• b-type
    OFF:
    :)
    Nem kell hogy kedveld őket, de ez tényleg a ló másik oldala.
    Hajószám tódul hozzájuk a bevándorló, valmint mi sem sokat tettünk azért hogy szeressenek, mármint az átlagemberek szintjén...és ez így van még sok helyen, ahova betódult a Magyar tömeg.
    Viszont akiket én ismertem, azok felnőtkoruk kezdetétől rendszeresen raknak félre pénzt a majdani gyerekük boldogulására, és a család az első...a legelső.
    Én ott mindig feltöltődtem...emlékszem pl. hogy megdöbbentem, mikor a Palio-t megnyert városrész pl. kiváltságnak tartotta azt, hogy vendégül láthatják az egész várost kétszer...a látogatóknak minden ingyen van, minden. Ez egy kiragadott dolog de rácsodálkoztam, és utána magamra is, hogy nekem ez miért is szokatlan.
    Az olasz autókról pedig sztem nagyjából mindenki képbe van, olyan csodás kocsikat tudnak csinálni amit senki más.
    Vannak kivételek (inkább korszakok) persze, de simán állják a francia autókkal való minőségi összehasonlítást, az angol autókról pl. ne is beszéljünk.
    Fociban a szinészkedés egy fogás (eredményes), Braziliában ép úgy müködik mint az olaszoknál.
    De én befejezem az offolást, részemről ez volt az utcsó, nem F1 témájú hozszólás. :)
    ON: