182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ú mekkora:OOO -
uuuhhh....:D:D ehez már most késő van;) :) -
pauly #61058
-
G_ArchAngel #61057 410704 byte és 800×800 pixel -
mekkora? -
ez mekkora!!!!!!:D:D -
Pontosan, nem kicsit gáz hogy figyelnünk kellene az energiafogyasztásra, ráadásul az F1-nek is ez az egyik irányvonala.
Aztán csak hogy ne kelljen a nézőknek korán kellni, elvillágítanak egy kis/nálunk nagy/város energiaszükségletét.
Nagyszerű lesz látni futni, az EarthDreams Honda-t a kényelmi szempontok miatt ellőtt 5-6 millió kilowatt alatt.
bravo. -
G_ArchAngel #61053 a Quatar-i futamot 70 olyan lámpa világította be, ami a futballstadionok sarkaiban szokott állni... -
szte,m jó lesz -
WNW #61051 Azt nem ertem, hogy pont mikor klimavaltozas van, minek ezek az energiapocsekolo ejszakai futamok..?! 3 eromu kell, hogy egy MotoGP, vagy egy F1 palyat bevilagitsanak, csak mer valami idiotanak ilyen otlete tamadt... -
na ez mekkora k'cserség..., aki szereti a sportot az felkel, ennyi.
aki meg nem, az megnézi ismétlésben.
Ekkora hülyeséget régen hallottam, és nem vagyok benne biztos hogy jogilag nem támadható.
..ha Bernie éjszakai futamot akar, mert az ő üzleti érdekei közvetve vagy közvetlenül így kívánják, akkor vállalja át az éjszakai futam többletköltségét.
El akarja vinni Melbourne-ből, azt hiszi nem lesz gond, mert van egy csomó jelentkező....kicsit könnyelműen bánik a sorozattal, a hagyományokat leszrva.
-
DJ BP #61049 :DDDD -
:)))AsdAsDasDasdsa -
Hát ez üt rendesen. :DDD
-
pauly #61046 
-
G_ArchAngel #61045 

-
-
G_ArchAngel #61043 remélem megjavul a billentyűzeted -
Truckdriver #61042 REMÉLEM ALONSO NYER!. -
G_ArchAngel #61041 Olympus is japán:)
Amúgy én is asszem Canon-fan vagyok, de jelenleg a Nikon D3 a legjobb allrounder -
ez marketing duma
midenki tudja hogy a legtöbb kategóriába a CANON fényképezők a legjobbak
Japan világelsó márka a kategóriájában -
G_ArchAngel #61039 megkopott emlékeim szerint 2007 elején adta át Stephney a dokumentációkat, abban még közreműködhetett, a 2007-es évközbeni fejlesztésekben és a 2008-asban nem...
a fotós pedig kitudja meddig dolgozott a csapattal... -
Ahhoz képest h nemvolt benne, elég magabiztosan szónokolt a meghallgatásokon a infocsere ügyben, mintha tudná h mi merre mennyi a 2007es kocsi. -
G_ArchAngel #61037 azt hiszem a Ferrari tavalyi gépében és stratégiájában Ross Brawn nem volt benne, ellenben az idei gépről készülhettek kellemetlen részletfotók... -
A Ferrari nagy taktikái pedig a Hondához kerültek ala Brown... hülyeség ezt is a Mekire fogni, szakemberek jönnek mennek, ez is egy olyan dolog volt. -
madmanic #61035 ahháááá! ördögi logika...
-
G_ArchAngel #61034 gondolom sejted, hogy egy fotós mit csinál, és szerintem van fogalmad arról, hogy annak, aki a Ferrari hivatalos fotósa volt évekig, milyen tartalmú és mekkora képarchívuma van...
most ez az ember és az archívuma a McLaren kezébe kerül... -
Dodo55 #61033 Amúgy kár, szeretem az Olympust, egy SP500-am van, jó kis gép. -
madmanic #61032 akkor jó.. már azt hittem jólfejlett üldözési mánia tüneteit véltem felfedezni...
