• Zóanagyvarázsló
    Én értettem, te folytattad itt az értetlenkedést, persze lehet, hogy mindenki félreértett, ezt viszont csak a csapnivaló kommunikációdnak köszönheted. Legalább olvasd el a kommentjeidet, mielőtt elküldöd, és ne képzeld magadat mindenki fölött állónak! Ez még a felnőtteknek sem áll jól.

"Aki úgy áll hozzá, hogy úúú remélem kilöki egymást Alonso és Hamilton és akkor nyerhet a ferrari és akkor húde jó lesz, az nem teljesen ép."

De Raikkonnen érdekében már szabad ilyet kívánni? Te döntöd el milyen célért szabad?

"Én nem az istállókat, vagy a nekik szurkolókat szólom le, egész egyszerűen a csapat iránti rajongást nem tudom megérteni, de ez az én bajom."

Én meg kezdettől fogva arra céloztam, hogy kár ezen pörögnöd, és sértegetned bárkit is (nem engem sértettél). És a jelek szerint tényleg nem tudtad ezt megérteni.

"A szaguldó cirkusznak az tenné a legjobbat, ha mindenki egyforma autóban ülne---álom, álom--- Így pedig azt mondom igen!"

Valóban izgalmasabb versenyt láthatnánk (perzse ehhez még pár ostoba szabály eltörlésére szükség lenne), de a Formula-1 sosem erről szólt. Ez szólt a csapatokról, autógyárakról, a fejlesztésekről (melyeket az említett ostoba szabályok szintén visszafognak), valami elveszne az egyforma kocsikkal. Különben is, ilyen szériák léteznek, ha valakinek ez az elvárása, s tényleg izgalmasabbak ott a futamok, tényleg több múlik a pilótán.