FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
cheater...<#ejnye1>

Bandee1987
Pont a 19. szülinapomon lesz az évadnyitó nagydíj 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Istencsászár
ez az ember bevan lõve😊))))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mario Illien: Raikkönen jobb, mint Häkkinen

Írta: SzNZsolty <2006.01.12. 14:04>

Illien méltatja a McLaren versenyzõjét

Mario Illien a Mercedes Forma-1-es motorait gyártó cég résztulajdonosa ma egy interjúja során elmondta, hogy a McLaren csapatot erõsítõ Kimi Räikkönent egy igazi „verseny-állat”-nak tartja.

A szakember, aki korábban Mika Häkkinennel is együtt dolgozott egyértelmûen az ifjabb finnt tartja jobbnak. „Raikkönent Hakkinen elé tenném. Kimi egy igazi verseny-állat. Amikor autóban ül, nem néz se jobbra, se balra, csak egy dolog lebeg a szeme elõtt: A gyõzelem. ”

„A Forma 1-ben a helye, ez nem kétséges. Még sok fantasztikus eredményt látunk majd tõle.”

Mika Häkkinen ’98-ban és ’99-ben világbajnoki címeket szerzett, Räikkönen egyelõre még csak két második hellyel büszkélkedhet.

Ez kész😊))

http://gaborszantai.co.uk/

nyugi lesz új, amint lesz egy olyan kép, amin töb autó van, ha egy-egy új autót rakok be, akkor valaki fújni fog - így legalább mindenki😄DD

Snecie Smicie
Montoya alul van értélve, Kimi meg túl.

Kiminek 2 lehetõsége volt világbajnoknak lenni, nem sikerült.
Viszont ha 2003-ban nem csak az év vége felé kezdik el JPM-et elõtérbe helyezni a csapatban, akkor majdnem biztos hogy világbajnok a kolumbiai_

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Punker
bakker nekem rázókövet mondtál még 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker kitörölte véltelenül az elõzõt, amíg nincsenek meg az új autók, nem lenne korrekt csak McLarenest...

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

beszarás, de nem volt jobb Bahrain-i pit babe😊))

Lteebee
Ki intézte?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Snecie Smicie
Bannerbe ennél rusnyábbak nem voltak? :ð

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Istencsászár
direkt kiesett a dobogós helyekrõl.... zöldfülü ujonc... vajon kire sõt kikre gondoltam? segítek: egy Jordan, egy Williams

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lteebee
Én egy pillanatra gondoltam, hogy Kimire gondol, de ezt mégsem feltételezhetem, szal várom, hogy a szövegkörnyezetbõl kiderüljön, kire is gondol.

Szerintem a világbajnokra gondolhatott.

Lteebee
A megagigatapasztalt groszmájszternek állandósult a pech-szériája.

Persze hajlandó vagyok elhinni, hogy penge a csávó, ha te mondod, de ezen kívül mi bizonyítja ezt?

Punker
kész bezárom a topic-ot ezt már úgyse lehet uberelni, Kimi a zöldfülû ujonc.....<#vigyor2><#nyes>

Istencsászár
mennyit is hagyott ki amikor direkt lesebesítette magát és hány ponttól fosztotta meg magát amikor direkt kiesett a dobogós helyekrõl? nektek õ nemjó pilóta és bármi van körülötte csak õ csakis õ a hibás nem a zöldfülü ujonc hanem a tapasztalt monty ez semmi más mint utálat...

Snecie Smicie
ahhoz képest Silverstone-tól jobb volt Huán mint Kimi.

Lteebee
-52 pont az pont -52 pont.

A balesetekhez meg annyit tennék hozzá, hogy van barátom, akinek már vagy 20-szor törték össze a kocsiját és mindig azt hallom, hogy nem õ volt a hibás.

Az én kocsim naponta legalább egyszer összetörhetne más hibájából, de figyelek a barmokra, ahogy tudok.

Az az "idegbeteg Alonso" meg világbajnok lett nagy idegbetegségében és kell a McLarennek.

Istencsászár
"közelében se volt Kimi teljesítményének" õõõ hmm grrr

99.- €-s jegyek a Magyar Nagydíjra a Red Bull-tól...

