FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Szal én nem vagyok semilyen drukker , de Schumi lenyûgözõ 😊))"

a logómban meg egy IKEA kamion házhoz szállít...

http://gaborszantai.co.uk/

lac coo
Utólérte Senna pole-rekordját ! <#worship><#worship><#worship>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

REALista
Én azért még nem írnám le Montoyat sem!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

JohnnySmith
McLaren meg sajna úgy folytatja ahogy tavaly abbahagyták...
Iceman-t sajnálom jobb is lesz ha jövõre, magamögött hagyja a sikertelenséget nyujtó csapatot.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

desigo
stilszerûen piros löttyöt isznak..
Snecie Smicie
bocs hogy ezt mondom, de láttam már eleget ezt a mosolyt...

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

JohnnySmith
Rönó 😄DDDD azért sajnálom õket <#hehe><#ravasz1>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Snecie Smicie
jaja..szerintem itt még Alonsonak vagy Buttonnak lesz beleszólása a dolgokba, MS-nek nem lesz könnyü dolga.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

lac coo
Hát nagyon jó volt látni újra Schumi mosolyát !😊))
Az az ember megérdemli, úgy vezette a ferkát mintha a köruton mennék a közértbe 😊)))

A Mercedes egy bohóc : el kellene dönteni hogy vb-t akarnak-e nyerni vagy egy "csodaautóval" a címlapokon jampizni 😞(((

Szal én nem vagyok semilyen drukker , de Schumi lenyûgözõ 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

értem, sorry, ezt benéztem...

REALista
Szerintem nem rossz ez az idõmérõ csak már megint nem tudni hogy ki hogyan taktikázik!!!

BuzzFuzz
Mit képzelsz te.. fogd vissza magad, hol látsz te fikázást?

Az igazságot írtam le, ez a véleményem!! És soha nem voltam a barátod, el kell fogadni hogy nem csak Ferrari fanatikusok léteznek

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

Amse
úgynézki az utólsó 20 perces részben nem még érnek a megkezdett körök az idõ lejárta után.

a Hernyószemû hogy került be a 4. helyre???
már nem volt idõ, mikor kiírták JPM-et negyediknek...

Snecie Smicie
mi ez a flame?

Istencsászár
neked mi a bajod? csak tényeket mondtam! és monty ottvan szvsz nem szar a meki annyira😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

REALista
Holnap Montoya bravurt várok és Ferrari és Renault szerencsétlenkedést!Csak nehogy fórdítva legyen!!!

Amse
jajaj dav1d ne kezd azt amit tavaly pls 😊
no flame

BuzzFuzz
persze ha igaz lett volna a Schumacher "sírása", akkor nem verik tönkre a mezõnyt, teszt ide vagy oda...

REALista
Semmit nem jelent ez az idõmérõ!Szerintem alig volt megtankolva a kocsi bár ezt ki tudja?

csak a vsztesek magyarázkodnak..

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Williams elott le a kalappal! Webber megmutatta hogy tud valamit.

Amse
Go Kimi Go (to ferrari)

Punker
vigyázz a szádra kis barátom mert ha továbbra is ilyen hangnemben fikázol mindent és mindenkit te fogsz repülni idén innen elsõnek repülni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ÁjjLe BoBBi
a mclaren egy olyan különleges csapat amely a pilótáik karrierjének magasba emelése helyett inkább idegi alapon tönkreteszi õket. szánalmas.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Istencsászár
A ferrari 1 hetet tesztelt itt, szvsz ez várható volt...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Regen lattam mar ilyen oromot a Ferrarinal <#zavart1>

Punker
hoppá a kis spanyol becsúszott 4.-nek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

tavaly is becsapta a téli teszteken a Ferrari a többieket, évközben meg a rajongóit...😊

BuzzFuzz
röviden: a Meki szar, a Renault eltaktikázta, a Ferrari meg megint hazudott mint mindig,,,

RelakSfromhome
Lehet, hogy megint nem lesz a ferrari-nak ellenfele?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Punker
banyek qrvajó ez az idõmérõ, pörgés van rendesen 😊

desigo
Mekkora pancserek a Renaultosok!

Grat Ferrari
hát renault ellenfele asszem eben az évben ferrari lesz

Gyula: Keveske a Ferrari a Renaultokkal szemben. Mit is mondana ez a totalisan objektiv diszfasz?

Punker
röviden csúnya

Ferrari hangja olyan mint szakadna szet az a motor de megy mint allat 😄

Amse
szerintem meg jó lett nagyon az idõmérõ rendszer...

desigo
"emberek nem húzzuk meg a csavarokat?"<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
csak mert kiesett Kimi attol meg nem unalmas<#levele>...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

RelakSfromhome
basszus, az a visszapillantó tényleg rendesen lötyög 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Punker
hát te tényleg nem vagy normális, 12 körös idõmérõ óta ez a legjobb.

desigo
Massa szépet ment
Istencsászár
ez az idõmérõ ugy szar ahogy van, tavalyi usa nagydíj izgalmasabb volt

desigo
Nah Schumi feladta a leckét...
Punker
csúnya a ferrari hangja

Punker
bek@phatják, menjenek tiltakozzanak a buszok ellen 😊

desigo
Mit szólnak a környezetvédõk az üzemanyag pocsékoláshoz😊
Azt gondoltam, hogy sumi direkt engedte el. Bar ki tudja

jah én is felfigyeltem rá de nekem úgy tünt mintha félreváltott volna bár pont M.S.-nél fura..