182279
  • Ricky Bobby
    "Bezzeg a Ferrarit nem bántják mert ők olyan nagy csapatok,hogy ők legyenek a királyok.Bocs hogy ezzel megsértettem a Ferrari rajongókat de ez az igazság.Akármit is mondtok"

Attila, nem reg ota nezel F1 et....mi? Vedd meg egy par DVD't ohhhh....monjuk 2000 tol 2004 ig. Nezt at hogy a Ferrari't mennyire szivatta mindenki. Ez most valaki masnak a forduloja, nem Ferrari e.
  • madmanic
    Amikor kiesett mert megkotlott az autója pl.

Hamiltont nem tudom, hogy dédelgették-e, de a mezőgy 90 % -nál klasszisokkal jobb pilóta. Bizonyította egész évben.

Jó neked, hogy tudtad, hogy Hamilton "rutintalan" bár utánaolvasnék a helyedben, hogy milyen eredményei voltak eddig a forma1 előtt.

Kiminek amellet, hogy rendkívül jó pilóta, óriási szerencséje volt, és ezért VB.

Természetesen grat. neki.

Ilyen a technikai sport, bárkivel előfordulhat műszaki gond.

ennyi
  • Ricky Bobby
    "Nem vagyok szakérto"

Ezert mondom: shhhhhhh! akkor maradj csendben, es tanulj a profiktol.

McLaren= Criminal, Ron Dennis= Villain
  • Goruck
    másikfele hogy pl Raikonnen hogy jutott be az F1be és hogy jutott fel oda h a "nagyok" közé kerüljön, hosszú út állt elötte és mindíg is jó pilóta volt, igazi finn vér pezseg benne...nem egyből a Mekinél kezdett....Hamiltonnakk van még sok ideje rekordokat dönteni....am nem vagyok fajgyűlölö a bukósityak alatt tökmind1 kinek milyen színű a bőre...
  • Attila889
    a kémkedéssel kapcsolatban.A Toyota a Williams a Honda és a Super Aguri is kémkedett.És őket nem büntették meg.Hogy is van ez????Télleg csak azokat kell szekálni akik az élen vannak.Bezzeg a Ferrarit nem bántják mert ők olyan nagy csapatok,hogy ők legyenek a királyok.Bocs hogy ezzel megsértettem a Ferrari rajongókat de ez az igazság.Akármit is mondtok.
  • Attila889
    jó,jó értem...de akokr is ez votl benne hogy mintha ő kapta volna a címet...persze arról nem beszélt már hogy milesz vele a jövőbe :D :D :D
  • Goruck
    ezen énis csodálkoztam.....
  • danikarate
    És igen a Ferrari csalt! A kémbotrányt is ők kezdték és ők loptak adatokat és most egy beépített ember valamivel lelassította a McLaren kijátszva a FIA-t és a csapatot. Majd a rádiót megpiszkálva kiabálnak Hamiltonnak, hogy lökje ki Alonso-t és ha nem sikerül neki akkor menjen ki a pályáról. Persze Hamilton rögtön engedelmeskedik nekik hiszen ő küldi az adatokat a Ferrarinak! Nevetséges! Ebből regényt írok! Amúgy 1x nyernek VB-t és rögtön csalnak! Legalább el kéne ismerni hogy nyernek! Én is elismertem tavaly Alonso-t pedig nem szerettem mert tavaly igazán jó volt!
  • madmanic
    Talán nem ez az első évük a forma1 ben...?

Nem vagyok szakértő, csak kérdezem.

Meg tele a tököm, hogy még mindíg a csaló McLaren van napirenden....

