Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Matte #57074 Fiatalság bolondság :) Természetesen nem akartalak megsérteni, nem is azt mondtam, hogy "na amennyi eszed van....", mert nem is ezt gondoltam. Mindenkinek van valami mizériája. Egy hozzászólás(od) alapján mondtam amit mondtam és azt még mindig fenn(és a véleményedet tiszteletben)tartom. Nem néztem a korodat, igazándiból nem érdekel, sosem foglalkozok ezzel, legfeljebb ha belefutok egy szemmel láthatóan fiatalba, aki normálatlanul válaszolgat. 23 éves vagyok, nincsen ebben semmi titkolni, avagy szégyellnivaló, úgy gondolom. 1991 óta követem a "cirkuszt", bizony hétévesen szoktatott rá édesapám, mikor még Senna, Isten nyugosztalja, élte a fénykorát. Az azóta eltelt 14 évben mindig megvolt a pilóta, aki szimpatikus volt és akinek szurkoltam, de soha nem volt csapat, amiért szorítottam. Sajnálom, ez van, szerintem a Forma1 a pilóták "harca", nem a csapatoké (számomra).
Idén pedig igen, az első versenytől kezdve Hamiltonnak szurkolok, nem érdekel, hogy egy összelopott Mercedesben ül, nem a bőrszíne miatt, egész egyszerűen azért mert szimpatikus. Pontosan úgy, ahogy Alonso egyre kevésbé (sőt egyeltalán nem). Régebbi hozzászólásomban kifejtettem, hogy Alonso mellett, aki egyeltalán nem "szimpi" (elnézést a szóismétlésért), az Massa. Elszürkült, motíválatlan versenyzőnek látom, amikor pedig nyilatokozik, vagy hallom beszélni...te Úr Isten...
Elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredett és remélem nem voltam bántó sem most, sem az előző hozzászólásomban.