FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
számomra az a nagy bajnok aki tudja hogy 2 második hely többet ér mint 1 elsõ, amíg ezt nem fogja fel addig Kimi csak 1 gyors pilóta lesz és semmi több.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
ezvan lehet szánni lehet utálni mer nyerni akar és kockáztat a sport nemerrõl szó? persze mondhatod nem, de szerintem igen, azér megy oda hogy nyerjen és ha szétesik alatta a tragacs akkor is nyer és ezért nemlehet lenézni hanem példát kell venni róla...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker
"északi emberek, nyugodt, higgadt emberek." láttál te már finn-t a 4 hónapos sötétség után?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kiserik
Elképzelem, amint te ülsz egy ilyen járgányban, végig vezeted a versenyt, mejd az utolsó 5 körben benyögik a fülesbe, hogy figyuzz, egy kicsit sérült a kereked. Gyere ki, kicseréljük, reméljük nem büntetnek meg minket, és talán a 8. helyre beérsz, vagy megtartod az elõnyöd, amíg bírod, hisz már alig van valami hátra.
Higgadtságát pedig nem nagyon lehet kérdõre vonni. Általánosan is igaz, hogy az északi emberek, nyugodt, higgadt emberek. Én ég nme láttam Kimitõl pofozkodást, magyarázást, pályán elmebeteg megmozdulást, stb.
Azt nem nevezném vakmerõségnek, hogy ha lehetõsége akad, akkor simán belemegy egy jó kis csatába, amit általában sikeresen teljsít, nenm pedig magabiztos autókázásra utazik, hogy majd a boxban, vagy hátha kiesik...

Istencsászár
dehogy béna😊 pont nekem nem mivel neki drukkolok, de amennyi kis hibát csinált õ annyit csinált másik pilóta is, szal ilyen apro hibákat mindenki neve mellé fellehet sorolni...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker
iszonyatos naív fanatista duma, egyetlen nagy bajnok se volt ilyen kamikázé vag yha igen akkor ki is nyírta magát, a végén itt is mint az életben az összesítés számít 😊

ha az életben elégedett lennék a második hellyel, azokon a területeken, amelyeken elsõ akarok lenni, akkor már kinyírtam volna magam...

van aki gyõztesnek/ragadozónak született, van aki hiénának, aki megél a maradékon is...

http://gaborszantai.co.uk/

Punker
ha egy pilóta nem fogja fel hogy alkalmatlan a felszerelése arra hogy elsõ helyen vezessen akkor megelégszik a 2. hellyel õ ezt nem látta be magát és másokat is veszélyeztetett + értékes pontoktól fosztotta meg magát ergó felelõtlenül vakmerõen döntött.....

most ugye Te sem gondoltad komolyan, amit írtál?
Kimi arról híres, hogy messze e legkíméletesebb pilóta a mezõnyben...
Ha egy tömítés elmegy a hidraulikában, akkor az akkor is tönkremehet, mikor tolják be a boxba, ha egy tengely megszorul, azt megtörténhet a próbapadon is.
Ha egy pilóta szétfékezi a gumit/felfüggesztést vagy odacsapja a palánknak az autót, akkor az az Õ hibája, de gyártási hibát nem kellene rájuk kenni...

Punker
végülis jogos.

Lteebee
A taktikusan haladni képesség hiányát hibázásnak tekintem.
És ha fentibõl indulok ki, nem elég jó a Ferrarinak.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Punker
na pont a higgadtság az ami nincs meg benne, és az aki ok nélkül kockáztat az nem bátor hanem vakmerõ.....

Punker
ezek nem techikai hibák, egyszerûen nem tud taktikusan menni (még) de lassan csak észhez tér és belátja hogy ha bajnok akar lenni nem nyírhatja ki a járgányt, ha meg nem még mindig lehet a Finlandia reklám arca 😊

kiserik
Emléxem. Már nem is tudom, hogy melyiken, csak arra emléxem, hogy már minden mindegy alapon ment azt hiszem megint valami gumiprobléma miatt, és alapból vert mindenkire 1-2 mp-et körönként, csak túl sok volt.
Amúgy minden pilóta hibázik, mert emberekrõl van szó. Van aki többet, van aki kevesebbet, de sztem Kimi az utóbbiba tartozik. Megbízható, higgadt, gyors és van benne akarás, bátorság.

Lteebee
Valamelyik futamon meg is pördült.
(többször is? nem emlékez)

kiserik
Bocsáss meg, de szerintem ez marhaság. Mutass csak 1 olyan pilótát, aki gyors és még nem baszott el idõmérõt. Van olyan pilóta, akit szeret az ember, van olyan akit nem, de azért nem kéne mindenféle balgaságokat állítani. Méghogy túl sokat hibázik. ehh... hát csak nem esitt ki SC után 60-as tempóba...

Lteebee
Ez valóban nagy hiba a részérõl.

Lteebee
Emlékszem elcseszett idõmérõre, emlékszem szarrá fékezett gumira...

Több nem jut most eszembe.

a legnagyobb hibája, hogy nem dobta agyon Norbert Haug-ot egy vodkásüveggel...

kiserik
Ezt a túl sokat hibázikot kifejtenéd? Nem követem nyomon az F1-et annyira mint ti, csak a futamokat nézem, de ezt nem értem túlságosan.

