182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hát ez gyönyörű volt:) -
és pont ez hozta meg a Ferrarinak a sikert!! -
Ricky Bobby #58815 "Hamilton mindent megúszott idén be kell látnotok h még nagyon fiatal és önfejű! idegileg még nem tapasztalt! állítom h Rosberg, Kubica vagy éppen Vettel jobb pilóta nála! Schumit meg hagyd békén! ő az világlegjobbja...rekorder"
Ohhhh shit! mennyire igazad van! Ultesd be Nico't Vettel't vagy Kubica't a McLarri ba, es Hami sirva is fakadna. Es en remelem is hogy Nico oda fog menni, de igaz hoyg szerettem volna a Ferrari nal latni inkabb.
-
campy #58814 jól beszélsz haver:) teljesen jol látod a dolgokat!:):) -
Ricky Bobby #58813 McLaren=McLarri= Tolvaj csapat -
Zóanagyvarázsló #58812 Egyetértek. Nevetséges ez az ellenségképkeresés, pláne a "győztestől". Bár a Ferrari fikázása sem vall normálisabb lelkületre.
Grat Ferrari! Grat Kimi! -
campy #58811 háháháhháá szívtak idén a Mclarenek a kemény szponzoraikból, Alonso ötleteiből csalásaikból semmi se lett! ÁVE SCUDERIA FERRARI 4EVA!!!! csaló MClaren! am. Hamilton mindent megúszott idén be kell látnotok h még nagyon fiatal és önfejű! idegileg még nem tapasztalt! állítom h Rosberg, Kubica vagy éppen Vettel jobb pilóta nála! Schumit meg hagyd békén! ő az világlegjobbja...rekorder -
baxxterboy #58810 A választ már megkaptad a hírekből (ha informált vagy), hogy miért is volt jobb a csapattársánál... De hiába verte a mezőnyt nem fair playbe mert loptak a ferráritól... De látom ezt nemtudod felfogni... -
Rengeteg gondolkodnivalóval, tanulsággal szolgálhat még a 2007. évi világbajnokság. Kiderült, ki-hogyan viseli a nyomást, kinek fontosabbak a saját céljai és ki tud csapatban gondolkodni.
A Ferrari nyert, mert a Ferrari egységesebb volt. Két megjegyzésem lenne, két érdekes párhuzam:
1. Niki Lauda nemrég Hamiltont Schumacherhez hasonlította. Ma láthattuk, mit hozott ki Hamilton a brazil nagydíjból, mely számára a Schumi 2006. évi versenyéhez hasonlóan drámaian kezdődött. Hm, azt mondanám, Schumi azért éegy kicsit még magasabban van, mint a brit újonc.
2. Érdekes módon a McLaren és a Ferrari is szerződtetett egy-egy nagyszerű kaliberű sztárversenyzőt és egy-egy (hozzájuk képest) újoncot. A csapatokon belüli kapcsolatok azonban gyökeresen eltértek egymástól. A családias Ferrari jó hangulatot és teljes támogatást adott a pilótáknak, a merev McLaren az "egyenlő feltételek biztosításával", ami a szezon végére már az Alonso elleni harcot jelentette, megverte önmagát (semeddig nem tartott volna nekik Alonsobol háromszoros vb-t csinálni).
Sok-sok tűnődnivalójuk lesz még a pilótáknak és csapatfőnököknek ezen az évadon...
Huhh, nagyon-nagyon örülök Kimi sikerének. :))) -
campy #58808 Raikkonen a világbajnok ez igeeen győzött az igazság(h5) -
mintha a Ferrari egy szent csapat lenne.. Bernie bácsinak nem is tudom ki volt eddig a kis kedvence, csak nem a Ferraris Schumi úrfi? :D ha ezért kizárták volna a Mekit, akkor akár az egész mezőny mehetett volna a levesbe, mert senki sem szent a forma1-ben.. Hamiltonnak meg jogosan nagy a szája,kezdőként alázta a mezőnyt nem egyszer. Kiminek is lehetne nagyobb, mert szerencsétlen ki sem nyitja soha.. olyan mint valami nemnormális zombi amikor ott bambul a pódium tetjén, egy rohadt mosolyt nem tud elereszteni.. Elmegy az élettől is a kedvem amikor ránézek a boldog fejére.. Alonso meg jobb ha befogja, mert nála alattomosabb ember nincs, és remélem nem is lesz a Forma1-ben.. -
Ricky Bobby #58806 mar a pofam teljesen vorosodik is.... uhhhh...varj egy pillanatra.... mar a talaj is sujjed alattam... oohhh shit, mi tortenik itt velem? Na, megyek megiszok egy Budweiser't Kimi re, es Alonso ra.