-
Dodo55 #61031 Igen, ezt csak te nem érted. -
madmanic #61030 "Oké, akkor viszi az összes Ferrari-ról készült fotót is?
Azt hiszem a McLaren nem tanult... "
ezt most csak én nem értem..?
-
G_ArchAngel #61029 Olympus: vörösből ezüstbe
Pixinfo.com - 2008. március 7. 17:20
Az idei Forma-1 szezonban a McLaren Mercedes egy nagy fotógyártó személyében is támogatóra lel. A 2008-as évad eseményeit az Olympus támogatásával örökítheti meg a csapat. Jon Nicholson, ismert motorsport fotós ebben az évben is az Olympus E-System segítéségével kapja lencsevégre az emlékezetes pillanatokat. Jon sok évig a Ferrari mellett volt hivatalos fotós, idén pedig az „ezüst nyilak” mellé szegődik, új Olympus E3-as gépével.
„Bátran állíthatom, hogy az E3 a legjobban kezelhető fényképezőgép, amit hosszú idő óta használtam. Nagyszerűen kiegyensúlyozott, ami nagyon fontos, hisz a kihívást jelentő szituációkban is pengeéles végeredményt várhatunk tőle – különösen a teleobjektívek terén, melyek elengedhetetlenek a motorsport versenyekhez.”- nyilatkozta Jon Nicholson, majd hozzátette: ”Ráadásul aggódnom sem kell a szinte elkerülhetetlen malajziai felhőszakadások miatt, hiszen a teljes rendszer időjárásálló. De elég a beszédből, beszéljenek a képek, hiszen már rendelkezésünkre áll néhány kiváló felvétel az új Vodafone McLaren Mercedes MP4-23 edzéseiről.”
Mark Thackara, az Olympus marketing vezetője szerint,” Jon fényképei számos helyen megjelennek majd, de aki biztosan találkozni szeretne velük, a www.olympus.co.uk oldalon megteheti. Itt egyébként arról is talál majd információt, hogyan nyerheti meg Jon versenyfelszerelését.”
„Nagyon örülünk, hogy egy ilyen ismert márka lett a partnerünk, mint az Olympus, és reméljük, hogy hosszú távú és gyümölcsöző kapcsolatnak nézünk elébe... A fényképek nagyon fontos kommunikációs eszközt jelentenek a Vodafone McLaren Mercedes csapat és megannyi partnere, támogatója számára, és reményeink szerint az Olympus tovább bővíti majd ezeket a lehetőségeket.”- nyilatkozta Ron Dennis a McLaren csapat elnöke.
Oké, akkor viszi az összes Ferrari-ról készült fotót is?
Azt hiszem a McLaren nem tanult... -
nem, annál szarabb -
a Honda nagyon szar.. -
Teszt statisztikák.. -
SzocsA #61025 ez már lerágott csont!
már januárban vagy mikor mondták! -
Ecclestone-nal. ..ha jól tudom még többségi részvényes.
De mindenképpen tulajdonossal gondolom.
-
DJ BP #61023 nem érted, azt mondja, F1 szériára kötnek szerződést, de ki mással tárgyalnának ez ügyben, ha nem az FIA-val? :) -
Budapesten meg Silver Sting :) -
Elbeszélünk egymás mellett, az FIA nem egyenlő az F1-l, az FIA szervez rengeteg más versenysorozatot is, nem lehetnek egyszerre szerződésben a Bmw-vel, Mercedes-szel, Audi-val..stb. Márpedig ezek a márkák mind Sc szerepet töltenek be más FIA versnyeken.
Nincs hivatalos FIA SC.
Az F1-nek van hivatalos SC autója (és vezetője is). Ez felülbírálja a pálya szerződését amikor F1-s futamot tartanak az adott pályán.
De ettől még minden pályának van hivatalos SC autója...ebben az elejétől fogva nem tér el a véleményünk ahogy olvasom.
Az 'összes FIA felszerelés' az egy kicsit tág meghatározás, linkelem akkor mennyi szállítanivalója lenne a Mercedes-nek, ..és persze miért is szállítana mondjuk WRC felszerelést.