• madmanic
    Ron Dennis és Fernando Alonso között "hűvös" viszony uralkodik.

"Nem beszélünk egymással, de ez nem tesz semmit. A Magyar Nagydíj óta nem beszéltünk. Hűvös a kapcsolatom Fernandoval." – olvasható a jegyzőkönyvben, amelyből az is kiderül, hogy Alonso meggyőződése, hogy a McLaren alapelve, - miszerint mindkét versenyző egyenlő - nem megfelelő bánásmód egy bajnokkal szemben. A címvédő arra alapozza állítását, hogy eddigi munkája során már kiharcolta a jogot arra, hogy előnyben legyen. (MIVEL?? VEZETI TALÁN A BAJNOKSÁGOT??)

A viszály a Magyar Nagydíj időmérő edzése után hágott a tetőfokára. "Olyan dolgokat mondott, amelyeket később visszavont. Felhívta a figyelmemet a mérnökkel folytatott levelezésére. Akkor azt mondtam neki: 'Megálljunk!' Kimentem és behívtam Martint (Whitmarsh). Fernando a menedzsere jelenlétében elismételte amit mondott."

Dennis a telefonhoz nyúlt és értesítette Max Mosleyt. "Nagyon mérges voltam, de Max megnyugtatott. Azt mondta nem kell semmit tennem. Akkor megnyugodtam. Azt mondta majd értesít. A verseny előtt Fernando menedzsere felkeresett és elmondta, hogy elveszette az önuralmát és mindent visszavon. A futam után Fernando személyesen is elnézését kért. 26 nappal később a versenyzők levelet kaptak."

Alonso az FIA rendelkezésére bocsátotta a szükséges adatokat, így a párizsi tárgyaláson nem jelent meg.

(formula.hu)

nem tudjátok hány büntipont után van kizárás...? Csak mert leírnám már a véleményem...