• BaLeeX
    Áhh nem tudom minek írok még ide elvakult ferrari fanok közé de egy próbát azért még teszek.

Tudod miért versenyeztette Ron Dennis Hamiltont Alonso ellen? Azért mert tudta, hogy ha akarja meg tudja verni és azt is tudta, ha az utolsó futam előtt pontokat hoz rajta akkor az utolsó futamon mondhat neki bármit Alonso képes lesz bármit megtenni azért, hogy Ő legyen a világbajnok (ezt a bármit ugye nem kell részleteznem). Ezt akarta elkerülni. És itt cseszték el.
    Ezért mondom, hogy Hamiltonnak még a csapattársánával is meg kellett kűzdeni egész szezon során míg a Ferrarinál tényleg csapatszellem volt és nem volt hasonló probléma. De, hogy ebből valakinek az jön le, hogy Kimi jobban megérdemelte a vb címet hát lelke rajta. Tanulság: nem szabad Alonso felfogású pilótát szerződtetni aki azt hiszi ő az atyaúristen és neki nem parancsolhat senki.
    Hamilton kezében volt a dolog de a kapkodásával elqrta így utolsó futam alapján tényleg nem érdemelte meg de egész évet nézve szerintem más a helyzet. Meg mondjuk azt sem kellene elfelejteni, hogy míg Hamilton első évét töltötte itt addig a többiek már rengeteg évet a forma1-ben eltöltött rutinos pilóták voltak.

Lehet ugatni, nem érdekel, ez a véleményem.