182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
DJ BP #61539 ha Barit és Nakajimát kizárták, Kimi kap 2 pontot? -
az lehet:Dam. naon kiraa volt a futam örültem heidfeldnek de kubicát meg burdais-t sajnátam jó volt -
Hát igen. A tempójukkal nem volt gond.
Ettől tartok amúgy én is. Látva, hogy Raikönen két kicsúszása is előzés közben/után történt. Egyébként így sem volt 'igazi' előzés. Neki is csak azért kellett mert hátulról indult. Szvsz. ha előről rajtolt volna nem próbál előzgetni, inkább kitaktikázza. Tehát a TC kiiktatásával lehet többet fognak hibázni, de előzéseket így sem lehet majd látni. Vagy még annyira sem mint eddig. -
G_ArchAngel #61536 6 db Ferrari motoros autóból ketten (Vettel, Fisichella) ütközés miatt estek ki, míg 3-an (Kimi, Massa, Bourdais) motorhiba, Glock hidraulikai (motor?) hiba miatt.
Mióta elment Stepney, visszaesett minőség:D -
WNW #61535 Ha figyelembe vesszuk, hogy gyak. mennyi uzemanyaggal mentek, es hogy ugytunik a tobbiekkel ellentetben kepesek lettek volna 1 kerekcserevel letudni a tavot, es a sebesseguk igy is nagyon jo volt, ha nem jonnek be ezek a baki, megeszik a tobbieket... Amitol viszont felek, hogy az egyforma teljesitmenyu kocsik kozotti elozgeteseknek a kiporgesgatlo kiiktatasaval bealkonyult.. Meg jobban mint eddig... Ijesztoen instabilla valnak a koveto kocsik a kanyarokban.. -
Akkor Kimi még szerezhet pár pontot. 
Punker: Mind1, várjuk meg mi lesz a hivatalos közlemény. Ettől függetlenül a Ferrarisok nem mentek jól a technikai hibáktól eltekintve. -
G_ArchAngel #61533 Na, nincs még vége a futamnak...
Nakajima +10 helyes rajtbüntetés a Kubica ütközés miatt
Barichello kizárva a piros lámpa miatt
Alonso jelenleg vizsgálat alatt, mert az első körben SC mögött, sárga zászló alatt előzött -
Ashyn #61532 Azért Barri és a Honda sem adta sokkal alább... -
G_ArchAngel #61531 Kovalainen a nap lúzere 

-
Ashyn #61530 Rosberg megérdemelte a dobogót, hibátlanul vezett. Heidfeld és jó, neki is grat. -
hát érdekes egy futam volt!
Ferraris szögből sajnos katasztrófa:(
Bár én bízom benne, megvan a tempó de itt minden összejött Kiminek és Massának...
Rosberg nagyon ügyes volt, Kubica is, kár hogy kilőtték... -
tiszta futamon derül majd ki mi is a helyzet, ott ahol ennyi baleset van tuti kapnak alaphangon is az autók. -
Kár volt a balesetekért meg az ügyetlen előzésekért... inkább a szokásos kaotikus mint valami űber izgalmas dutam volt, de scnek köszönhetően voltak előzések a végén is. Én mondtam h Hamilton lesz a befutó, Kova nagyot szívot, Alo pedig szépet előzött. Azt már megint nem értem h miért nem tudták az versenybirák betolni Barinak a fekete zászlót amikor nyilvánvaló volt a dolog... megint a totális káosz és idétlen büntetések ide oda dobálása... ennek nem lesz jó vége ha ilyen egyértelmű esete is félrecsináltak... Montezemolo pedig aon gondolkozzon el h az álomcsapatának van még hova fejlődnie, hisz mekkora örömmel oda volt h ők lesznek a legjobbak, 1 hét mulva javíthatnak, kiváncsi leszek hogy 1-1 ellen mit kezdenek egymással. Amugy a McLaren Ferrari megint jóval gyorsabb mint a többiek, persze főként Hamilton és Kimi alatt... Piquet pedig valamit kezdjen magával mert ujonc ide vagy oda e katasztrófa volt, Briós egy taslival kell h megjutalmazza.... -
Kimi már a rajtnál kapott 1 ütést, onnantól kezdve csak ők tudják mi mehetett tönkre. -
-
és nem léphet be a F-1 pályával rendelkezö, vagy azzal szomszédos orszégok területére, és azokéra sem melyeknek ven F-1-es pilotája,és azok szomszédaiba se.
