182273
  • G_ArchAngel #61739
    alapvetően csak Kimi hibázott, a többieké flawless victory volt
  • Istencsászár
    Hamilton a gonosz jelenleg, teljesen minegy mitcsinál:)
  • Ashyn
    Heidfeld, Rosberg egyikük sem ejtett apró hibát sem. Szóval nem Hamilton volt az egyetlen, aki szinte csont nélkül hozta a futamot.
  • mflex #61736
    :D
  • G_ArchAngel #61735
    Én simán korlátoznám, hogy 35 felett kötelező a nyugdíjbavonulás az F-1-ből...
    Magamon is érzem, hogy közelsem vagyok olyan formában mint 10 éve, abba is hagytam a Battlefieldet
  • mflex #61734
    DC is "monnyon" le ,ő is ugyanolyan vén fasz,mint Sumi,de ő továbbra is eszetlenkedik a mezőnyben Barichelloval egyetemben.(nekik miért nem kell "nyugdíjba menni?)
    A különbség az, hogy Sumi még most is "lenyeletné a bránert" mindekivel.
    Mindig az lép le,(helyesen: annak kell!!!!)akit szívesen nézne az emberek töbsége.
    Remélem egyszer visszajön még....remélem.
  • Gabor_(HSF)
    Az jó hely? Televan annyi "szakértővel" mint jomagad?..
    Tudod fűre kicsuszni az csak egy dolog,előfurdul,nem nagy ügy..
    Ellemben a fűvön gázt adni,az viszont már nagy paliság,ezt már az oviban is tudják...
    Lehet akár mekkora köd előtted Kimit vizsgálva,a tényen nem változtat semmit,ez a versenye gyermeteg volt
  • simonl #61732
    Elvakult akkor voltam amikor még Shumi versenyzett:D ......de továbbra is Ferrari szurkoló vagyok.

Kövezzetek meg........bár ha nem jó topicban vagyok szóljatok:D

Nem Kimit vagy Massát istenítettem a hozzászólásomban, csak megemlítettem pár további figyelemre méltó apróságot.

Bár valóban az első futamot láttuk.......ne vonjunk le semmit, de komolyan csak én vagyok ilyen paranoiás, hogy a 22 autóból csak a 2 McLaren nem ejtett szinte egy hibát sem?
    A többiek estek keltek......mindenesetre furcsa.

• passatgt
    65 fölé ment a pulzusa, megijedt és elkapta a kormányt
  • DJ BP
    azért sztem Kiminek nem kéne elmagyarázni, hol kell fékezni, nem is lett volna elég gyors... Amikor meg vannak előtte, jóhogy előbb fékez. Kitette a fűre árnyékban, igen azt benézte, elbambult, így járt :D Tavaly is első helyen csinált egy ilyen elbambulást :)
  • DJ BP
    egyik legjobb kocsi? Sauber? :)
  • WNW
    Jolvan, akkor fikazzunk.. Kimi nem a tulzott kockazatvallalas miatt bukott ketszer.. Eloszor minden amator pilota hibajat kovette el, azaz lehetseges fektav felenel kezdett el fekezni... Gyere autoszimulatorozni kicsit, minden felnotas, "en vagyok a Jani" kezdo ezt csinalja.... Ebbol 3 dolog szokott lenni, kavics, palank, vagy szarra tori az egesz mezonyt... A hulyebb verzio sose tanul, akibe van nemi esz, es meg nem itta el, egy ido utan rajon, hogy ez a sok hulye sok pontos nem azert fekez egy adott helyen, mert ott az italbolt.. Masodszor.. Az van, hogy az enber megcsipi a fuvet.. De ez alltalaban a kijarati iveken szokott megtortenni, ha besokal, nem a fektavon.. Ahhoz eleg nagy dekoncentraltsag kell, hogy az ember egy egesz kereknyit kirakja a gepet a fure fektavon... Mindketto amator hiba.. Massa is elkovetett egyet az elejen.. Aztan a verseny tovabbi reszen a valoszinuleg enyhen serult kocsival vegigszantotta a mezonyt, akit sikerult utolernie, kapasbol lenyomta, mig Kimi 2X kort babralt Barichelloval.. Massat Coulthard meg ugy se tudta megallitani, hogy elefekudt.. Pedig a Red Bull jobb a Hondanal, es Coulthard nem arrol hires, hogy egyszeru leelozni... Szoval lehet mindig Massat fikazni, de akkor fikazd Kimit is... Ezt a versenyt mindket versenyzo elrontotta, az mar csak korona volt a tenykedesukre, hogy a kocsi is kihullott aloluk... Amugy ha valaki nem emlekszik ra, Kimi ugyan ugy kerult az F1-be, mint Hamilton.. Extrem fiatalon, az egyik legjobb kocsiba, es a media hangos sztarolasa kozepette.. Az mar kulon peche volt, hogy aztan a kocsi megbizhatosagaval gondok akadtak...
  • DJ BP
    igaz, ha
  • BaliBoy
    Azért DC visszavehetne az arcából. (feltéve ha tényleg ezt nyilatkozta)
  • DJ BP
    Coulthard véleménye

