182273
  • DJ BP
    ha Barit és Nakajimát kizárták, Kimi kap 2 pontot?
  • norbi56
    az lehet:Dam. naon kiraa volt a futam örültem heidfeldnek de kubicát meg burdais-t sajnátam jó volt
  • BaliBoy
    Hát igen. A tempójukkal nem volt gond.
    Ettől tartok amúgy én is. Látva, hogy Raikönen két kicsúszása is előzés közben/után történt. Egyébként így sem volt 'igazi' előzés. Neki is csak azért kellett mert hátulról indult. Szvsz. ha előről rajtolt volna nem próbál előzgetni, inkább kitaktikázza. Tehát a TC kiiktatásával lehet többet fognak hibázni, de előzéseket így sem lehet majd látni. Vagy még annyira sem mint eddig.
  • G_ArchAngel #61536
    6 db Ferrari motoros autóból ketten (Vettel, Fisichella) ütközés miatt estek ki, míg 3-an (Kimi, Massa, Bourdais) motorhiba, Glock hidraulikai (motor?) hiba miatt.

Mióta elment Stepney, visszaesett minőség:D
  • WNW
    Ha figyelembe vesszuk, hogy gyak. mennyi uzemanyaggal mentek, es hogy ugytunik a tobbiekkel ellentetben kepesek lettek volna 1 kerekcserevel letudni a tavot, es a sebesseguk igy is nagyon jo volt, ha nem jonnek be ezek a baki, megeszik a tobbieket... Amitol viszont felek, hogy az egyforma teljesitmenyu kocsik kozotti elozgeteseknek a kiporgesgatlo kiiktatasaval bealkonyult.. Meg jobban mint eddig... Ijesztoen instabilla valnak a koveto kocsik a kanyarokban..
  • BaliBoy
    Akkor Kimi még szerezhet pár pontot.

Punker: Mind1, várjuk meg mi lesz a hivatalos közlemény. Ettől függetlenül a Ferrarisok nem mentek jól a technikai hibáktól eltekintve.
  • G_ArchAngel #61533
    Na, nincs még vége a futamnak...

Nakajima +10 helyes rajtbüntetés a Kubica ütközés miatt
    Barichello kizárva a piros lámpa miatt
    Alonso jelenleg vizsgálat alatt, mert az első körben SC mögött, sárga zászló alatt előzött
  • Ashyn
    Azért Barri és a Honda sem adta sokkal alább...
  • G_ArchAngel #61531
    Kovalainen a nap lúzere
  • Ashyn
    Rosberg megérdemelte a dobogót, hibátlanul vezett. Heidfeld és jó, neki is grat.
  • oneal1
    hát érdekes egy futam volt!
    Ferraris szögből sajnos katasztrófa:(
    Bár én bízom benne, megvan a tempó de itt minden összejött Kiminek és Massának...

Rosberg nagyon ügyes volt, Kubica is, kár hogy kilőtték...
  • Punker
    tiszta futamon derül majd ki mi is a helyzet, ott ahol ennyi baleset van tuti kapnak alaphangon is az autók.
  • Istencsászár
    Kár volt a balesetekért meg az ügyetlen előzésekért... inkább a szokásos kaotikus mint valami űber izgalmas dutam volt, de scnek köszönhetően voltak előzések a végén is. Én mondtam h Hamilton lesz a befutó, Kova nagyot szívot, Alo pedig szépet előzött. Azt már megint nem értem h miért nem tudták az versenybirák betolni Barinak a fekete zászlót amikor nyilvánvaló volt a dolog... megint a totális káosz és idétlen büntetések ide oda dobálása... ennek nem lesz jó vége ha ilyen egyértelmű esete is félrecsináltak... Montezemolo pedig aon gondolkozzon el h az álomcsapatának van még hova fejlődnie, hisz mekkora örömmel oda volt h ők lesznek a legjobbak, 1 hét mulva javíthatnak, kiváncsi leszek hogy 1-1 ellen mit kezdenek egymással. Amugy a McLaren Ferrari megint jóval gyorsabb mint a többiek, persze főként Hamilton és Kimi alatt... Piquet pedig valamit kezdjen magával mert ujonc ide vagy oda e katasztrófa volt, Briós egy taslival kell h megjutalmazza....
  • Punker
    Kimi már a rajtnál kapott 1 ütést, onnantól kezdve csak ők tudják mi mehetett tönkre.
  • akyyy
  • bujcsik555
    és nem léphet be a F-1 pályával rendelkezö, vagy azzal szomszédos orszégok területére, és azokéra sem melyeknek ven F-1-es pilotája,és azok szomszédaiba se.
  • bardocz
    örökre,még csak versenyre sem mehet többé,de már olyan márkájú autót sem vehet ami fut a forma1-ben,vagy rokonságban van bármelyik csapattal is,és az eddig kapott fizetéseit mind visza kell fizetnie
  • ATi0021
    Köszi ;D
  • akyyy
    akkor most örökre eltiltották a forma 1 tól vagy csak ettől az egy versenytől? mert ez nem mind1!
  • jaszy
    Barrichellót kizárták, Raikkönen pontszerző

hogy arra számítani is lehetett, a sportfelügyelők kizárták a versenyből a Honda Racing brazil pilótáját, Rubens Barrichellót, aki a piros jelzés ellenére hajtott ki a boxból a mai Ausztrál Nagydíjon.

