Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
campy #58844 összegzek mindent!
egy érdekes év volt a 4 nagymenő majdnem egyformán nyert futamot ilyet még nem láttam! Massa csak 3-mat nyert sajnos! Raikkonenben nem hittem mert elég szarul kezdett ill. jol mert nyert rögtön de utána... Kanadában harmat gyenge volt! 1-2 érdekesség! Kubica bukására azt mondták h az évszázad balesete ép bőrrel megúszta! BMW jo csapattá vált köszönhetően Mario Thiessenéknek! Heidfeld virágkorát élte! itt a végén is bebizonyította a BMW h a szezon során azért a nagyok mögött ott tudtak lenni! Monaco: ott tűnt nekem az hogy a Mclren csal mert majdnem lekörözték a Ferrarisokat na neee! aztán Ferrari felemelkedés! ide-ide nyerték a futamokat Nürburgring: Hamilton gumifala->Marcus Winckelhock:D:D:D:D...->Hamilton 1. versenye ahol nem szerez pontot->Hungaroring: előtte kémügy és jött az ominózus Alonso-Hamilton balhé->Olasz nagydíjtól váratlan Mclaren győzelem, Belga futamon Ferrari dominancia:D jöttek az Ázsiai csoda futamok amiken először Hamilton majd a Raikkonen muzsikált jól! Alonso itt sehol se volt... előtte...20 éves srácot Vettelt leigazolja a Toro Rosso parédás futamon Japán nagydíjon jó teljesítmény peches baleset...Kína 4. hely egy "rossz" autóval és jött a csoda futam sztem a legjobb a Brazil nagydíj ahol Kimi Raikkonen 2007-es VB címet elnyerte...Hamilton elszúrta az elejét , Alonso nem tudott mit tenni! remélem szezon video lesz h visszanézzük az érdekesebb pillanatokat! hát ennyi és még lehetne több:)