182273
  • passatgt
    ú mekkora:OOO
  • oneal1
    uuuhhh....:D:D ehez már most késő van;) :)
  • pauly
  • G_ArchAngel #61057
    410704 byte és 800×800 pixel
  • passatgt
    mekkora?
  • oneal1
    ez mekkora!!!!!!:D:D
  • b-type
    Pontosan, nem kicsit gáz hogy figyelnünk kellene az energiafogyasztásra, ráadásul az F1-nek is ez az egyik irányvonala.
    Aztán csak hogy ne kelljen a nézőknek korán kellni, elvillágítanak egy kis/nálunk nagy/város energiaszükségletét.
    Nagyszerű lesz látni futni, az EarthDreams Honda-t a kényelmi szempontok miatt ellőtt 5-6 millió kilowatt alatt.
    bravo.
  • G_ArchAngel #61053
    a Quatar-i futamot 70 olyan lámpa világította be, ami a futballstadionok sarkaiban szokott állni...
  • MaSzKa
    szte,m jó lesz
  • WNW
    Azt nem ertem, hogy pont mikor klimavaltozas van, minek ezek az energiapocsekolo ejszakai futamok..?! 3 eromu kell, hogy egy MotoGP, vagy egy F1 palyat bevilagitsanak, csak mer valami idiotanak ilyen otlete tamadt...
  • b-type
    na ez mekkora k'cserség..., aki szereti a sportot az felkel, ennyi.
    aki meg nem, az megnézi ismétlésben.
    Ekkora hülyeséget régen hallottam, és nem vagyok benne biztos hogy jogilag nem támadható.
    ..ha Bernie éjszakai futamot akar, mert az ő üzleti érdekei közvetve vagy közvetlenül így kívánják, akkor vállalja át az éjszakai futam többletköltségét.
    El akarja vinni Melbourne-ből, azt hiszi nem lesz gond, mert van egy csomó jelentkező....kicsit könnyelműen bánik a sorozattal, a hagyományokat leszrva.
  • DJ BP
    :DDDD
  • desigo
    :)))AsdAsDasDasdsa
  • BaliBoy
    Hát ez üt rendesen. :DDD
  • pauly
  • G_ArchAngel #61045
  • MaSzKa
  • G_ArchAngel #61043
    remélem megjavul a billentyűzeted
  • Truckdriver
    REMÉLEM ALONSO NYER!.
  • G_ArchAngel #61041
    Olympus is japán:)

Amúgy én is asszem Canon-fan vagyok, de jelenleg a Nikon D3 a legjobb allrounder
  • MaSzKa
    ez marketing duma

midenki tudja hogy a legtöbb kategóriába a CANON fényképezők a legjobbak
    Japan világelsó márka a kategóriájában
  • G_ArchAngel #61039
    megkopott emlékeim szerint 2007 elején adta át Stephney a dokumentációkat, abban még közreműködhetett, a 2007-es évközbeni fejlesztésekben és a 2008-asban nem...

a fotós pedig kitudja meddig dolgozott a csapattal...
  • Istencsászár
    Ahhoz képest h nemvolt benne, elég magabiztosan szónokolt a meghallgatásokon a infocsere ügyben, mintha tudná h mi merre mennyi a 2007es kocsi.
  • G_ArchAngel #61037
    azt hiszem a Ferrari tavalyi gépében és stratégiájában Ross Brawn nem volt benne, ellenben az idei gépről készülhettek kellemetlen részletfotók...
  • Istencsászár
    A Ferrari nagy taktikái pedig a Hondához kerültek ala Brown... hülyeség ezt is a Mekire fogni, szakemberek jönnek mennek, ez is egy olyan dolog volt.
  • madmanic
    ahháááá! ördögi logika...

• G_ArchAngel #61034
    gondolom sejted, hogy egy fotós mit csinál, és szerintem van fogalmad arról, hogy annak, aki a Ferrari hivatalos fotósa volt évekig, milyen tartalmú és mekkora képarchívuma van...

most ez az ember és az archívuma a McLaren kezébe kerül...
  • Dodo55
    Amúgy kár, szeretem az Olympust, egy SP500-am van, jó kis gép.
  • madmanic
    akkor jó.. már azt hittem jólfejlett üldözési mánia tüneteit véltem felfedezni...

