Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Az úgy történt, hogy annó Nelson Piquet volt a kedvencem. Hallottál már róla? Nem a kicsi, a nagy. Ja bocs most nézem az életkorod...na mind1.
Ugye tudod, hogy a "nagy" milyen autóban fejezte be a pályafutását?? Ahol a kis tejfölösszájú Schumi elkezdte az igazi sorozatát. Ez az autó a Benetton volt. Erről már talán hallhattál. A "Mester" kvázi átvette a kedvencem autóját, és mit mondjak, Schumi szurkoló lettem, mert megtetszett nekem a gyorsasága, és a győzni akarása. Ugye aztán Schumit "követtem" a Ferkába is, holott akkor még nem volt az a nagy világverő típus. Aztán tavaly, amikor befejezte a pályafutását keresnem kellett egy új kedvencet. Massa lett az. Vajon miért?? Még nem tett rám akkora benyomást mint az előző kettő, de jól haladunk. Kimi azért nem, mert ugye ő volt évekig az egyik nagy riválisa az "öregnek". Viszont kezdem egyre jobban megkedvelni őt is. Mivel a Ferrari világbajnoka csak matematikailag lehetne már Massa, ezért én drukkolok, hogy Kiminek segítse begyűjteni a világbajnokságot. Ezért mondtam, hogy: jövünk mi.
Szóval kedves fiatal barátom, mielőtt másokkal személyeskednél, amondó vagyok, ne ítélj elsőre, mert hátha egyszer majd úgy igazán melléfogsz valakivel...