-
örökre,még csak versenyre sem mehet többé,de már olyan márkájú autót sem vehet ami fut a forma1-ben,vagy rokonságban van bármelyik csapattal is,és az eddig kapott fizetéseit mind visza kell fizetnie -
ATi0021 #61522 Köszi ;D -
akkor most örökre eltiltották a forma 1 tól vagy csak ettől az egy versenytől? mert ez nem mind1! -
Barrichellót kizárták, Raikkönen pontszerző
hogy arra számítani is lehetett, a sportfelügyelők kizárták a versenyből a Honda Racing brazil pilótáját, Rubens Barrichellót, aki a piros jelzés ellenére hajtott ki a boxból a mai Ausztrál Nagydíjon.
Barrichello a hatodik helyen fejezte be a futamot, azonban kizárták, mert figyelmen kívül hagyta a piros jelzést a boxutca kijáratánál.
A brazil versenyző egyébként tíz másodperces stop&go büntetést kapott, amiért rosszkor állt ki tankolni, ám a Honda csapatvezetője, Nick Fry megerősítette, hogy kizárták versenyzőjét.
Ez pedig azt is jelenti egyben, hogy a Williams újonca, Kazuki Nakajima felugrott a hatodik pozícióba, míg a Toro Rosso francia versenyzője, Sebastien Bourdais a hetedik, míg a világbajnoki címvédő, Kimi Raikkönen a nyolcadik lett.
A Ferrari finn pilótája tehát egy pontot szerzett. -
innen ;) -
Na de srácok! Ez szenzációs volt!!
Raikonnen eszméletlent ment az elején! Aztán belefártadt?? Nem tudom de a második részben nagyon elcseszerintette ezt a dolgot!..
Na mind1. Hamilton volt szerintem az egyetlen ezen a futamon, aki ugy versenyzett hoy nem volt hibája baja stb.. Szóval ja.. Hát jó volt! -
ATi0021 #61517 A mai futamról lemaradtam és sajnos az ismétlést se lesz lehetőségem megnézni. Honnan tudom tölteni magyarul a mai futamot? -
Igen ebből látszik! Ilyen hülyeséget más nem ir csak akinek fogalma sincs az egészről:D -
Buta vagy.
-
arankamama #61514 bocsánat. -
én közel 10,úgyhogy kusspicsába
-
A hibákkal együtt amit elkövetett ő melózott a legtöbbet a futamon.
Mind1 az kiderült, hogy Massa joggal nyávogott a kipörgésgátló eltörlése miatt, az első kanyarban a falnak pörgött a Ferrarival.
-
arankamama #61511 csak 4 éve nézem :) 
-
aha -
SzocsA #61509 Rubinho-t??? 

-
Miért lett volna a legtöbb és legnehezebb dolga??!
A javát megcsinálta az elején amikor olyan hibátlanul felzárkozott.
teljesen kerek lett volna a történet, ha megelőzi Rubinho-t, ..vagy akár kijön SC alatt cserélni.
Maga a futam az első kör után már teljesen jó volt Kimi-nek.
De én nem ellene akarok beszélni, mert csípem azért...csak szvsz nem a föld és az univerzum esküdött össze. -
G_ArchAngel #61507 Nelsinho a teszteken sem villantott, Alonso jó, de nem ennyivel...
A kis Piquet-nek egyszerűen sok az F1. -
G_ArchAngel #61506 ezt is csak a következő futamtól:) -
viszont látásra,látom idén kezdted el nézni F1-et -.- -
SzocsA #61504 hát ja azért vannak elég érdekes beszólásai!
miért fikázzátok Nelsinho Piquetet?
lehet hogy nagyon ratyi a renault és alonso 200% ot ment vele!
nelson meg újonc persze hami is újonc volt és 3. let az első futamon! -
arankamama #61503 Nah hát körübelül ennyit tud a ferrari , ami nem megy azt nem kell erőltetni, pedig hogy mondtátok hoggy megnyerik meg így eselyések meg úgy esélyesek, ha ilyen jo a ferrari akkor hol a francba volt most? SEHOL , ilyen egy szarul összerakott kocsit mint a ferrari nemláttam :)
mindenesetre élvezetes futam volt, és ki nyert? HAMILTON - ez a lényeg -
Azért ne feledjük Kiminek volt a legtöbb és legnehezebb dolga, a Ferrarit eléggé kitaposta, szóval ez a mennyit hibázott stb ezt hagjuk.
Ha meg nem teszi oda magá az a baj....
-
madmanic #61501 jah 
1, Hova tűnt Felipe MASSAAAA??
2, Hova tűnt VETTEEEEL?
3, ...
..
..
..
15, Hova tűnt Raikönen??
kiszáradt volna a szája... -
ja