Van egy sejtésem: mivel nincs osztrák futam, ezért kicsit magukénak érzik a mi Nagydíjunkat...

hát jah, nagy sperma ez a Huán...😛
szétvert egy csatornafedelet, beletolatott Tiagoba és Antonióba...

a lámpa és a mot..., ízé, tenisz az Õ hibája, de akkor amúgy is szar volt a Merci, így legalább pihent és Wurz, Pedro hozott pontokat...

Punker
a csóka azt mondta hogy közelében se volt Kimi teljesítményének és ez tény szal hiába hergeled magad

Istencsászár
mintha csak montoya hibázna többi pájlot szent és tökéletes...

Istencsászár
idegbeteg alonso?...

Punker
+ érdekes módon Kimi lapát részegen se törte össze magát szal.....

Punker
piros lámpa?

Istencsászár
megsérült... és? ember teis bármikor megsérülhetsz ez benne van ilyen az élet... a kilökéseirõl nebeszéljünk mer csak vita lenne megint ki volt a hibás...

Punker
"Késõbb Raikkönent hátráltatták a motorokkal kapcsolatos meghibásodások, amik „sokba kerültek” nekünk”

ezt eléggé egyértelmûen elismerték, de az is tény a tenisz bajnok sokmindent elszúrt.....

Istencsászár
mit? arról õk tehettek rajtuk mulott a vb? hányszor szart be az a fos merci? hány évan át? na nehogy már a pilóták legyenek hibásak...

Punker
õ inkább ron-t és a tenisz sztárt komálja a valóság helyett 😊

Lteebee
Szép a kommented.

Pedig nem mondott szerintem hülyeséget.

Istencsászár
Mario Illien, a Mercedes Forma-1-es motorait gyártó cég résztulajdonosa elismeri, hogy az egyéni világbajnoki cím elvesztését részben az általuk elõállított erõforrások megbízhatósági hiányosságai miatt kellett elszenvednie a McLaren alakulatának. Abban azonban nem ért egyet, hogy ugyanezen probléma fosztotta meg a csapatot a konstruktõri címtõl. Illien egyetlen felelõst jelöl meg, mégpedig a kolumbiai Juan-Pablo Montoyát.

„A Renault nem a leggyorsabb autó volt tavaly, de rendkívül megbízhatónak bizonyult” –mondta Illien az autosprint-nek adott interjúban.

„Alonso egy olyan kivételes tehetség, aki a fejét is használja versenyzés közben, és ezzel kiemelkedik riválisai közül.”

„Az elsõ három versenyen gondokkal küszködtünk a gumik terén. A McLaren autói egy kicsit túlkormányzottak voltak, de késõbb ezt a problémát megoldottuk.

„Késõbb Raikkönent hátráltatták a motorokkal kapcsolatos meghibásodások, amik „sokba kerültek” nekünk”

„Ami viszont a konstruktõri címet illeti, véleményem szerint Montoya jóval több pontot is össze tudott volna szedni. Olyan hibákat vétett, amelyeket tapasztalt versenyzõknek nem szabadna.”

Montoya a 2005-ös idényben 52 ponttal kevesebbet szerzett csapattársánál, Kimi Raikkönennél.

WTF gyökér mercis láma!!

Lteebee
Bari mit mondott(éveken át)?

Idén jobb leszek és megmutatom, hogy versenyben vagyok Schumival.

...nevetséges...

Massa legalább a földön jár.

Istencsászár
szerencsétlen mit mondjon, hogy elverem sumit idén? 😊) mindeki tudja hogy nemlesz bajnok, talán még Bari szintjén sem lesz, de ha menni fog a vas pontokat fog szerezni...

"Massa talán pontokat is szerez, nemcsak Schumi aláírásokat..."

Írta: Schneider Andrea (München) <2006.01.12. 11:17>

A német sajtó keményen bánik Felipe Massával

Míg Michael Schumacher Jerez aszfaltját koptatja, csapattársa Felipe Massa az olasz síparadicsomban válaszol az újságírók – olykor kínos - kérdéseire.

"Szeretnék néhányszor felállni a dobogóra. Talán gyõzhetek is." - jelentette ki Massa egy interjú során.

"Nem kellene magasabb célokat kitûzni? Michael számára például csak egy cél létezik: és pedig a bajnoki cím megszerzése." – tette fel a kérdést egy külföldi internetes oldal szerkesztõje.

