Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ki verte el rajta a port ?
Csak tukroztem a jelenlegi helyzetet, hogy milyen istent csinaltak mar a 3. futam ota a gyerekbol.
Abbol a gyerekbol aki 4 buntetest uszott meg +1 a darus mutatvany.
Meg a nyilvanvalo 10 helyes bunti is nala 5 helyesre redukalodott.
Akit a FIA lathatoan eloterbe tol, miutan a nezettseg csokkent Sumak kivalasaval.
Ezt jelzi Bernie nyilatkozata. "Legszivesebben Hamiltont latnam VB-nek"
Vagy:
"Az baj hogy nem zsido mert akkor ok is tobben neznek a f1-et, nem is inkabb mohamedan ok tobben vannak"
Aki a csapattarsa beallitasait hasznalja, akit raadasul lathatoan a csapata eloterbehelyez, mikor a csapat nagyreszt ugy erzem Alonsonak koszonheti ahol tart. (Na meg az adatlopas)
Mikozben ujonckent leanyazza a csapatfonoket a radioban a Magyar nagydijon (BBC-ben elnezest kert mar nyilvanos adasban).
Es a media pedig a fedhetetlen sztarnak beallitja, szajaba ad mondatokat, hogy fogyaszhatobb legyen (Senna musor, vagy a tobb perces mutogatas a depoban mikor a szerelokkel bratyizik)
Nekem ezt nem veszi be a gyomrom, nem akarok valosagshowkat nezni, ahol minden elore elrendezett es a hatterbol iranyitjak a dolgokat, csakhogy par millioval tobb penzt hozzon a konyhara a musor.