FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Szerintem nem annyira.
V8-ról van szó.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Marki
Jaaaajjj vb címet akartam írni, nem gyõzelmet, bocsesz :CCC

KoЯn

Kit--Kat
hát ez tényleg vicces😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
évekig?😄 ( 2004 Brazil, Monty win csak hogy 1et említsek )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Marki
Az érdekes lenne, ha a Williams Cosworth motorral futamgyõzelmet szerezne, holott BMW-vel nem volt rá képes évekig..

KoЯn

JGTC
én csak a pilóta miatt drukkolok neki, de sztem sincs reális esély
viszont a teszt nagy meglepetés nekem

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Snecie Smicie
az elsõ pár futamon esetleg, utána viszont a többiek fejlõdni fognak motorügyileg

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

JGTC
lehet meglep mindenkit a Williams?? Jó volna!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Lteebee
A mclaren kimagasló volt, de ha az átlagos eredményeket veszem, a renault jobb volt...

Statisztikák - bullshit!

Na mit mondtam,Sumi csak összehozott egy leggyorsabb kört az idei autoval.Ezert haragudtam tavaly nagyon a sajtora,miközben az ev Alonsorol,es kimiröl szolt csak azt lehetett olvasni majdnem mindenhol,hogy megint nem nyert a Ferrari,mintha ez mar örökke kötelezö lenne.Tul bulvar lett az egesz F1. Webber erte el a legjobb idöt Barcelonaban,de ha az atlagos köridöket nezem ,Kimi jobb volt.
Roolcsy
Szerintem az akkor lenne ha Schummy otthagyná az egészet!

Punker
azért mert piros, ha zöld lenne a kutya nem foglalkozna vele 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Roolcsy
Csak az az érdekes hogy a Ferrari ha a csúcson van akkor azért téma ha mélyponton akkor meg azért! 😊

Lteebee
Mondjuk bridgestone miatt szvsz érthetõ volt.

Ezt kicsit elrontottam,szoval azt a +12 mp.-t en is tudnam! <#circling>,Megtaltosodott a Midland? A mult heten a Toro Rosso,verte a Ferrarikat,most meg ez. Ezek az idök a delelötti adatok,meg valtozhat.
1 Mark Webber (😎 Williams B 1'17.699 35 - 214.4 45
2 Kimi Raikkonen (M) McLaren M 1'17.790 38 +0.091 214.1 58
3 Robert Doornbos (M) Red Bull M 1'18.439 42 +0.740 212.4 44
4 Tiago Monteiro (😎 Midland F1 B 1'18.717 32 +1.018 211.6 34
5 Juan Pablo Montoya (M) McLaren M 1'18.875 9 +1.176 211.2 22
6 Takuma Sato (😎 Super Aguri B 1'30.244 3 +12.545 184.6 3
Szezon közbeni 30 nap.amit jocskan tulleptek,igaz nem is irtak ala semmit.Viszont Km-ben mar nem ök voltak a vezetök.
Lteebee
És mik voltak a tesztkorlátozás számai?

Snecie Smicie

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

jó a mai teszt, a McLaren meg sem mozdult, Montoyának van egy mért köre, de az Aguri is elõttük van😊

http://gaborszantai.co.uk/

Snecie Smicie
kigördült a Super Aguri, amit elfelejtettek átalakitani. Hát Loálos, így 2 és fél héttel az idénykezdet elõtt..

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Snecie Smicie

Vegül is teljesen igazatok van,csak en mar neha mindenhol vörös ördögöt latok.Tavaly is szidtuk eleget a Ferrarit,hogy nem csatlakozott a tesztkorlatozashoz,es lam mire mentek vele.
Haug: nehéz kezdet lesz

Írta: Schneider Andrea (München) <2006.02.21. 07:36>

Fontos év következik a csapat számára

A McLaren-Mercedes alakulata több mint 13500 tesztkilométert teljesített a téli tesztek során, ennél többet csupán a Honda futott, akik 15350 kilométeren égették az abroncsokat. A Mercedes motorsport-igazgatója, Norbert Haug ennek ellenére nehéz kezdetre számít.