Aztan remelem hogy a 2008 as McLarri jobb lessz am. De ez persze a Ferrari'n fog mulni. ha-ha-ha -
ÁMEN, sajnos szobát kell rendeznem és hurcolásznak, de legalább a fuaom láttam :D:D -
Azért annyit hozzátennék, hogy aki kárörvend Hamiltonon, legyen az Kimi vagy Alo drukker süllyedjen el szégyenében! 

-
baxxterboy #58803 én már iszok :D -
Ricky Bobby #58802 Most olvasom a legfrissebb hireket: McLaren azt mondja, hogy allitolag a sebesseg vallto szart be Hami autojan. Ezert vesztette el a bajnoksagot it. nahhhhh....ez is Alonso hibaja volt. meg hogy: semmi baj! Gyerunk gyerekek, lopjuk el a Ferrari valltot gyorsan, majd az jobb lessz. Igy majd a nevunk az McLarri lessz. -
Gyerekek, hagyjuk most ezt az egészet, inkább örüljünk!!! (és igyunk Kimi és a Ferrari sikerére)
-
baxxterboy #58800 erről van szó... -
Ricky Bobby #58799 "Hamiltonnak végig nagy pofája volt és álszenteskedett, lenézte a 2x vb címes csapattársát is, de a srác most egy akkora pofont kapott, hogy sztem nehezen fog felállni belőle..."
ja, errol van szo!

-
baxxterboy #58798 És jééé... Ecclestone is annyira pátyolgatta Hamiltont egész évben, mert annyira nagy reklámfogás volt, és ha megfigyeled tegnap is megbüntették volna, dehát nemtették, mert ugye Bernie bácsi szivesen látta volna őt a VB cím első helyén... És jééé... A McLarent már rég kikellett volna zárni akkor, amikor kiderült ez az egész kémkedősdi. De erre mit csináltak? Megbüntették őket egy uzsonnapénzel, és elvették tőlük a nyalókájukat... És jééé... Hamiltonnak végig nagy pofája volt és álszenteskedett, lenézte a 2x vb címes csapattársát is, de a srác most egy akkora pofont kapott, hogy sztem nehezen fog felállni belőle... -
Ricky Bobby #58797 azert csak hulyulok, es rangatom a porazat mindenkinek itt.... ha-ha-ha. ne vegyetek komolyan! csak jo kedvem van, mert Kimi nyert! -
Ricky Bobby #58796 azert szeretnem megnezni Hamiltont a Williams ben, es Nico't a McLaren ben. Garantaltan Nico lenne most a Media kozpontjaban...
Hamilton= legjobb auto (lopott technika) legjobb csapat, legjobb iskola, legjobb edzez: = vilagbajnoki cim. Most mi tortenk? -
Igen, pontosan. Ráfért már az, hogy neki is egyszer legyen szerencséje. Jól tette, amikor átjött a Ferrarihoz :) -
madmanic #58794 elismerem, olyan érveket sorakoztattál fel amikre nem tudok mit reagálni..
-
Kiminek volt némi szerencséje az utolsó futamon, ez igaz. De hogy óriási lett volna? Akkor már korábban eldőlt volna a cím sorsa. :D
Ő tipikusan NEM az a pilóta, akinek szerencséje szokott lenni!
Persze azzal mondom egyetértek, hogy ezen a futamon szerencse nélkül nem nyert volna VB-t. -
és ha Hamilton olyan nagyon jó pilóta, akkor mutassa meg a világnak h őis tud VB lenni, Kimi is hibázott, na majd eljön az Ő ideje is -
Ránézésre sem volt letörve,..egyébként nincs is miért,..mindent nyerhetett volna, de amit elért az így is messze jobb mint amire számíthatott az év elején.