LÉpj már túl lécci
  • Attila889
    persze figyi megértelek.Én se azért mondtam hogy politizáljak,mert én nem szeretnék ilyet csinálni meg nem is szoktam csak kb.ez felér azzal :S

Én nem szeretem a Ferrarit,azok is olyan kis köpködösek mint Alonso...ők is kémkedtek idén bevalloták és mégse zárták ki őket..most akkor imvan???????Csak azt kell vádolni aki 1.helyen van?Ez akkor szemétéség ahogy van!
  • dav1d
    ebből ? gratulált kiminek és elmondta hogy nem volt tulságosan jóba a csapatával pedig kitünő autót kapott.ez komolyan mondom hihetelen hogy még ezek után is csak ennyi ment át egyeseknek
  • zmeor
    most felteszem azoknak a kérdést akik Hamiltont istenítik és azzal érvelnek hogy "érdekes milyen szar volt ma a MCLaren meg a hibák meg technika stb"

RAIKKÖNENNEK HÁNYSZOR SZÓLT KÖZBE A TECHNIKA????? HÁNYSZOR???? HÁNYSZOR HIBÁZOTT??
    DE Ő ÍGY NYERT VB-T!! MINDEZEKKEL!!! ÉS ŐT NEM DÉDELGETTÉK MINT A KIS HAMILTONT AKIT EGYSZERSEM BÜNTETTEK MEG! NEM KEVEREDETT BELE SEMMIBE IDÉN! TUDTAM HOGY KI FOG JÖNNI HAMILTON RUTINTALANSÁGA! KIMI MOST EGY IDŐRE SZÉPEN BEFOGTA MINDENKINEK A SZÁJÁT ÉS ÍGY IS LESZ AZ ELKÖVETKEZENDŐ ÉVEKBEN!
    ENNYI
    ENNYI
    ENNYI
    ENNYI
  • b-type
    ááá...ebbe kár is belekezdeni, én is csak azért reagáltam rá, mert Nakajima leggyorsabb köre nem csak Rosberg-nél volt jobb, hanem Alonso-nál is :)
    Ezzel együtt még van hova fejlődni bizonyos téren :)
  • Ricky Bobby
    "és jéééé pont most hibázik mint egy kezdő, és jéé a meki ma kb a spyker szintjén volt... és húú Hamilton autója csak úgy lelassult, és jujj Alonso úgy versenyzett mintha esélye sem lett volna a vb címet megnyerni... hmmm érdekes.. Bravo Ferrari.. ismét egy fair vb címet kaptatok"

Es Jeeee, McLaren egy tolvaj csapat, es Jeeee, Ron Dennis egy criminal, es Jeee.... Hamilton egy rookie... mit varsz?

Ferrari? megerdemeltek 100% ra! a sok szar amin keresztul mentek ebben az evben, igen megerdemeltek!
  • Szabi84
    De alonso mondta : Reménykedtem hogy valami gond lesz a ferrárival! :DD ez jó szöveg volt! Szép verrseny volt! Kimi már nagyon kiérdemelte, Alonso már nyert vb-t, Hamiltonnak meg még van ideje bőven! Ha ugy vesszik így jött ki a legjobban!
  • gordon 24
    Én nem akarok ebből politikai kérdést csinálni! De pl én nem vagyok fajgyülölő és kijárok tüntetni! Olyan emberek is járnak ki akik nem egy tutyi mutyi emberek akikel minden szart meglehet csinálni! Szóval ezt haggyuk! Senki ne válaszoljon a topik nem erről szól! Csak e mellet nem mehettem el szó nélkül!

gyébként Hamilton megérdemelte volna a VB-t mert talán ő volt a Ferrarisokkal eggyüt a legtiszteségesebb ebben az évben!
    De a mclaren csalt ezért megérdemelte a csapat hogy veszitsen.. Sajnos Hamilton most rossz helyen volt! Majd jövőre! De persze csak a Ferrarik után!
  • Attila889
    hát igen...télleg korrekt volt.De valahogy még mindig az jött ki belőle hogy világbajnok vagyok,és hú de nagyképü is vele együtt!
  • Ricky Bobby
    "Azért Alonso a végén szimpatikusan nyilatkozott! Ilyet még nem hallottam tőle! Nem nagyon bírom őt, de ez most korrekt volt"

Eggyet ertek veled. Igy van!
  • Attila889
    hááát...Még fiatal Hamilton ehez...sok volt ez neki,Meg ő volt hülye ehez ezt bevallom.De ez van,ebbe belekell törődni :)
  • Zsolti9014
    Azért Alonso a végén szimpatikusan nyilatkozott! Ilyet még nem hallottam tőle! Nem nagyon bírom őt, de ez most korrekt volt.
  • Peppus
    számomra ez túl átlátszó... Hamilton idáig egyszer sem hibázott, a Meki bikaerős volt.. és jéééé pont most hibázik mint egy kezdő, és jéé a meki ma kb a spyker szintjén volt... és húú Hamilton autója csak úgy lelassult, és jujj Alonso úgy versenyzett mintha esélye sem lett volna a vb címet megnyerni... hmmm érdekes.. Bravo Ferrari.. ismét egy fair vb címet kaptatok..
  • Ricky Bobby
    hat igen, en mar csak igy csinalom a dolgokat.

