182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
:D
amúgy tényleg szép felhozatal,megint porsche,renault,c4(xsara helyett) meg az a kis kocsi lesz? -
G_ArchAngel #59936 * Renault F1’s Heikki Kovalainen - őt nem ismerem, névrokona lehet a McLarenes srácnak?:) -
korrekt a felhozatal 
* Seven-time Formula One World Champion Michael Schumacher
* Formula One star Jenson Button
* Reigning World Touring Car Champion, Andy Priaulx
* Red Bull Racing’s David Coulthard
* Triple Champ Car Champion Sébastien Bourdais
* Seven-time Le Mans winner Tom Kristensen
* Former DTM Champion Mattias Ekström
* Reigning NASCAR Champion Jimmie Johnson
* Eight-time X-Games Champion Travis Pastrana
* Double World Rally Champion, Marcus Grönholm
* Renault F1’s Heikki Kovalainen
* Scuderia Toro Rosso’s Sebastian Vettel
* 1995 British Rally Champion Alister McRae
* World Touring Car Championship star Yvan Muller
* 2003 World Rally Champion, Petter Solberg
* Five-time Norwegian Rally Champion, Henning Solberg
-
G_ArchAngel #59934 a Sky Sport du. 1-től adja... -
Jah, 18:00-tól ismertető, 18:45 körül már élő műsor ha jól néztem. -
G_ArchAngel #59932 ma Race of Champions, este, Eurosport - gondoltam szólok...
(mehetnék ki a Wembley-be, de dolgoznom kell, pedig a honlap szerint még van jegy..:((() -
ja-ja, igazad van.
korrekt csapatról beszélünk, mert egy Ferrari-alkalmazott lopott.
sőt, gondolom írásba is adta, hogy csak felhasználás esetén adja át azokat.az esetleges beépítés is a habzó szájúak hibája, mert nem fogadják ezt el. tény, ja.
azért van a sok habzó száj, mert tisztességtelen eszközök használatával akart egy csapat egyéni, és csapat VB-t nyerni, természetesen mindent tagadva-terelve. gratula.
-
madmanic #59930 ahham...
értem....
-
DJ BP #59929 jópofa :)
Mostanába semmi ilyen különleges dolog nincs évek óta -
Szép kör:) -
Pedig pedig NEM, elég ha annyit tudsz, hogy Európán kívül nem is ismerik a McLaren nevet. -
aranyos:) -
:DDDDDD LOOOOL. Hát ez kőkemény. :DD
'Schumacher's taxi' -
Fisco meglovagol egy SumiFerrarit :) -
G_ArchAngel #59923 Jövőre majd fikázhat mindenkit a pálya mellől... -
Ralf Sumi leoltotta a Force Indiát, ennyi volt a pályafutása ott(is). -
vagyis van biztos, de ugytudom h Brawn ül a helyén már, elvégre Fry volt a csapatvezető és Brawn van abban a posztban már -
G_ArchAngel #59920 hááát, valahogy ez is bizonyítja, hogy újabban ennyire érdekel az F1:) -
Fry már nincs:D -
G_ArchAngel #59918 miért lennének többen?
semmilyen hivatalos felmérés nincs erről, csak tények - a pályákon a szurkolók nagyrésze tifosi, a Forma1-hez köthető tárgyak nagyrésze Ferrari logóval lesz eladva...
ha én Londonban bemegyek a Pole Position nevű üzletbe, akkor a ruhák fele ferraris, a másik fele pedig a maradék motorsport...
arról nem is beszélve, hogy Kimi-vel tartott a rajongók nagyrésze - én továbbra sem drukkolok a Ferrarinak, de Kimi ott van, így közvetve mégiscsak kénytelen vagyok...
Kovalainen-nek is fogok, pedig már nem szeretem a McLarent, Rosbergnek is fogok, pedig soha nem kedveltem a Williams-et...
Embereknek könnyebb szorítani, mint egy üres névnek, ami mögött Dennisek, Biatorek, Fryok vannak... -
madmanic #59917 azok akik lehet hogy többen vannak mint a ferrari fanok...
csak belefáradtak, hogy a sok vörös ködös habzó szájú tolvajmeklárenező mókussal vitatkozzanak...
és sanos az a tendencia, hogy minden fórumot ellepnek a nevezettek...
kár... -
melyik "szurkerek" ?
a mekisek örülhetnek, hogy jövőre is versenybe szállhatnak. -
Szerintem ezután a maradék 10 drukkerétől is búcsútinthet a meki. -
G_ArchAngel #59914 "Mik a benyomásaid az után, hogy első alkalommal látogattad meg a
McLaren Technology Centert?"
"Filmeket és fényképeket már láttam róla..."
Akkor megvan mi volt a floppykon, amit a renegát McLaren-mérnök
vitt a Renaulthoz:))) -
DJ BP #59913 gratula...
Ehhez képest még fel voltak háborodva a szurkerek a lópikula büntetés miatt. -
http://www.a5.hu/cikkek/2/23900.shtml
szánalom, hogy egy ilyen csapatnak helye lehet a mai forma1-ben. -
"az, amikor megkérdezik milyen az új csapatdonál"
Te is tudod mire gondolok, amikor Kimi leoltotta a McLarent és mondta, hogy mennyivel jobba ferrarinál, te is ezt mondtad. -
Micsoda a kérdezz felet interju? -
Ahogy te szoktad mondani.... sajtó szöveg
-
Én is... Remélem nem rontják el... -
Fantasztikusan érzem magam -
Szerencsétlen... nagyon sajnálom. -
-
Nagyon jó!, most kiderül mit tud, remélem van olyan jó mint Hami, jó kis páros. -
erre mondják azt hogy a becsületüket 1x játszák el..... -
madmanic #59902 Kovalainen a McLarenhez igazol!! - index
-
jefferson83 #59901 Az a jó az egészben, hogy ha bármit is maguktól most kitalálnak és az egy kicsit is hasonlít a ferrari valamely alkatrészére akkor bukta van (jóhiszeműen gondolom maguktól is képesek lennének alkotni, bár...), de meg is érdemlik. -
na a szokásos eltussolás megint meg lesz, ők bocsánatot kérnek és persze meg is bocsátják nekik, de ha te letöltesz egy mp3-at akkor menj a sittre, szép új világ...... -
Persze h nyomták hiszen x pontal vezett, 2 futammal a vége előtt már Vb lehett volna ha bemasíroz. -
dehogy van, nyomták Hamiltont már a végén rendesen, nem kicsit...
jöhetnek az alszent egyenlőség szövegükkel, most is a kémügy lezárása során kiderulnek dolgok, amit szentul mondtak hogy ők ártatlanok a dolgokban...
Hopszala:)