182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
amúgy valójában mire szolgál az a bizbasz periszkóp rajta? :) -
madmanic #60255 fenet..
lopták a ferraritól... -
lol, tényleg! de jól néz ki! -
villámhárítót is kapott :) -
Tök mind1, mert márciusra minden autó még átlesz tervezve itt ott:) -
elől már új szárnyat tettek :D -
-
G_ArchAngel #60249 szerintem csak az SG-n van pár emberke, akik képesek lennének belenyúlni abba a szoftverbe, hiába megy a nagy mese, hogy az Microsoft-McLaren termék, 2008-ban az közepesnél jobb ipari kémnek ujjgyakorlat beszerezni ezzel az ECU-val a többi csapat adatait... -
meg azután meg azután, versenyt nem nagyon fogunk látni, de a cseszegetés menni fog, ez lett az f1 -
Mi derülne ki VAN adatcsere? ( AZ adatcsere ), de valóban az lesz idén a sírás alapja, majd kiderül, az FIA biztosan felügyyeli nemhiszem h gond lenne, de Todt pampogott tegnap, most Theissen is ujra előkapja a témát... ez igy fog menni márciusig. -
G_ArchAngel #60246 A BMW is ellenzi a McLaren-es ECU-t
A BMW Saubert irányító Mario Theissen nyíltan kritizálta azt a döntést, melynek értelmében 2008-tól az F1 valamennyi csapatának ugyanazt, a McLaren Electronic Systems által szállított egységes központi vezérlőelekronikát (ECU-t) kell használnia. Theissen, aki előtt már többen - köztük a Renault és a Ferrari vezérkara - hangot adtak az elégedetlenségüknek, nem egy szempontból aggályosnak tartja a lépést. "Hiba volt áttérni a szabványos elketronikára. Ez jelentős többletköltséggel járt számunkra" - mondta a Bildnek. - "Az a tény pedig, hogy (az ECU-t) egy közvetlen vetélytársunk készíti, amely így bepillantást nyerhet a módszereinkbe, cseppet sem segít." A McLarent motorokkal ellátó Mercedes sportprogramjának főnöke, Norbert Haug ugyanakkor igyekezett eloszlatni a csapatok kétségeit. "Partnerünk, a McLaren nyújtotta be a legolcsóbb ajánlatot, az FIA tehát logikus döntést hozott" - vélte. - "Meg vagyunk győződve róla, hogy a többiek aggályai teljesen megalapozatlanok."
Szerintem megvan a 2008-as botrány alapja, ha kiderül az adatcsere a ECU és a McLaren-Mercedes között vagy egy autó a szoftver miatt áll le futam közben, akkor lincselés lesz... -
Poén :D -
Jó látni, hogy Ferrari fia is még ott van a cégnél. -
1, 2008-as bemutatók időpontjai
Ferrari január 6
BMW Sauber január 14
Renault január 31
Williams
Red Bull január 16
Toyota január 10
Toro Rosso
Honda január 29
Super Aguri
Force India
McLaren-Mercedes január 7
2, Kova -
az uj BMW még nemjött?ki lesz a csoki mellett?(mostanába nem nézek f1 hireket) -
G_ArchAngel #60241 The Guardian: McLaren buyout could mean end of Dennis reign -
G_ArchAngel #60240 az van odaírva... -
10.én lesz a bemutató, vagy nem? -
Nemhiszem h bárki is előnybe lenne bárkivel szembe... profi versenyzők, azt vezetnek amit alájuk adnak, csak Massa sírodigál mág egy kicsit, de hogy miért. -
DJ BP #60237 :DDD -
G_ArchAngel #60236 Toyota bemutató élőben... -
G_ArchAngel #60235 álljatok le, pilóta nélkül gondoltam!:)
(Kova esetében pláne kevés...) -
"Kevés benne a fekete"
Ugye viccelsz? :D -
DJ BP #60233 Bourdais akkor elvileg kis előnyben? -
CC-ben nincs -
G_ArchAngel #60231 Kimi bejártaja a FiAT-ot (video)
kérdés: Champ carban van TC, vagy nincs TC? -
madmanic #60230 ahham...
aztán az illetékes előveszi és mit lát?
EZ A TE PILLANATOD!! -
Zóanagyvarázsló #60229 Maga a Vodafone logó is elég zavaró, engem a Ferrarin is mindig idegesített. Persze van az a pénz, amennyiért akár egy szabadon választott testrészemre tetoválhatják :) -
-
-
-
Benne is ül egy! :) Azt is számítsd bele. -
Jordan visszatér:D -
voda kár hogy átment mekihez,anélkül tényleg szebbek lennének -
sztem ugyan olyan...:DDD -
G_ArchAngel #60221 kevés benne a fekete, egyre csúnyább - persze erről nem a designerek tehetnek, hanem a Vodafone hülye színe:( -
-
-
G_ArchAngel #60218 Látom az 5000 Ft-os kérdésre tudja a választ, tovább játszik? Vagy megkérdezi a felezett közönséget? -
ki az a Lajos? (Lewis Hamilton?)