• b-type
    Sztem Kimi és Hamilton.
    Nekem kicsit necces lett volna ha Hamilton megnyeri újoncként, de a végére már megbarátkoztam a gondolattal.
    Viszont Kimi is megérdemelten lett bajnok, sztem nem volt könnyű neki a beilleszkedés, az egész MS utáni várakozás és hiány miatti elvárások, légkör.
    Nem is ment neki könnyen, de az nagyon tetszett, és örülök neki hogy fontosnak tartotta megemlíteni a nyílatkozata végén, hogy szereti a csapatot, és különleges élmény neki ott versenyeznie.
    Mert Kimi-t nem olyan arcnak ismertem meg (így ismeretlenül), hogy mondana olyan dolgot amit nem gondol sajátjának.
    Szal sztem új gumin, új csapatnál, MS után...szal sztem nagy dolgokat csinált.
    Hamilton detto, új autó, idióta felhajtás, és több olyan pálya ahol még nem versenyzett, vmint egy világbajnok csapattárs...sztem ő is megérdemelte volna.
    De sztem a legjobb lett a végeredmény,...Kimi-nek már nagyon érett egy bajnoki cím, jövőre pedig Hamilton is éhes lesz már, vmint ismerni fogja a pályákat..stb.
    A kipörgésgátló kivételével, és ezekkel a versenyzőkkel egy nagyon jó idényt várok.