Sztem Massanak van most igaza... Wurz eset? Egész más volt, gyakorlatilag Wurz már kanyarodott, és DC keresztbe átment rajta :)
  • G_ArchAngel #61724
    A lényeg, hogy ne BMW, Ferrari és McLaren legyen...

Mondjuk egy Williams + Honda párosnak tudnék örülni:)
  • Istencsászár
    Inkább Williams Toyota nem?:)
  • M@TriX
    jah amúgy még tavaly nevetni lehetett a fennti bannerban a kocsikon, hogy a BMW vs. Meki, de úgy tűnik mostanra aktuális lett ;)

(jövő héten már újradesignolt lesz a banner, csak addig maradnak a tavalyi kocsik)
  • jefferson83
    Nem veszünk :D Én csak azt mondom, ebben semmi rossz nem volt, ilyenért nem kell elnézést kérni :P
  • Istencsászár
    3 hónapja 1 mondantban megemlítette valaki:D

Amugy Trulli mondta h a Ferrarinál valami nem stimmel, aztán Ross mondta h a Mekinél valami nem stimmal, aztán Nick mondta h valami nem stimmel, aztán mindenki kussól azóta mert az egységes elektronika kiválóan üzemel, s megbízható... szóval örülünk neki h elvakult Ferrari fan vagy, de ez nem kell ide a topikba, mert feleslege, de ha vannak belső infóid oszd meg velünk:))
  • jefferson83
    Szerintem ebben a szókapcsolatban pont nem jelenti azt, hogy hülye aki másként látja. Inkább -> Teljesen egyértelmű, vagy nagyon könnyű észrevenni ...stb.

No de ennyit a dologról, csak azért jegyeztem meg, mert szoktam én is használni és nem úgy értelmezem, ahogyan te. Egyébként semmi bajom veled :)
  • simonl #61718
    Össze ne vesszetek, srácok:D

Valóban nem volt szerencsés a megfogalmazásom, éppen ezért elnézést is kértem. Többet nem fordul elő....

• b-type
    nem mondod?! :)))
    azt hittem vers.

Szal nekem mindegy, de a 'hülye aki másként látja' nem egy szerencsés mondat ha vitára kerül sor. ..valhogy olyan megszólítva érzi magát az ember ha nincs egy véleményen.
  • BaliBoy
    Idézet a ferrariworld.com belépő oldaláról:
    "At the end of the weekend, heavily conditioned by the qualifying's outcome, the Scuderia Ferrari Marlboro concludes its first appoinment of the season with both cars forced to retire due to engine failure."

Sajna ez van.
  • simonl #61715
    A Ferrari megtalált két gebaszt az elektronikában, mondanom sem kell az egyik a kipörgésgátló.
    Nem tudom milyen meggondolásból, de ezt Ross Brawn -on keresztül a Honda hozta nyilvánosságra.
    Várjuk és majd lessük a fejleményeket.
    Komolyan gondolom, hogy ne nekem legyen igazam, és minden alkalommal jó és sportszerű versenyeket láthassunk.
  • jefferson83
    Igen, most már mindenre rá lehet, és rá is fogják fogni ezt. Magán véleményem szerint meg is érdemlik, mert maguknak köszönhetik. El kell viselniük.
  • M@TriX
    nyugi, nem mondtam, hogy nem igaz, de beszarás lenne ha igaz lenne, a másik részben ha ennek minimális esélye lenne szerinted a Ferka már nem kezdte volna el a hadjáratot? valszeg tudják mi volt a gáz amihez nincs köze az elektronikához... szerintem
  • jefferson83
    Ez egy kifejezés a magyar nyelvben.

pl.: Ezer éve nem láttalak.

--> Nem kell mindent szó szerint venni. Teljesen nyilvánvaló, hogy nem így értette.
  • simonl #61711
    Gondolom azon is beszartál volna tavaly szezon elején - ha utóbb nem derül ki és bizonyosodik be - hogy az egész kémügy egy szemfüles fénymásoló okán pattant ki........

Na de mindegy, zárjuk le, nyilván más másképpen látjuk, nézzük és ez így van jól.....