"A kezdet nehéz lesz, de fel tudunk zárkózni." – nyilatkozta Haug a 'Stuttgarter Nachrichten' címû lapnak. A valenciai tesztek során sikerült javítani a teljesítményen, a megbízhatóság azonban továbbra is problémákat okoz.

A versenyzõk 5100 kilométert haladtak az MP4-21-es géppel, míg a vetélytársak, a Renault, a Honda és a Toyota kétszer annyit. "Összességében elõrébb vagyunk mint voltunk." – szögezte le Haug, aki tisztában van azzal, hogy nagyon sok múlik az autón. Nemcsak a világbajnoki cím, hanem Räikkönen maradása is.

"Kimi attól függõen dönt majd, hogy milyen autót tudunk a rendelkezésére bocsátani."

Bandee1987
pontosan

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Istencsászár
elõny vagy nem elõny, lehetõsége mindekinek adott volt, aki élt vele az odament, aki nem az nemment...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker
hát ja

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lteebee
Szerintem csak akkor lenne jogosulatlan, ha másoknak nem lenne lehetõsége rá.
Mindenkit meghívtak, mások szerint nem megtérülõ költség.
Véleményem szerint inkább meleg aszfalton és levegõn kéne mindenkinek tesztelni, ahogy a legtöbb futam ilyen körülmények között zajlik.

Nem tudom,Tavaly is igy kezdtek,de megerdemlik,szerintem full jogosulatlan elöny,hogy 3 hettel a rajt elött egy hetet tesztelnek a rajt helyszinen.Valamikor meg volt olyan szabaly,hogy negy hettel az aktualis verseny elött nem lehetett azon a palyan tesztelni.
Lteebee
De legalább gyorsulgat...

Istencsászár

Istencsászár
összeesküvés elmélet version 2.0 <#idiota>

Roolcsy
Most Ross Brawn azt akarja mondani ezzel a kilyelentésével "Ha nincsen konkurenciaharc, akkor a sport is stagnál" hogy ezért estek vissza a tavaji évben?!

Érdekes!!!

Snecie Smicie
ha kárörvendõ lennék azt mondanám, hogy hála a jó istennek :ÐÐÐ
de ilyet nem mondok.

Istencsászár
A Formula-1 nagyhatalmú ura, Bernie Ecclestone az olasz Autosprint hetilapnak arról beszélt, hogy szerinte csak pénzkidobás a nyolchengeres motorok bevezetése.

”Ez azok közé a szabályok közé tartozik, ami egyáltalán nem tetszik. Nem volt szükségszerû, mivel a régi, lefojtott tízhengeresekkel is elérhettük volna ugyanezeket a célokat. Az új V8-as erõforrások sokba kerültek, és különben is a következõ lépés az lesz, hogy csökkenteni kell a fordulatszámot, mert a motorok túl erõsekké válnak majd. Ugyanezt elsõre is megtehették volna, méghozzá a V10-es motorok lefojtásával: megspóroltak volna egy csomó pénzt.” – nyilatkozta keserûen Ecclestone.

hmm... nagy, okos, megfontolt emberkék irányítják a Forma 1et 😊)))))))))))))

Istencsászár

Lteebee
A Ferrarinak senki sem hiszi már el az optimista nyilatkozatait.
tavalyi év amúgyis hozzájárult ahhoz, hogy az emberek ne higyjenek a sajtónak más csapatoknál sem.
Felesleges arcoskodások, melyeket marketingszakemberek találnak ki.

Az esélylatolgatásokról meg annyit, hogy semmit, mert úgyis csak Bahreinben dõl el, ki hol is tart.

