FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roolcsy
Ezzel én sem igazán értettem egyet akár mit is írjon a szabály! Csak az az érdekes hogy Schumacher-el történt de ha Kimi-t vagy Alonso-t tolták volna vissza nem tudom ki hogy vélekedett volna! Az az elengedõs szitu tényleg nem volt sportszerû RB-val szemben ki hívhatták volna a bokszba vagy elengetdhette volna pár körrel elõtte!

Istencsászár
jobbat mondok, ferrárisok szerint igen a többiek szerint nem😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker
könyv szerint igen, a többi csapat szerint nem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lteebee
Nade most szabályos volt, hogy visszatolták, vagy nem?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Amse
hát nemhiszem, hogy nyugodt maradt volna, de ezt mással nem csinálták még meg, pedig volt rá alkalom.

Istencsászár
Néhány hónappal ezelõtt egy olyan hír látott napvilágot, amely szerint Kimi Räikkönen veszi át Michael Schumacher helyét a Ferrari alakulatánál. Egyes finn, spanyol és német lapok már aláírt szerzõdésekrõl beszélnek, ám hivatalosan még nem került megerõsítésre a hír.

Egy olasz lapnak adott interjúban Räikkönen cáfolta, hogy már aláírta volna a szerzõdést. "Nem vagyok a Ferrari versenyzõje – még nem." – jelentette ki Kimi, aki leszögezte, hogy nem Michael Schumachertõl fogja függõvé tenni, hogy hol folytatja a pályafutását.

"Nem befolyásolja a döntésemet az, hogy Schumacher mit csinál." - jegyezte meg a McLaren-Mercedes versenyzõje.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker
ha spanyolországban csúszik ki tuti visszatolják.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
Alonsoval ugyan az történt anno mint sumákkal és nem tóták vissza ennyi.

DJ Bee18
errõl beszéltem, kimagyarázás.

Mellesleg szted ha Kiminek akadt volna el egyik kereke, nem tolatja vissza magát, hanem szép nyugodtan kiszáll az út szélén?? 😄DDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Istencsászár
azér nyertek meg x,y tizeddel vagy mpvel gyorsabb kocsijuk volt és majommá alázták a 3/4-ed mezõnyt... arra mentek hogy mennyi embert tudnak lekörözni, hány plussz kiállással tudnak megnyerni egy futamot és még ugyis maradt fél perc elõnyõnyük... stb,stb... egy más kategóriában autókáztak

persze ehhez kellett 2 pilóta is akik nélkül ez nem lehetett volna, de nagyban kitünõ a végletekig megbizható qurva gyors technikának köszeönhette a ferka a dominanciáját..

JGTC
nem csak õk trükköztek a tankal csak ezt senki nem hirdeti mert volt kin elverni a port, a többi meg addig lapított

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

DJ Bee18
de nem csak e két dolog miatt aláztak mindenkit. Ennyi erõvel a Honda is szemét mocsok innentõl kezdve, mert tavaly trükköztek a tankkal. De õket azért nem b*sztatja senki, mert nem nyertek semmit, és nincs mire irigykedni....

JGTC
Én is régen a Ferkának drukkoltam 4-5éve, de aztán változott, mert egyszerûen az nem tetszett hogy általában trükköztek és nem a pályán akarták megnyerni a versenyt hanem a kiállásokkal. Jó csapat tud e nélkül is simán nyerni én úgy gondolom!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

a szemetek, nekik is visszakellett volna mindenkit tologatni a kavicságyból, sõt a rohadékoknak kötelezõvé kellett volna tenni, hogy az elõl lévõ pilóta a cél elõtt fékezzen le, hogy a hátrébb lévõ csapattársa megtudja elõzni, mert az lovagias...😄DD

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
elhiheted hogy dolgoztak😊

DJ Bee18
már megint?? csak annyi a probléma, hogy mindig õk nyertek. De mi lett volna etikátlan? Inkább az az ellenszenves, hogy a többi csapat csak sírt, ahelyett, hogy jól dolgoztak volna...

Shaman
k

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

hányadszor kell leírni? Matrix készít egy animált bannert, csak várni kellett, míg végleges autókról lesznek képek...

addig meg ez jó, hogy tudják az emberek mikor kezdõdik az idény...