UFF én beszéltem:D
  • M@TriX
    minde csak idő kérdése, csak nehogy késő legyen...
  • gercse
    nem kell ezt túldramatizálni, csak rájönnek a műszaki hibákra, és sikerül egy jó autót összedobni, ekkor fog kiderülni igazán az erőviszony
  • M@TriX
    komolyra fordítva a szót, a Ferrarinak össze kell kapnia magát, tavaly is csak bazi nagy mázli, hogy megvolt a VB, de azt kell mondjam, hogy igencsak nem rajtuk múlt, de ez mind1 is már.

Az alényeg, hogy már akkor is határeset volt a Ferrari, nem tudom Ross barátunk távozása miatt, vagy mert Kimi idejött :))) de valami szar a van a palacsintában.

Ha valamit nem lépnek gyorsan, akkor hamar elúszhat a VB. Amikor mondták a Ferrari fölényt pár hete eleresztettem egy mosolyt, mert annyira szerintem nem volt nyílvánvaló, úgy tűnik igazam is lett.

de azért ekkora lebőgésre nem számoltam. Reméljük összekapják magukat, mert izgalmas évadot AKAROK! :)
  • b-type
    Mert Vettel volt a hibás.
    Egyfelől ha nem biztos hogy meg tud állni akkor nem megy ennyire közel, vagy nem megy azonos íven....de legalább nem néz másfelé mint amerre megy.
    Vettel maga is elismerte hogy elcseszte és a 10helyes büntetését egyébként törölték...
    Mindezen felül, igen hibázott Hamilton mert túl közel ment az SC-hez...de nem felelős Vettel hibájáért.
  • M@TriX
    "senkinek nem gyanús, hogy egy Microsoft és McLaren által gyártott vezérlőt kell használni és érdekes módon mindkét ferrari megadta magát."

Ezen beszartam :))
  • simonl #61705
    Elnézést, a "hülye" szót nem akartam személyesíteni....roszul fogalmaztam.

egy példa hirtelen: (ha rosszul emlékszem javítsatok ki) 2007 japán, safety car bent, mögötte Hamilton, Webber és Wettel.
    Hamiltom kihúzódik egészen jobbra majd erőset lassít - mert Ő ugye semmit nem lát a safety car vízfüggönyétől :D - mögötte mindenki nyom egy satut, Wettel meg bele Webber autójába.
    Mindezek után éjszakába nyúló meghallgatások, bírói elemzések után az eredmény: Hamilton terészetesen nem hibás, Wettelt megb...ták.

És számos ilyen "érdekes eset" volt, ha objektíven visszaemlékszel....

• Bala10
    mik a hamiltont segítő intézkedések? mert én nem szoktam ilyesmivel foglalkozni.
  • b-type
    "..azt meg csak a hülye nem látja, hogy minden eszközt - még szabálymódosításokat is - megtesznek, hogy nyomják előre ezt a Hamilton gyereket."

Szal aki nem osztja a véleményed az hülye..aham, kerek.
    Jó érv.
  • simonl #61702
    Szép jó reggelt,

Reggeli kávézás közben olvasgatok vissza.....nem tudom korábban volt e már szó róla: senkinek nem gyanús, hogy egy Microsoft és McLaren által gyártott vezérlőt kell használni és érdekes módon mindkét ferrari megadta magát.
    Azok a ferrarik, amik azért nem nagyon szoktak csak úgy megállni a pálya szélén.
    Igen, ferrari rajongó vagyok (lassan 20 éve) és a tavalyi év után hagy állítsak fel ilyen öszzeesküvés elméleteket.
    Biztos lesznek akik leszólnak majd e hozzászólás után, elfogadom.....de évközben, ha már harmadik, negyedik alkalommal áll le egy ferrari, akkor emlékezzetek írásomra:D

Más: azt meg csak a hülye nem látja, hogy minden eszközt - még szabálymódosításokat is - megtesznek, hogy nyomják előre ezt a Hamilton gyereket.
    Az angolok így működnek...nézzétek meg Backhem -et....egy közepesen jó futbalista.....csak jó a marketingje.

További szép napot mindenkinek

• Dodo55
    Ez így van, meg az is hozzátartozik, hogy "Azt tiszta és világos,a meki magasan a legjobb verda" ez nem igaz, Massa az elég hamar kiesett, meg Massa csak Massa, Kimi előtt meg folyamatosan volt valaki, pluszban valamelyik Sebasti(a/e)n bele is ment a bal hátsó kerekébe a rajtnál.
  • MaSzKa
    jó ötlet :D

sg f1 rádió :D