• Dodo55
    Igen, ezt csak te nem érted.
  • madmanic
    "Oké, akkor viszi az összes Ferrari-ról készült fotót is?
    Azt hiszem a McLaren nem tanult... "

ezt most csak én nem értem..?
  • G_ArchAngel #61029
    Olympus: vörösből ezüstbe
    Pixinfo.com - 2008. március 7. 17:20

Az idei Forma-1 szezonban a McLaren Mercedes egy nagy fotógyártó személyében is támogatóra lel. A 2008-as évad eseményeit az Olympus támogatásával örökítheti meg a csapat. Jon Nicholson, ismert motorsport fotós ebben az évben is az Olympus E-System segítéségével kapja lencsevégre az emlékezetes pillanatokat. Jon sok évig a Ferrari mellett volt hivatalos fotós, idén pedig az „ezüst nyilak” mellé szegődik, új Olympus E3-as gépével.

„Bátran állíthatom, hogy az E3 a legjobban kezelhető fényképezőgép, amit hosszú idő óta használtam. Nagyszerűen kiegyensúlyozott, ami nagyon fontos, hisz a kihívást jelentő szituációkban is pengeéles végeredményt várhatunk tőle – különösen a teleobjektívek terén, melyek elengedhetetlenek a motorsport versenyekhez.”- nyilatkozta Jon Nicholson, majd hozzátette: ”Ráadásul aggódnom sem kell a szinte elkerülhetetlen malajziai felhőszakadások miatt, hiszen a teljes rendszer időjárásálló. De elég a beszédből, beszéljenek a képek, hiszen már rendelkezésünkre áll néhány kiváló felvétel az új Vodafone McLaren Mercedes MP4-23 edzéseiről.”

Mark Thackara, az Olympus marketing vezetője szerint,” Jon fényképei számos helyen megjelennek majd, de aki biztosan találkozni szeretne velük, a www.olympus.co.uk oldalon megteheti. Itt egyébként arról is talál majd információt, hogyan nyerheti meg Jon versenyfelszerelését.”

„Nagyon örülünk, hogy egy ilyen ismert márka lett a partnerünk, mint az Olympus, és reméljük, hogy hosszú távú és gyümölcsöző kapcsolatnak nézünk elébe... A fényképek nagyon fontos kommunikációs eszközt jelentenek a Vodafone McLaren Mercedes csapat és megannyi partnere, támogatója számára, és reményeink szerint az Olympus tovább bővíti majd ezeket a lehetőségeket.”- nyilatkozta Ron Dennis a McLaren csapat elnöke.

Oké, akkor viszi az összes Ferrari-ról készült fotót is?
    Azt hiszem a McLaren nem tanult...
  • passatgt
    nem, annál szarabb
  • N o N a m e
    a Honda nagyon szar..
  • SitatiS
    Teszt statisztikák..
  • SzocsA
    ez már lerágott csont!
    már januárban vagy mikor mondták!
  • b-type
    Ecclestone-nal. ..ha jól tudom még többségi részvényes.
    De mindenképpen tulajdonossal gondolom.
  • DJ BP
    nem érted, azt mondja, F1 szériára kötnek szerződést, de ki mással tárgyalnának ez ügyben, ha nem az FIA-val? :)
  • N o N a m e
    Budapesten meg Silver Sting :)
  • b-type
    Elbeszélünk egymás mellett, az FIA nem egyenlő az F1-l, az FIA szervez rengeteg más versenysorozatot is, nem lehetnek egyszerre szerződésben a Bmw-vel, Mercedes-szel, Audi-val..stb. Márpedig ezek a márkák mind Sc szerepet töltenek be más FIA versnyeken.
    Nincs hivatalos FIA SC.
    Az F1-nek van hivatalos SC autója (és vezetője is). Ez felülbírálja a pálya szerződését amikor F1-s futamot tartanak az adott pályán.
    De ettől még minden pályának van hivatalos SC autója...ebben az elejétől fogva nem tér el a véleményünk ahogy olvasom.

Az 'összes FIA felszerelés' az egy kicsit tág meghatározás, linkelem akkor mennyi szállítanivalója lenne a Mercedes-nek, ..és persze miért is szállítana mondjuk WRC felszerelést.