Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Én biztos vagyok benne hogy elengedte Kimi-t, leginkább az ahogy Kimi hátbaverte amikor beszélt a verseny utáni nyilatkozatoknál...volt egy pont amikor Massa arról beszélt hogy azért szerette volna megnyerni a futamot, és akkor Kimi hátbaveregette.
Mert Kimi is gyors volt, talán meg is verte volna, de Massa taktikája elég lett volna a győzelemhez, és vívni kellett volna vele, ha nincs leosztva (nagyon helyesen szvsz).
Hamilton hibájában bőven benne volt a csapat, főleg a gumiügynél.
De tök mindegy, én pártolom ha egy versenyző minden körülmények között a győzelemre hajt, és Hamilton ezt tette.
Amikor a rajt után Massa bezárt és meglassult, hogy Kimi melléérjen teljesen, akkor már eldőlt a két Ferka vezetése, Alonso akkor kapott sanszot amikor Kimi autója megriszált, és ezért Hamilton elvette a gázt.
...és mit csinált Hamilton, amit a legtöbb versenyző, azonnal vissza akarta venni a helyét.
..és sztem ezt jól csinálta (egyébként sem ezen múlt), a közvetítőink meg ezen csámcsogtak, amikor pedig az orruk előtt volt egy versenyszitu...azon csámcsogtak hogy ezt most miért, csak röhögtem.
Persze okosabb lett volna, mert ugye ez rizikó...de erről szólt az F1 sztem.