• Istencsászár
    Engem nem is az zavar amit a McLaren tett mert hidegen hagy, magukat rúgták seggbe minden téren, de nemigaz hogy nem lehet semmit sem ugy rini h ne rugjunk beléjük, ne állítsuk falhoz őket, ne mondjuk el mindennek... nem ez volt az első ilyen eset és nem is az utolsó. De még nemis erre ki kitől mit lopott ügyre kell gondolni, hisz ott van Magyar Gp ahol is őket szivatták amikor magukkal szurtak ki, de ez már történelem... Tavaly a Rönóval csinálták ezt, jövőre is lesz egy kiválasztott fekete bárány csapat, csak azt nem értem h aki nem áll be a sorba az miért elvakult meg ilyenek...
    Irhatnám G_ArchAngel h nála nagyobb meki ellendrukkert nem láttam hisz nekik Kiminek szurkolt sokáig, erre most falhoz állítaná és főbe lőné őket meg egyebek, azt még ő ir nekem ilyeneket:)))) vicces. Az baj az üggyel hogy teljes mértékben sikerült mindent ráhúzni a csapatra, hazudtak ok, tudtak meg adatokat ok, de a kocsi tiszta vagy leglábbis az FIA mérnökei nem találtak semmit, akkor ne mondják rá hogy ezüstpiros, meg ferlaren meg egyebek, ami nem igaz, erre irtam h nem teljesen igaz, de már ez is elég h odujukból előre tőrve kiszabaduljanak a ferrari defence force emberei:))