182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
SzocsA #60820 hogy lehet hogy ekkora különbség van a két tesó között!
együtt gokardoztak! az öcsinek jobbnak kéne lenni!
ha azt vesszük hogy én és az öcsi kb ugyanannyi ideje játszunk pcn de ő sokkal jobb nálam! -
fogalman nincs
torrent valahol
video.racing.hu asszem itt fent van
nekem is megvan csak nincs itthol -
Bár Kimi szurkoló vagyok, a Williams nekem nagyon tetszik, rá szavaztam. A 3. helyen áll. :) -
hátha több szerencséje lesz ott:) -
Sose lássuk többet. :) -
madmanic #60815 R Schumacher a dtm be megy -
Miért nem olvasol forma1es portálokat??:)
Indexen F1eről olvasni jesszus:)
Schumacher és a MotoGP: A cáfolat -
honnan lehetne beszerezni? engem érdekelne -
pletyka rulez: Schumi a MotoGP-be tart -
"a Nácik autóversenyzője" című dokumentumfilmet kell megnézni -
A krómbevonat az nehéz, a festék sokkal könnyebb...a krómbevonat amugy sem díszítő bevonat alapból.
Festék nélkül valszeg könnyebb lenne egy autó, de semmi esetre sem tizedekkel,...valamikor régen az un. ezüstnyílakkal volt egy hasonló történet, de az akkor használt festék, és festék akkori felviteli technológiája már régen túlhaladott.
Nem előnyös a magas vezető az ziher, a dagadt meg pláne. :) -
Persze a pilótával együtt. -
Az a lényeg h üres tankal egy minimum súlyhatár alá ne essen a kocsi... -
SzocsA #60807 kb sima festék réteg és a króm réteg között mekkora súlyeltérés van?
hát ha a festék miatt gyorsabb pár tizeddel egy kocsi! lol és mi van ha a pilóta nem 60 kg hanem 90 kg? már bele se fér meg csak 180falahány cm lehet az emberke -
Valszeg a szénszálat csak fóliázni lehet (vagy valmi más technológia), hogy úgy hasson mint a krómbevonat.
Meg gondolom nem azért használnak rém drága anyagokat hogy minnél könnyebb legyen egy elem, hogy aztán a krómbevonattal lesúllyozzák újra. :) -
SzocsA #60805 miért nem megy senki krómozott kasznival?
mert nem lenne jól kivehető a szponzorok? -
bmw egyszerűen szép:) meg az a kedv. csapatom -
Az egy színárnyalat, ami le van védve.
De nem piros, ezen az olasz ferkadrukkerek kiakadnak...valamiféle vörös (van olasz szó rá, de most nem ugrik be)...nem a Maranello-i vörösre gondolok, kifejezetten neve van ennek az árnyalatnak olaszul. -
SzocsA #60802 volt nekünk is mint mindenki másnak! utánna wartburg! 2ütemű aztán opel és...
de én a froma1be kérdeztem hogy a piros színt csak a ferrari használhatja egyedűl? -
zsiguli
ihih -
SzocsA #60800 ez a tiéd?
hány éves?
ddr rendszámja van! 20 lehet kb! -
Nem:)
-
SzocsA #60798 ugye a piros színt csak a ferrari használhatja? -
elsőre azt hittem BMW videon
-
Nálam a Ferka volt a nyerő, gyönyörű a szine (term.), és az a nyílás az orrában a régi szivarokat idézi.
-
nekem azért tetszik a honda mert a környezetért kampány miatt
meg szép a Föld az au tón :D -
A Hondára szavaztam, mivel jelenleg nincs telenyomva semmi csicsával, csak a kellő minimum bár az oldal lapátokat is kukázhatnák. -
"De la Rosa szerint még nem elég gyors a McLaren"
alul ez a hír nekem jobban tetszik
-
ezel sose akarják elhagyni azt a fos sauber nevet :-( -
A BMW-Sauber pilótája, Nick Heidfeld egy nyilatkozatában elárulta, 2008-as versenygépük tervezésekor, az F1.08-as esetében a határaikat feszegették, azért hogy idén minél közelebb tudjanak kerülni az egyelőre előttük járó két élcsapathoz, a Ferrarihoz és a McLarenhez.
-
A csapatok is versenybe szállnak a rasszizmus ellen -
a BMW a szebb a vad fekete elsőszárnyal :D -
de nem ám:) -
Hát igen, a szavazást nézve kétség sem férhet melyik a legszebb autó :P -
Én még nem láttam. Onboard videókat csak a versenyekről csinálnak. -
Onboard ( vagy sima ) videokról tudtok idei autókról, tesztekről ? -
Zóanagyvarázsló #60784 Félreértettél, a felzárkóztaátshoz nem én, hanem Te ragaszkodsz :) (Némi túlzással persze, de kettőnk közül nem én tartom a fontosabbnak.)
Nekem inkább az nem tetszene, ha a nagyobb gyártók beragadnának egymáshoz képest - nem mintha a V8-cal hatalmas csodákat lehetne még tenni. Nem ezt tartom a legjobb megoldásnak a problémára, inkább aerodinamika terén csupaszítanék, illetve a limitált költségvetést is megfontolandónak tartom, csak nehezen ellenőrizhető. Hiába a motor, egy kiscsapat a kocsi más részein úgyis elbukja a versengést. -
Mármint punktum befagyasztjuk?
nyitott/szabad motorfejlesztésnél soha,..soha nem fogják utolérni a gyári csapatokat azok akik vásárolják az erőforrást.
Nincs annyi pénzük, ebből eredően pedig nincs olyan hátterük.
Bármennyire szeretnéd hogy felzárkozzanak, soha nem fognak, ez a különbség vagy marad, vagy nő...mindenképpen sok pénzbe kerül.
A motorbefagyasztással meg legalább ez a részegység nem.
Eltünteni nem is lenne korrekt, hiszen rengeteg pénzben van egy versenyképes erőforrás.
-
Zóanagyvarázsló #60782 Nem az eltérő teljesítménnyel van bajom, hanem a fennálló "végleges" rögzítésével. Elfogadom, hogy lehetnek ennek a rendszernek is előnyei, kellenek szabályok e téren is, de számomra pont ez a "punktum döntés" ebben a formában. -
Köszönöm, ez lett volna amit írni akartam.
Zóanagyvarázsló:
A teljesítmény konzerálása ellen egy megoldás létezik, az egyenmotor,..ezt viszont nem akarod.
Valóban eltérő a teljesítmény, ki ennyit, ki annyit áldoz/ott a sportra,..és az sem mindegy mennyire jó hatásfokkal.