FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gondolom értenek hozzá.A másik meg az hogy a legtöbb versenyzõ fiatal kora óta gokartozik szóval az f1-be születni kell..

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

DJ Bee18
De miért beszélnek róla állandóan? közük hozzá? nem tudom, hogy honnan veszik ezt ennyire biztosra, majd kiderülne, nem?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Lteebee
Az mindegy.
Hasonló véleményen van Flavioval, aki meg bármit mondhat😊

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Azt mondta hogy szerinte nem tud majd nyerni nem azt hogy gyülöli...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

DJ Bee18
NEm értem õket, mi a bajuk??? Félnek?? Mert pedig úgy néz ki. Hát ha annyira béna lenne, én a Renault helyében örülnék, hogy a kokurens csapathoz egy béna versenyzõ kerül, nem?? 😄DDD

Istencsászár
Fisichella: egy motoros nem nyerhet az F1-ben Briatorre "gyûlölöm Rossit" érzése Fiscora is terjed 😊)))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ez annyira gyerekes inkább mutogat a másikra mint hogy bizonyítaná hogy õ a jobb...

DJ Bee18
Mi ez óvoda? 😄DD Mit hasonlítgat mindent össze? Nem tudom mire olyan nagy a pofája, még Alonso se nyilatkozik így, pedig neki lenne is mire.

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lteebee
Azért nyomják a rizsát, mert minden téren világbajnokok.
Rengeteg erõforrást beleöltek és összehozták.
Büszkék rá.
Igazuk van.

Istencsászár
nemarra irtam jóvan megnyerték én ennek örülök nemis ennek az érdemét akartam lebecsülni hanem 7 futam óta 1et megnyertek ugy hogy megint 1 kis "mákjuk" volt és már nyomják a rizsát...

Lteebee
Tényleg nem tudod mire?

Egy egyéni- és egy csapat-világbajnoki címre.

Óriási mázlijuk volt, ezért megnyerték.
Mázlival jobbak voltak vagy 8 csapatnál.
Nem semmi ez.
Pedig tök szar pilótáik vannak, akik elõzni sem tudnak.
Szar a technikájuk, állandóan beszarik.
Mindkét pilótájuk állandóan hibázik.
És a csapat is tök szar.

Lteebee
Úgy érted odaadni annak, aki szarrá fékezte a gumijáta, aztán kiesett, mert kockáztatott?

LOL

ok hogy nem kelett volna örülnie de hogy odadni a kupát???

Crokin
Oké, de más egy idõ elõtt lefujt meccs, meg egy sima kiesés.

Repatarurgyán

Martin Rome
amikor volt régeben az idö elöt lefujt brazil nagydij és volt a herce-hurca hogy kinyert akkor raikonen megtarthata volna kupát ujat csináltak volna frissicellanak de oda ata neki!

Crokin
Te egy kicsit el vagy tévedve, ez nem egy jótékonykonysági rendezvény. Kupát odaadni LOL

Repatarurgyán

Martin Rome
1 futttamot megnyernek és máris nagy a szájuk de ök nagyon becsületesek és ismerik az illemet!! (pl.:amikor utolso körbe kiesik raikönen akkor azért alonsonak nem kéne anyira örülni a gyözelemnek meg kiminek is oda athata volna a kupát vagy valami ilyen gesztust!)

Kit--Kat
nincs is ennél jobb a kategóriájában<#worship><#finom>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
oké😊))

fiuk kár tépni a szátokat a renaultnak volt annyi esze,hogy az utolsó futamra egy csúcsig kihegyezett motort vitt
rezsofiz
hát remélem :\

sazl : c

Istencsászár
ja nem mittomén😊 ezelõtti 6 futamtot a meki nyerte és most véletlenül?!! megnyerték az utolsót azt most verik magukat de nemtom mire... jövõre csak kinövik..

rezsofiz
szánalom. ha valamelyik csapat gyengébb mint a másik, akkor már egybõl lebecsüli a jobb csapatot? na jó ...

sazl : c

Istencsászár

Roolcsy
A gumi idén is sokat számított(volna)

Martin Rome
hát majd meglátjuk a v8 az kb minden csapatnál hasonlo tejesitményü lesz hát jövöre a kaszni meg a gumi fog sokat számitani

Roolcsy
Akkor összesítsünk! Szerény véleményem szerint Pilóták OK! Motor OK! Gumi OK! Autó???????

Martin Rome
lehet habár ott minden csapat szinte egyforma fejlesztésel indul mert eddig v10esek csináltak igy amelyik csapat a motor miat volt jo az valoszinü hogy nem indul akkor elönyel jövöre

Roolcsy
A V8-assal szerintem nem lesz probléma!

Martin Rome
jo bridgestone lesz hisz akkor 2 csapat miért menne átt hozzájuk?!(toyota,williams(?)) csak a kocsit tudják elszurni mind idén

Roolcsy
Szerintem a Ferrari-t jövõre két ütõképes pilótapáros alktja! A Kérdés már csak az hogy -Lesz e jó AUTÓ???
-Lesz e jó BRIDGESTONE???

Andora
Az jó is lenne ha Villneuve a ferrarinál lenne!

Istencsászár
nem, Villnöv 😊))))

Magic Boy
Ja hupsz!<#vigyor0>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

olvasd el elobb 😊

Lteebee
És még mindig nem fejezed be, pedig már 2-szer is mondtad.

Magic Boy
Kacsa!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Istencsászár

Arra már rájöttem hogy ha simáncsak beírsz mondjuk ide egy ilyet:

- Mindkét pilótájuk egy csira szar!

Nem kapsz büntetõ pontot.Viszont ha válaszolsz egy ilyenre (dehát folytatod a flamet) akkor igen...

Szóval SRY all hogy a tudatlanságom miatt mindig kárt okozok... 😞

f2d
te valóban ekkora <#kocsog>-vagy?

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

DJ Bee18
ugyhogy hagyom is abba...

ez akkor biztos 4 hsz-el késõbb érvényes 😄DDDDD

Istencsászár
uh mostnéztem meg senna és prost csatáiról egy dok. filmet azok voltak a régi szépidõk😛

Ne provokálj! már befejeztem mert nem szeretnék büntetõ pontot kapni...

ÁjjLe BoBBi
Feladó: dav1d
Elküldve: 2005. 10. 19. 13:24
Tárgy: "befejezted?"
- tudtommal te egy senki vagy itt nem hogy moderátor úgyhogy az ilyen kérdéseket tartogasd másnak...

Igazad van, nem vagyok moderátor, mert ha az lennék te heti megszakításokkal látogatnád az SG-t. Ugyanakkor már elõttem szóltak hogy fejezd be! Nem más mint egy MODERÁTOR volt az! Páran már eljutottak arra a sorsra hogy nem sûrûn látogathatják az SG-t/F1 topicot, úgy látom elég jó úton haladsz affelé hogy beálj közéjük.

ui.: Azért másoltam be hogy még véletlenül se kelljen visszaírnom privátba mert külön veled nem fogok ezentúl tágyalni.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Lteebee
Utoljára szólok.

ÁjjLe BoBBi
<#felkialtas>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Sose azt szoktam mondani hogy igen õ volt a hibás
- hanem azt hogy mivan ha õ volt a hibás
remélem érzed a különséget...

Istencsászár
nyugi😊 tök mind1 hogyvolt már lényegtelen nemszámít