyen nagy arcod az sg fórumon (lehet máshol is). nem csak most, már sokszor tapasztaltam, csak eddig, mivel nem velem játszottad ezt a számodra oly kedves játékot, h a fórumtársad lekisfiúzod/kislányozod, te pedig játszod az istenkirályt, nem írtam.
    csak az, h idősebb vagy nem jelent semmit, a kor nem érdem, hanem állapot. én semmi személyeskedőt nem írtam, egyikőtökre nézve sem, nem értem neked miért kell így reagálnod rögtön.

a videóra visszatérve, én nem láttam komolynak azt az ütközést ami kimi kipördülését megelőzte, viszont annak eredményeként visszacsszott az utolsó helyre és ezért gondoltam, h egész egyszerűen nem volt kedve továbbmenni.

autóm pedig van, igen úgy tették a seggem alá, össze viszont még nem törtem, így ilyen téren tapasztalatom - szerencsére - valóban nincs.

mod.: ja még annyi, h én -veled ellentétben- soha nem gondoltam magam tévedhetetlennek, amint biztosan kiderül h tévedek, és kimi autója valóban versenyképtelen lett elfogadom, és nem keresek kifogásokat. az amit te írsz, egyelőre pont ugyan úgy találgatás mint az amit én írtam.