Lteebee
Szerinted Kimi béna?

Istencsászár
szeretném ha mindeki olyan béna lenne mint kimi tuti nemlenne uncsi az f1:😄:😄 és lennének elõzések

Lteebee
És ha utána a verseny alatt ismét kimi lesz, akkor a mezõny könnyebb lesz két közveszélyes faszlámával.

aham...
lehet, hogy jövõre pl. felveszi a Sato nevet és neki megy a warm up alatt Albers-nek...😛PP

Lteebee
Mondjuk szerintem nem elég jó a Ferrarinak.
Túl sokat hibázik.

Lteebee
Mert egy igazi, hagyományokkal rendelkezõ csapatnál lesz?

Punker
lol

lac coo
Hát ....A Ferrari erõsen szemet vetett rá...Márpedig valszeg meg is szerzi magának...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Max7
ha kimi átmegy a ferrarihoz akkor nálam leirta magát!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

lac coo
Én nem ugatok senkit...
egyszerûena Mecédes túl messzire ment a megbízhatóüság - teljesítmény terén .
Kimi meg erõsen a Ferrari felé tart ...

A legtöbb leggyorsabb kört a Ferrari fztotta idén..Bár ez inkább a Kifliképû hihetetlen tudása sem mint a Ferrari érdeme...

Jövöre meg ,mindenki tiszta lappal indul , és Shumi még mindig a legjobb pilóta....Szal ott még bármi lehet...

Kit--Kat
Épp ez az, amíg csak kasznit készít addig a szurkolói 1 rosszót nem szólhatnak a Ferrarira😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
motrot nemis a mclaren épiti 😄

Kit--Kat
Tévedés ne essék a MCLaren nem tud motort csak kasznit építeni, szal ennyi...😛

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
jövöre lehet megint mélypontban lessz a ferrari és akkor majd énis itt fogom ugatni "ennél a geci csapatnál van a sumi amikor egy kocsit nemtudnak összerakni"...

Istencsászár
mp420 jóra sikerült😄😄😄 a merci nem ezvan lehet örülni aki utálja fikázni, kárörvendei rajtuk stb.stb.
Ferrarit ki verte volna meg a 3. helyen? Bmw ugyanmár 😊)), Bar lol, többi meg kis csapat..

lac coo
Szvsz a Mercedest nem lehet elviselni hosszú távon ..
Hogy milyen zoknit húzz még azt is kikötik 😄DD

Kimi sem lesz hosszú életû ott ha van egy kis esze...Amúgy sem illik a steril Mercedes -klánba 😄DDD

Kit--Kat
Már mióta csak muszályból volt a McLraennél.

lac coo
Ferrari meg a közepesnek sem mondható autóval 3.-ra volt jó 😄DD

A leggyorsabb autó csodálokat szerez , a legjobb VB címet .

Punker
2. helyre jók voltak 😊

Lteebee
Az év második felére már nem voltak olyan rosszak.

lac coo
Az MP420 miben sikerült jóra ???

A McLaren-Mercedes amióta létezik a versenyek több mint 10 %-át feladta motorhibával😄DDD

Még a Minardi -Cosworth is megbízhatóbb !!!!

Gyors de megbízhatatlan autót mindenki tud csinálni 😄DD
A Mercedes rendszeresen bevállalja nem tom miért 😄

Istencsászár
A csapatvezetõ arra a kérdésre is választ adott, hogy a 8 éve a McLarent erõsítõ szakember miért is igazolt át hozzájuk.

„Adriannal már az évad korábbi szakaszában is tartottuk a kapcsolatot, de az utolsó verseny alkalmával nagyon felgyorsultak az események. Már egy ideje szeretett volna új kihívást találni, és én boldog vagyok, hogy nálunk folytatja pályafutását.”

érdekes kihivás.. minden évben egy uj tökéletes kocsti épiteni nem kihivás? hamár itt tartunk mp4 18at elbaszta, mp4 19et elbaszta lassu szarok voltak, mp419b-vel sikerült kicsit javulni, mp420 pedig nagyon jóra sikerült, szal ezt nemértem még mostse sztem csak kamu duma, mint mindehol ittis a pénz beszél tuti..

AnuluWork
Hmm. Az oké, hogy elmegy, már korábban is ment volna a Jaguarhoz, ha még emlékeztek, de ki jön a helyére? Rajk László a Lehelrõl? 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Istencsászár
😊)) de nemértem miért ment át, talán majd elmondja, több pénzt kap? akkormer a redbull 2. csapata miért akar v10esekkel indulni? mer nincs pénz lol. Érdekes dolgok, de leaglább neked sem azvolt az 1. reakciód hogy vége a Mekinek 😊 mindenesetre redbull jóljár vele és talán láthatjuk majd dct dobogón 2006ban, de szép is lenne!

DC után Newey? Lassan RBR-fan leszek...

Istencsászár

Andora
Grati minden versenyzõnek!

Istencsászár

JGTC
Webber meg pont az elleknkzõjét nyilatkozta!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Andora
Jó kis névsor közte Fittipaldi szerintem a legjobb!