Nem tudom,nekem a tudatalattim azt sugja,hogy a Ferrari igen titkol valamit.Amimeg erdekes,hogyMassa a 2004-el idaig mindig elsö volt,most meg U.A. a gepjarmüvel lassabb mint az idei jargany.Vagy csak PR-edtek megint ahogy szoktak.En azt mondom,hogy ha a Piros csoda csak annyira gyors mint a többi jargany,Sumika nem lesz bajnok.Nagyon sok oldalon irjak,hogy ha lassabb is lesz az auto,akkor majd taktikaval potoljak,na ez az amit vegkepp nem szertenk,amit igazan nem szeretek az Olaszokba.Az elözöekre reagalva,meg annyit,a BMW is nagyon jo köröket tud,ahogy a Williams is,a Toyota meg sötet lo egyenlore mert elbujtak,többeslyes meg ez.
Istencsászár
nem tûnt eddig meggyõzõnek hogy megtalálták a helyes utat... jobbak mint tavaly, de ez betudható a gumiszabálynak is... majd meglássuk

de azis lehet hogy õk nagyon jók, de a többiek még jobbak... hát igen ha nincs 1 mpvel gyorsabb kocsijuk akkor a többiek a nyakukra nõnek...

lehet, hogy mindenki a McLarent temette, holott a Ferrari haldoklik...

Snecie Smicie
már ha van mit tartogatni..,,,

Punker
hogy ne lenne, a nagy öregek között akik még versenyeztek és nem automatákban ültek 😊

EvilDevil
Ha Mr Állkapocsról lenne szó biztos nem húznátok le, mert ugye nála nincs nagyobb 😄

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Istencsászár
rég óta tartogatják, f2006al eddig semmi nagy durranást nem tudtak csinálni, pár csapat megint a ferka elõtt van... pl: Honda rendre elverte az uj!!! ferkát, Rönó stabilan nagyon jókat megy, McLarennek pedig ha motor megy akkor kocsi is remekül megy...

A Ferrari ma is tesztelt Bahrainban,meg mertem volna esküdni,hogy igy egyedül futnak egy üridöt,de ugy latszik azt keddre tartogatjak.
Team Schumacher Audi F1 csak pletyka vagy valóság?

Írta: tiger <2006.02.19. 12:01>

Michael mint csapatvezetõ folytatja?

Igaz, hogy még Michael Schumacher nem döntött a pályafutása további alakulásáról de egy érdekes pletyka már most napvilágot látott.

Michael mint csapatvezetõ folytatná a Formula 1-ben. A Volkswagen és Schumacher közösen lépne be a száguldó cirkuszba. A Volkswagen az Audi néven adná a motort és jelentõs támogatást is. Ross Brawn aki már hosszú évek óta dolgozik a hétszeres világbajnokkal, lenne a technikai vezetõ.

A Schumacher név olyan, mások elõtt zárt ajtókat nyitna meg ami a csapat sikerét garantálná.
Nem csak Németországban, hanem az egész világban rendkívül nagy népszerûségnek örvendene a Team Schumacher.

Az, hogy Schumi egy másik csapatnál folytatja a karrierjét, mint pilóta az egyre valószínûtlenebb. A Ferrari csapaton kívül már csak a Red Bull jöhet szóba.

Az biztos, hogy az elkövetkezõ hónapokban sok spekuláció fog napvilágot látni.
A Team Schumacher lehet, hogy megmarad csak pletyka szinten de az biztos, hogy az érintetek már beszéltek ennek a csapatnak a megvalósításának lehetõségérõl.
Az pedig, hogy minden pletykának van egy bizonyos alapja az már bebizonyosodott.

Lteebee
LOL

Barichello 18. volt.

My words are weapons.In which I murder You with?

Kit--Kat
Pont a kommentátor mondja, hogy Watson 23. helyrõl lett 1. és aza rekord.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Snecie Smicie
Rubens Barrichello, Német gp 2000, bár az esõ jelentõsen a segítségére volt, ill a taktika.