Barrichello a hatodik helyen fejezte be a futamot, azonban kizárták, mert figyelmen kívül hagyta a piros jelzést a boxutca kijáratánál.

A brazil versenyző egyébként tíz másodperces stop&go büntetést kapott, amiért rosszkor állt ki tankolni, ám a Honda csapatvezetője, Nick Fry megerősítette, hogy kizárták versenyzőjét.

Ez pedig azt is jelenti egyben, hogy a Williams újonca, Kazuki Nakajima felugrott a hatodik pozícióba, míg a Toro Rosso francia versenyzője, Sebastien Bourdais a hetedik, míg a világbajnoki címvédő, Kimi Raikkönen a nyolcadik lett.

A Ferrari finn pilótája tehát egy pontot szerzett.
  • bardocz
    innen ;)
  • gordon 24
    Na de srácok! Ez szenzációs volt!!

Raikonnen eszméletlent ment az elején! Aztán belefártadt?? Nem tudom de a második részben nagyon elcseszerintette ezt a dolgot!..

Na mind1. Hamilton volt szerintem az egyetlen ezen a futamon, aki ugy versenyzett hoy nem volt hibája baja stb.. Szóval ja.. Hát jó volt!
  • ATi0021
    A mai futamról lemaradtam és sajnos az ismétlést se lesz lehetőségem megnézni. Honnan tudom tölteni magyarul a mai futamot?
  • gordon 24
    Igen ebből látszik! Ilyen hülyeséget más nem ir csak akinek fogalma sincs az egészről:D
  • Kit--Kat
    Buta vagy.
  • arankamama
    bocsánat.
  • bardocz
    én közel 10,úgyhogy kusspicsába
  • Kit--Kat
    A hibákkal együtt amit elkövetett ő melózott a legtöbbet a futamon.

Mind1 az kiderült, hogy Massa joggal nyávogott a kipörgésgátló eltörlése miatt, az első kanyarban a falnak pörgött a Ferrarival.
  • arankamama
    csak 4 éve nézem :)
  • b-type
    aha
  • SzocsA
    Rubinho-t???
  • b-type
    Miért lett volna a legtöbb és legnehezebb dolga??!
    A javát megcsinálta az elején amikor olyan hibátlanul felzárkozott.
    teljesen kerek lett volna a történet, ha megelőzi Rubinho-t, ..vagy akár kijön SC alatt cserélni.
    Maga a futam az első kör után már teljesen jó volt Kimi-nek.
    De én nem ellene akarok beszélni, mert csípem azért...csak szvsz nem a föld és az univerzum esküdött össze.
  • G_ArchAngel #61507
    Nelsinho a teszteken sem villantott, Alonso jó, de nem ennyivel...
    A kis Piquet-nek egyszerűen sok az F1.
  • G_ArchAngel #61506
    ezt is csak a következő futamtól:)
  • bardocz
    viszont látásra,látom idén kezdted el nézni F1-et -.-
  • SzocsA
    hát ja azért vannak elég érdekes beszólásai!

miért fikázzátok Nelsinho Piquetet?
    lehet hogy nagyon ratyi a renault és alonso 200% ot ment vele!
    nelson meg újonc persze hami is újonc volt és 3. let az első futamon!
  • arankamama
    Nah hát körübelül ennyit tud a ferrari , ami nem megy azt nem kell erőltetni, pedig hogy mondtátok hoggy megnyerik meg így eselyések meg úgy esélyesek, ha ilyen jo a ferrari akkor hol a francba volt most? SEHOL , ilyen egy szarul összerakott kocsit mint a ferrari nemláttam :)

mindenesetre élvezetes futam volt, és ki nyert? HAMILTON - ez a lényeg
  • Kit--Kat
    Azért ne feledjük Kiminek volt a legtöbb és legnehezebb dolga, a Ferrarit eléggé kitaposta, szóval ez a mennyit hibázott stb ezt hagjuk.
    Ha meg nem teszi oda magá az a baj....
  • madmanic
    jah

1, Hova tűnt Felipe MASSAAAA??
    2, Hova tűnt VETTEEEEL?
    3, ...
    ..
    ..
    ..
    15, Hova tűnt Raikönen??

kiszáradt volna a szája...
  • bordy