• b-type
    figy, sztem ott a gond hogy ilyenkor Kimi sima mérték szerint méred.
    A közvetítőink is azért beszélnek gyenge teljesítményről, mert Kimi-nek saját magához gyenge volt a teljestménye.
    Sztem az ő teljesítményét amugy sem kell magyarázni, hiszen meghatározó versenyző.
    De azt érezni kell, vagy legalábbis én éreztem, hogy eleinte nem volt 'Kimis', nem voltak azok a húzások amiért majdnem mindenki kedveli,..amit pl. tud mutatni mostanában, meghatározó pillanatok mint Coulthard megelelőzése...eleve annak az ívnek a rizikózása a Japó versenyen, vagy a mostani gyorsasága.
    Mindenki várta hogy Massa-val összehasonlítva Kimi simán hozza az emberben megfogalmazódó első számú versenyzőt.
    Mindezekhez képest volt Kimi-nek gyenge az idénykezdete.

Hamilton-nal kapcsolatban, sztem nagyon nem mindegy, hogy melyik pályán kell mennie, és hogy azt a pályát ismeri vagy nem. Mert ő neki Alonso-val kell meccselnie, aki nem csak hogy ismerte ezeket a pályákat, hanem piszkos mód gyors is rajta.
    Hamilton-nak minden új pályán meg kell találnia azt a vonalat ahol gyors tud lenni, az ahoz illő beállításokat, és majd mindezek után meg kell találnia azt a részt ahol gyorsabb tud lenni mint Alonso, vagy Kimi vagy Massa, de mivel Alonso-val szemben nincs meg a különböző autó, így elsősorban Alonso-val szemben kell helytállnia.
    Szal sztem nem egyszerű az hogy beköszönök egy pályára, és mindjárt olyan gyors vagyok mint az elit.
    Sztem Hamilton az akinek ez a VB cím járna, sok hülye terhet kell neki cipelnie, az autó megtanulását, a pálya megtanulásán, és az ellenfelek esetleges megverésén túl. Pl. a lökött Silverstone-i reklámqual-t..de amibe belecsöppent az idén a McLaren-nél az se semmi, értem ez alatt a médiaérdeklődést, a kémbulit, és Alonso-t. :)