-

-
Nincsenek a túrót. Egyszerűen ilyenkor ezt illik nyilatkozni. -
[center]
RAIKKONEN CAMPIONE DEL MONDO!
-
ezzel egyetértek
Kimi a nem túl acélos Sauberrel első futamán pontot szerzett, valamint Alonso az igen gyenge Minardival kezdett versenyezni az F1-ben
Azt gondolom, hogy olyan autóval mint most Hamilton, ők is befértek volna a végelszámolásnál minimum az első 5-be. Ezzel együtt Hamilton még nagyon sokáig meghatározó személyisége lesz a sorozatnak, akár szereti vki akár nem. Valószínűleg pályafutása során még VB-t nyerhet.
A következő években SZERINTEM Kimi, Massa, Hamilton, Alonso, Kubica, Heidfeld, Vettel, Rosberg és még Liuzzi is meghatározók lehetnek.
Összességében sztem igazságos végeredmény született. Kimi pedig igazán megérdemelt már egy VB-címet! -
Ricky Bobby #58786 tetszik mi? nekem is. -
"Lewis Hamilton édesapja, Anthony Hamilton azt nyilatkozta a Brazil Nagydíj leintése után, hogy egyáltalán nincsenek letörve azért, mert kicsúszott a kezük közül a világbajnoki cím."
EZT NEM BÍROM!!! TIPIKUS NYÁLSZÖVEG!! "egyáltalán nem vagyunk letörve" sőőőt örülnek is. mennek bulizni
ilyen esetben ez nem egészséges.. tipikus sajtóhajderek, megfelelési vágy fűti őket
sztem nem komplett az az ember aki ilyen után ne lenne letörve!
csak vélemény -
madmanic #58784
-
Ricky Bobby #58783 "Bezzeg a Ferrarit nem bántják mert ők olyan nagy csapatok,hogy ők legyenek a királyok.Bocs hogy ezzel megsértettem a Ferrari rajongókat de ez az igazság.Akármit is mondtok"
Attila, nem reg ota nezel F1 et....mi? Vedd meg egy par DVD't ohhhh....monjuk 2000 tol 2004 ig. Nezt at hogy a Ferrari't mennyire szivatta mindenki. Ez most valaki masnak a forduloja, nem Ferrari e. -
madmanic #58782 Amikor kiesett mert megkotlott az autója pl.
Hamiltont nem tudom, hogy dédelgették-e, de a mezőgy 90 % -nál klasszisokkal jobb pilóta. Bizonyította egész évben.
Jó neked, hogy tudtad, hogy Hamilton "rutintalan" bár utánaolvasnék a helyedben, hogy milyen eredményei voltak eddig a forma1 előtt.
Kiminek amellet, hogy rendkívül jó pilóta, óriási szerencséje volt, és ezért VB.
Természetesen grat. neki.
Ilyen a technikai sport, bárkivel előfordulhat műszaki gond.
ennyi -
Ricky Bobby #58781 "Nem vagyok szakérto"
Ezert mondom: shhhhhhh! akkor maradj csendben, es tanulj a profiktol.
McLaren= Criminal, Ron Dennis= Villain -
másikfele hogy pl Raikonnen hogy jutott be az F1be és hogy jutott fel oda h a "nagyok" közé kerüljön, hosszú út állt elötte és mindíg is jó pilóta volt, igazi finn vér pezseg benne...nem egyből a Mekinél kezdett....Hamiltonnakk van még sok ideje rekordokat dönteni....am nem vagyok fajgyűlölö a bukósityak alatt tökmind1 kinek milyen színű a bőre... -
a kémkedéssel kapcsolatban.A Toyota a Williams a Honda és a Super Aguri is kémkedett.És őket nem büntették meg.Hogy is van ez????Télleg csak azokat kell szekálni akik az élen vannak.Bezzeg a Ferrarit nem bántják mert ők olyan nagy csapatok,hogy ők legyenek a királyok.Bocs hogy ezzel megsértettem a Ferrari rajongókat de ez az igazság.Akármit is mondtok. -
jó,jó értem...de akokr is ez votl benne hogy mintha ő kapta volna a címet...persze arról nem beszélt már hogy milesz vele a jövőbe :D :D :D