• BaliBoy
    OMG 200 új hozzászólás :DD

A döntés: Korrekt, lenne, de mégsem teljesen az, vagyis elég visszás. A mekláren megérdemli a pont levonásokat és a pénz büntetést is. 100 milla sztem nem kevés, de ami még sokkal rosszabb a presztizs veszteség. Megbélyegezték saját magukat és nem csodálkoznék ha a támogatók is elpártolnának tőlük ami szintén vinné a lóvét. Szóval az a 100 milla még lehet ennek többszöröse is. Ráadásul ha jól tudom a Ferrari nemcsak a FIA-nál jelentette fel a meklárent és az alkalmazottakat. Szvsz rd-nek befellegzett, nem hiszem, hogy következő évben viszont látnánk. És akkor, hogy miért is visszás a döntés... Azért mert a pilóta és az autó 1. Sőtt, a pilóta+autó + csapat is 1. És ebben a "szimbiótikus" kapcsolatra igaz az, hogy ha az egyik elkövet valamit akkor az egyenrangúan vonatkozik a többire is. Tehát hiába nem csalt maga a pilóta, mégis olyan autót használt ami csalásból készült. De ha csak a stratégiákat használtak fel akkor is jogtalan előnyhöz jutottak a pilóták. Azt egyébként én is kicsit durvának érezném ha a pilótákat is büntették volna, de mégis úgy gondolom, hogy kellett volna, hogy tényleg igazságos döntés szülessen. Az szvsz nem lett volna jó ha kizárták volna őket 2008ból. Külön üdvözlöm, hogy jövőre nagyon alaposan átnézik majd a mekit.