Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Zóanagyvarázsló #58292 "Aki a csapattarsa beallitasait hasznalja, akit raadasul lathatoan a csapata eloterbehelyez, mikor a csapat nagyreszt ugy erzem Alonsonak koszonheti ahol tart. (Na meg az adatlopas)"
Kölcsönösen használják egymás beállításait, csak Alonso volt az, aki annak idején emiatt kiverte a balhét. Azon persze már lehet vitatkozni, hogy melyikük beállításai hoznak hasznot a másikuknak, de ezt egyértelműen nem tudhatjuk. Annyit tudunk, hogy egyenrangú ellenfele a csapattársának, aki a mezőny egyik legjobb pilótája, ráadásul tapasztaltabb is.
Engem is zavar az a hacacáré, ami körülötte folyik, éppen ezért próbálom lehántani róla, s nem ezért fújni rá. Rövid ideje van még az F1-ben, én a személyiségét még nem tudom megítélni. Egyébként Silverstone után pedig leszólta a brit sajtó, mert csak harmadik lett. Nem kell lépten-nyomon a - már elnézést a kifejezésért - bulvármocsokkal foglalkozni, elég, ha csak az információkat hántjuk ki belőle. Számomra egyébként az volt antipatikus megnyílvánulás Hamiltontól, amikor nyíilatkozta, hogy önéletrajzi könyvet ír, mert kevesli a fizetését.
Az a baj, bárki lesz a világbajnok, bele lehet magyarázni, hogy a háttérben döntötték el.
- ha Kimi a vb - mert a McLarent nem akarták kizárni megegyeztek velük, hogy a pályán kell elveszíteniük
- ha Hamilton a vb - részletezte helyettem már más is
- ha Alonso a VB - kisírta/kizsarolta magának, szabotálta Hamiltont, a személyes érintettsége ellenére is megúszta a kémügyet
Ez a szezon már rég gallyra ment, ebből a szempontból mindegy ki nyer - persze azért Kiminek szurkolok. Mindettől függetlenül úgy érzem, minhárom versenyben lévő pilóta igencsak odatette magát a szezonban, nem akármilyen teljesítményt nyújtottak, mégha hibáztak is valamennyien az idény során. Várom a következő szezont, egy erősebb Ferrarival, egy szezon elejétől kezdve csúcsformájú Räikkönennel és egy tisztább bajnoksággal.