"Kimi hogy a gecibe nyeri meg másképp a VB-t, ha ott hami nem """""hibázik?"

en meg azt kerdezem toled hogy: Ha McLaren nem lopta volta ell a Ferrari infot akkor HOGY tudtak volna ide feljonni, nulla Bridgestone gyakorlattal, a Bridgestone mesterek (Ferrari) ellen? ey?

• dav1d
    #58681 meg is előztek...
  • Attila889
    nem sír,teljesen nyugodtan kezelte le az esetet.Nemtom mér szekálod..ha te lennél ott és téged szekálnának jól esne?NEM!!Akkor ne fikázd léccy
  • Gabor_(HSF)
    MIVAN!!
    Már megint nem lettél megbüfiztettve???
  • Attila889
    nemtudom mit vagytok úgy oda Hamilton hbájáért.Én beletőrödök.Kimi megérdemelte a VB-t.Hamilton parádés volt ebben az évben.Alonsoról meg nem mondok semmit(N).Azért ne utáljátok Hami-t mert néger...ti fajgyűlölök!!Az ilyenek szoktak kimenni tüntetni.Én röviden ennyit fűzök hozzá és GRAT KIMINEK!
  • MaSzKa
    hol vannak most az falonso fan ok?
  • Goruck
    nem kellet volna megpróbálni vissszaelőzni Alonsot mert ígyis meg lett volna a tuti pozíció..... ott szúrta el
  • MaSzKa
    Hamilton biztos sír most
  • DJ BP
    KIIIIIMI KIIIIMI KIIIIMI

Éljen Ferraris úraa VB, el sem hittem :)
  • Goruck
    azon én röhögtem, sztem az szánalmas volt, nade nem akarok senkit sem oltogatni
  • Peppus
    te aztán átlátod a dolgokat... Kimi hogy a gecibe nyeri meg másképp a VB-t, ha ott hami nem """""hibázik?"""""
  • chalezlopez
    Ezután lassan fordulhatunk a motorosok felé: GO GO TALMA!!
  • baxxterboy
    hála istennek igazságos a sors...
  • Ricky Bobby
    igen, de a vereb agyu eldontotte, hogy a szar gumival 'muszaj' versenyezni Kimi ellen, es igy jol elfustolte a gumijat. Persze a csapat is behivhatta volta hamarabb. Nem kellett hogy nyerjen azon a versenyen, nem kellett volna annyira nyomni neki.
  • b-type
    Ez a nap Kimi-é, és a Ferrari-é.
    Nagyon szép győzelem volt, és megérdemelt.
    A VB első és második is megverte a csapattársát,..sztem ez így teljesen rendben van, tisztán lehet örülni a végeredménynek. :)
  • MaSzKa
    hamilton a 1-el elöbbi futamon miért esett ki
    az tudom a box elött kicsúszott de mi volt az oka a gumin kívűl
    és miért nem cserélték ki elöbb?

ott beér 5.diknek akkor ő a vb
  • Ricky Bobby
    Hamilton ket hettel ezelott azt mondta hogy: I am cooler than Kimi. ahhhh...na igen.
  • Ricky Bobby
    "olyan szinten érezni lehetett, hogy a gyerek nem bírja a feszültséget, hogy végül el is dobta magától a VB-címet. "

Ketszer is. Jo A gyerek, de van neki ideje meg. jovore jobb lessz, viszont mas is.
  • Goruck
    Hamilton nekem túl nagyképű volt az elejétől fogva(saját vélemény) Kimi meg sose pattogottt a médiába meghúzta magát a finn természetével :D