(én jobban örülnék pitbabe-es bannernek, Bahrein-ben ezek voltak, gondolom, ha olasz csajok lennének akkor nem sírna senki...)

Shaman
hátööö neekem annyira nem jönnek be ezek a Bahrain-i csajok....banner csere? :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

végre Te is belátod...

😛

Lteebee
Hatalmas szerencse, hogy az összes többi csapat sokkal etikusabban versenyzett.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

desigo
Remélem is😊
JGTC
Davidson körrekorddal zárta a téli tesztelést Honda uralom lesz itt keményen!!!

BuzzFuzz
sajnos kénytelen leszek... és Ferrari hívõ leszek... ami még roszabb, mert amit a Ferrari mûvelt az utóbbi években, hát nem nevezném etikusnak

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

Kit--Kat
3év múlva már 40 felett lesz...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hogy Sumi lesz e 10 VB? Nem hiszem,mar nincsenek meg azok az egyedülallo technikai feltetelek amik fennaltak az elmult evekben,tevedes ne essek Sumi jo pilota,de semmivel nem külömb,mint egy paran a mai,vagy a korabbi mezönyökben.
Kit--Kat
10rõl???<#whatever>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Roolcsy
Nemond nekem hogy mondjuk Alonso Nem álmodozott még a 2006-os címvédésérõl vagy Kimi az elsõ világbajnokságáról,akkor Schummy miért ne.........

Istencsászár
Valencia (2006.03.02)
4. tesztnap
Hely Versenyzõ Csapat Gumi Idõeredmény Kör

1. Davidson Honda (M) 1:08.540 70

2. Coulthard Red Bull -Ferrari (M) 1:10.371 72

3. R.Schumacher Toyota (😎 1:12.064 79

4. Trulli Toyota (😎 1:12.380 78

Roolcsy
Kit--Kat
szerintem nem

Roolcsy
Elhiszitek hogy titkon már megfordult a fejében.

Magic Boy
De szép lenne, ha ráhajtana a 10-re (1 versenyképes kocsival símán megtudná csinálni), mert akkor még 3 évig láthatnánk versenyezni és oktatni a fiatalokat!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Sas6
De látok😊 kosz

Bandee1987
nem is lehet más cél, mint a nyolcadik bajnoki cím 😊

Bár én a helyében tízig abba se hagynám 😊 (csakhogy kerek legyen)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

DJ Bee18
bannert felül nem láttad? 😄DDD

Sas6
hello. Hol is lesz a legelso futam?? És mikor?

Roolcsy
Azért kíváncsi lennék hogy a csapat kit támogatna?

Roolcsy
Ha beül átalakítod a logód?

BuzzFuzz
Mond már meg mi értelme ilyen kamucikkekkel teleszemetelni a topikot???? Száradna le a keze annak aki ilyeneket megír...

Mindenki a Renault és a Ferrarit tartja favoritnak... de a Meki majd megmutatja ki az úr a háznál <#eplus2>

gondolod hogy Kimi "beülne" Schumacher mellé csapattársnak? Na ez az ami teljes bizonyossággal kizártnak tartok

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

MaSzKa
én tavaly az év elején láttam már más is irta ezt
ezüstmetál színû volt és nem sokáig volt a képernyõn

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

DJ Bee18
Jövõ hétvége

DJ Bee18
esetleg a MotoGP-ben 😄D

MaSzKa
Safe

MaSzKa
Tavaly volt Safty Car a BMW M5-is nem

MaSzKa
most mikor is kezdõdik a f1 a tv-ben?

Istencsászár
ezt multor cáfolták hogy nemfogja és a 2 csapat tuti marad ahogy van...

Punker
mindig utáltam.....

Alien
Schumacher célja a nyolcadik bajnoki cím

Ámen! <#vigyor><#worship><#vigyor>

Ezert nem örülök,ha több csapat van egy kezben,ha egy bukik megy minden.De nem hiszem hogy eladjak,legalabb is ilyen feltetelekkel,D.M. nagy alma volt az F' csapat,csak ugy nem valik meg töle.A masik,meg hogy allandoan vannak olyan hirek,miszerint a kolagyarto cegorias is beszallna az F1-be