Massa higgadtan reagált. "Azt hiszem én még csak az elején vagyok. A hosszú távú célom természetesen a cím megszerzése, de ha eleinte Michael mögött leszek, az is rendben lesz. Amikor gokartoztam, csodáltam õt és arról álmodoztam, hogy egy napon összemérhetem vele a tudásomat. Hihetetlen, hogy sikerült."

"Michael öt bajnoki címet szerezett sorozatban. Õ virágoztatta fel a csapatot. Új vagyok, így be kell sorolnom. Mindenre fel vagyok készülve. Ha két hellyel Michael mögött végzek, akkor elégedett leszek." – tette hozzá a brazil pilóta.

A német napilapok "Schumi új Barrichellójának tele van a nadrágja.", illetve "Ó Schumi! A Ferrari megszerezte a legnagyobb rajongódat! Talán az autogramkártyáidon kívül pontokat is tud szerezni." címû, illetve tartalmú cikkekkel jellemezték Massa hozzáállását.

oneal1
😊

!Forza Ferrari!

desigo
dizzúfor<#nevetes1>
az igen<#nevetes1>
Snecie Smicie
Magyarázat röviden:
A 2004-es Ferrarita még a régi szabályok voltak érvényesek ugyebár, tehát alapban a a dizzúfor más, a hátsó szárnyak hátrébb helyezkedhettek el, az elsõ szárny pedig lejebb lehetett, igy mintegy 25%-kal jobbak az aerodinamikai jellemzõk a 2005-öshöz képest.
Schumacher idejei kb eképpen magyarázhatóak;

Istencsászár
persze, énmeg nemhiszem el milyen szar a 2005ös ferrari és hogy a 2004es ennyivel jobb...

Lteebee
Ezt a rögzítési pontos dumát nem biztos, hogy elhiszem.

Nekem tetszik ez a szín.
Szerintem vidám.

Istencsászár
mer? mitnemtud? oda van irva nemmegy bele az mp20ba a v8.. és akkor mivan? hónap végén készlesz, nemdõl össze a világ, attól még õk tesztelik gõzerõvel..

"V10-es motort használt: P. de la Rosa (McLaren Mercedes), G. Paffett (McLaren Mercedes), F. Alonso (Renault), L. Badoer (Ferrari)"

Meki megint nem tud osszepakolni egy motort. Szanalom ez mar tenyleg. Pedig szurkoltam nekik 2005ben. Most is kesik a V8 tesztelese mert baki van.

Istencsászár
tök mind1 mer minden edzés az... majd 2006os kocsikkal nem ilyen hibrid cuccokkal..

Istencsászár
Pos. Driver Team Tires Time Laps
1 P. de la Rosa McLaren 01:16.509 86
2 M. Schumacher Ferrari 01:17.965 54
3 R. Zonta Toyota 01:18.544 70

f1racing.net

hmm, itt meg más...

Levolt az folytva...

Lofaszt 😊 Folytas nelkuli V10-el persze hogy az elen. Parasztvakitas volt a mai edzes 😊

Istencsászár
Leírt Meki ujra az élen:

Hely Versenyzõ Csapat Idõeredmény Kör

1. de la Rosa McLaren (M) 1:15.509 86 *

2. M.Schumacher Ferrari (😎 1:17.970 53

3. Zonta Toyota (😎 1:18.541 71

4. Alonso Renault (M) 1:18.697 104 *

5. Heidfeld BMWr (M) 1:18.817 56

6. Fisichella Renault (M) 1:19.118 65

7. R.Schumacher Toyota (😎 1:19.189 35

8. Rosberg Williams (😎 1:19.394 50

9. Davidson Honda (M) 1:19.427 112

10. Badoer Ferrari (😎 1:19.774 94 *

11. Rossiter Honda (M) 1:19.891 104

12. Trulli Toyota (😎 1:19.975 18

13. Paffett McLaren (M) 1:20.136 81 *

14. Liuzzi Toro Rosso (M) 1:20.216 90

15. Wurz Williams (😎 1:20.749 31

16. Coulthard Red Bull (M) 1:21.198 31

Istencsászár
igen..

JGTC
sztem ugyanaz csak a szabadban másnak tûnik az árnyalata

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun