FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Egy olasz lapnak adott interjúban Räikkönen cáfolta, hogy már aláírta volna a szerzõdést. "Nem vagyok a Ferrari versenyzõje – még nem." – jelentette ki Kimi, aki leszögezte, hogy nem Michael Schumachertõl fogja függõvé tenni, hogy hol folytatja a pályafutását.
"Nem befolyásolja a döntésemet az, hogy Schumacher mit csinál." - jegyezte meg a McLaren-Mercedes versenyzõje.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mellesleg szted ha Kiminek akadt volna el egyik kereke, nem tolatja vissza magát, hanem szép nyugodtan kiszáll az út szélén?? 😄DDD
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
persze ehhez kellett 2 pilóta is akik nélkül ez nem lehetett volna, de nagyban kitünõ a végletekig megbizható qurva gyors technikának köszeönhette a ferka a dominanciáját..
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
http://gaborszantai.co.uk/
addig meg ez jó, hogy tudják az emberek mikor kezdõdik az idény...
(én jobban örülnék pitbabe-es bannernek, Bahrein-ben ezek voltak, gondolom, ha olasz csajok lennének akkor nem sírna senki...)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
😛
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
4. tesztnap
Hely Versenyzõ Csapat Gumi Idõeredmény Kör
1. Davidson Honda (M) 1:08.540 70
2. Coulthard Red Bull -Ferrari (M) 1:10.371 72
3. R.Schumacher Toyota (😎 1:12.064 79
4. Trulli Toyota (😎 1:12.380 78
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Bár én a helyében tízig abba se hagynám 😊 (csakhogy kerek legyen)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Mindenki a Renault és a Ferrarit tartja favoritnak... de a Meki majd megmutatja ki az úr a háznál <#eplus2>#eplus2>
gondolod hogy Kimi "beülne" Schumacher mellé csapattársnak? Na ez az ami teljes bizonyossággal kizártnak tartok
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
ezüstmetál színû volt és nem sokáig volt a képernyõn
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ámen! <#vigyor>#vigyor><#worship>#worship><#vigyor>#vigyor>