Zóanagyvarázsló#59761
Egyszerűen nem szeretem a "médiasztárokat". Persze Hamilton legalább letett valamit az asztalra, de pont az ilyen akciók nem illenek össze a látszólag felépíteni szándékozott szerény, magát felküzdő fekete fiú képével. Egyébként nekem az sem szimpatikus, hogy Schumacher - és sokan mások is - Svájcba menekülnek a komolyabb otthoni adózás elől. Megérteni megértem, de nem tetszik, pont a tehetősebbekknek kellene péládt mutatni. Persze ő jótékonyság formájában azért tesz erről, de olybá tűnik, a becsületesen adózó sztár PR értéke kevesebb...
"végülis ha belegondolsz napellenző nélkül"
Ahhoz pedig eleget védtem és dícsértem itt Hamiltont, hogy ezen a megjegyzésen mosolyogjak. Keversz valakivel, nálam sokkal elfogultabb emberek is vannak ebben a topikban ;)
(Nem azért reagáltam külön erre, mert sértene, csak részemről komolytalannak tartom, hogy más csapat drukkereként automatikusan szemmellenzőt - vagy napellenzőt - kell képzelni az emberre. Kétségkívül sokan valóban előszeretettel használnak ilyen eszközöket, és ezért ők könnyebben látnak is bele másokba ilyen attitűdöt. A vitapartnerrel, annak érveivel, meglátásaival kell vitatkozni, s nem annak szurkolói identitásával.)