Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Persze versenyezni kell, ahogy pl. Sato meg tudta előzni Button-t.
De Alonso-nál sok már a necces dolog, mindaközben hogy ő maga szóvá teszi ha vele szemben is kemény valaki.
Egy 'ekkora' bajnoknak már régen le kellett volna nyomnia egy újoncot, nem kell hogy felmerüljenek ezzel kapcsolatban zsaroló mail-k, különpénzelt szerelőkről mindenféle hírek,..és nem kell veszélyeztetnie ahoz hogy megelőzze.
Mindeközben pláne hogy egyáltalán nem vagány, mert akkor azt mondaná Massa-nak hogy bázze a katalánoknál kemény voltál öcsém :))))
De nem, ha vki kemény vele szemben, akkor az szerinte veszélyezteti a reményeit, a harcait a világgal.
Pedig ilyesmi dolgai/tervei többeknek van a pályán.
Ő sem harcol keményebben a világgal mint más, ...de nálam pl. egy embernél ennyi necc még nem gyűlt össze:
Oké integet más is, oké más is sipítozik a rádióba ha azt szeretné hogy engedje el a csapattársa, oké más is féktesztelt már versenyző társat, oké más is kisakkozta hogy a vetélytársát is megbüntessék (MS-HunRing), talán más is hajlamos lenne úgy gondolni hogy a 2. VB címhez segítő csapata valójában hátráltatni akarja, olyasmire nem igen emlékszem hogy más is ilyen helyzetbe hozta volna a csapattársát mint ő Hamilton-t HunRing-n, Igazából másnál nem nagyon hallottam még hogy fizetni akar azért hogy a szerelői segítsenek legyőzni a csapattársát, az olyan előzés is, nem véletlenül, viszonylag ritka amit Magny Cours-ban és most Spa-ban bemutatott, más világbajnokot sem hallottam behírezni arról, hogy megzsarolja a csapatvezetőt az 1. számú versenyzői pozícióért...Mindezt egy újonccal szemben.
...és ott volt a Massa-val való szócsata...csak mert szoros volt, nem volt szorosabb mint amit ő csinált Heidfeld-l, vagy most Hamilton-nal..de ő kiakadt rajta.
Szal nekem ez már áttörte a lécet, jó köröket tud menni mert tényleg nagyon gyors, de sok a sallang.
Sztem gáz a srác, de ez full saját vélemény, maximálisan elismerem hogy másnak ez máshogy jön le, és ő akár a legnagyobbnak is tartja. Tegye.
Bennem ez a vélemény alakult ki. :)