FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asszem meg volt az év elözése...

Alonso ma bebizonyította mitõl is lett vb!

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

ÁjjLe BoBBi
nem kommentálnám az eseményeket.
kimi amit mûvel az már emberfeletti! nem igazán emlékszem pontosan mikor is láttam utoljára ilyen jó versenyt.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Punker
engem ez a futam kárpótolt most mindenért ami eddig hiányzott, kis baleset, kis tûz, és egy csomó igazi elõzés <#nyes>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
dehogy lesz, szétesik úgyis :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Nagyon dominal a meki jovore is igy lesz akkor ujra unalmas lesz :(

Punker
azta qrvaaaaaaaaaaaaaaaa

Punker
mert? ennyi elõzés egész évben nem volt mint amit ezek mûvelnek, ez most tényleg verseny.

Szamomra nem :((

Punker
bakker az év legjobb futama :)

Punker
hatalmas futam, megérte felkelni :)

MEKKORA TRE EZ A FERRARI!!! <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Juj de almos arca van Webernek :D

Briatore... Nem erdekli a konstruktori. Megkerdeznem a Renault kepviseloit is.

Istencsászár
Sohasem emlegetjük a balszerencsét, egyszerûen nem vagyunk elég jók" - idézi a Mercedes-Benz sportigazgatóját az Autosport-Atlas szakportál. A német szakember korábban már elárulta, hogy egy dugattyúrúd okozta a mostani meghibásodást.

"Bocsánatot kell kérnem a fiúktól" - mondta.

"Senki sem cseréli olyan gyakran a motort, mint mi. Persze az is igaz, hogy mi vagyunk reflektorfényben, és mindig Kimi autóját sújtja a hiba. Sokszor nyújtunk domináns teljesítményt, de sok mindenben kell fejlõdnünk" - fogalmazott.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bigapó
Hi!

Nem tudom Ti hogy gondolkodtok errõl, de szerintem holnap tiszteljük meg azokat akik esetleg reggel nem kelnek fel, hogy nem írja be senki a végeredményt, egészen a holnap délutáni ismétlés végéig. Nem a magam nevében beszélek, mert Én melóban egyébként is felkelek:))
Nagyon úgy néz ki a dolog, hogy nagy meglepetések várnak ránk, már csak az esõ miatt is. A rajt sem lesz egyszerû, hiszen nem kevés "félbolond" rajtol a végérõl:)))

The Matrix has you...

dodgecharger

See Your Local Dodge Dealer

FEL KELL KELNEM HOLNAP KORAN, FEL KELL KELNEM HOLNAP KORAN...

Remelem sikerul. <#unalmas>

Miss Lucifer
Háááát, hmmmmmm, akkor most jól összezavartál :-)
akkor aszfalttarzan ;-)

négyszázgát

ÁjjLe BoBBi
igenjó versenynek nézünk elébe...:P

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

a.carkey
A paneltarzan az nem a Szõke Bandi? :)

A medve nem játék.

NuCLEARScoRp
Méghogy alábecsüli lol... inkább túl van lihegve a tehetsége....

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Miss Lucifer
hát Alonso tényleg nem mondható jóképûnek, kicsit olyan paneltarzan feje van azzal a fene nagy hajával ;-)

négyszázgát

Ez nagyon durva!
El kéne küldeni az Rtl Klubnak, hogy holnap olvassák fel.
Nem nyitnátok egy gumitopicot magatoknak, annyira sötétek tudtok néha lenni, hogy az már fájdalmas...

Kimi alkoholista, munkakerülõ, beszédképtelen zombi, Fernando meg egy beképzelt, rusnyafejû mellébeszélõ mázlista - ennyi, nem kell ezen veszekedni...
vezetni meg mind a kettõ tud...

http://gaborszantai.co.uk/

Mclaren + Kimi egy csapat vagy nem?

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

igen , és azzal több adathoz jut a csapat , nem a semmiért körözgetnek a 3.dik pilóták...

Istencsászár
...nem a versenyzõ, a pilóta névszerint Kimi a béna hanem a technika

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a technikát az elenfél építi...

Istencsászár
nem az ellenfél béna hanem a technika 2 kül. dolog

Istencsászár
loller méghogynincs ilyen hülyeséget mondani te amire gondolsz az pénteki 3. számú pilóta

Lteebee
A 3. autós szabály szerintem sem igazságos.
De legalább a merci-n segített egy az ideinél is szánalmasabb évad után.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Mondjuk azzal a szabállyal hogy a -tavaly konstruktörök között végzett elsõ négy csapat nem indíthat harmadik autót- nem értek egyet...

Szvsz nem értem miért kell hogy a tavalyi eredmény befolyásolja az ideit.
Az hogy egy csapat indíthat 3.dik autót a teszteken , óriási elõny...

Lteebee
Nem a közvélemény becsüli alá, hanem az emberek egy része.

Lteebee
Lásd Irvine és kocka korábbi nyilatkozatait, illetve Bari nem is olyan régi szöszeneteit.

a.carkey
Aha, különösen amikor a szupertehetségû tesztpilóta kivételesen minõségi munkája miatt a végérõl indul és feljön a dobogóra, meg amikor az utolsó körökben veszít el egy-egy versenyt - többek között - de la Rosa csodálatos motor és keréktesztjei, bámulatos hátsószárny és kerékfelfüggesztés strapabírósági tesztjei következtében. Ráadásul általában Kimi a végére kvalifikálja magát idõmérõn, ebbõl is mutatva milyen lassú és mennyire képtelen strapálni magát egy azon körön belül.

Mondom én, nem véletlen ez a sok baki a McLarennél. Ahol ennyire szupertehetségek vannak autófejlesztés (Pedro), valamint motormegbízhatóság (Norbi) terén, ott már csak be kell ülni egy szar versenyzõnek, és minden megy mint a karikacsapás. Szóval erre akár Pedro is képes. Különösen amikor egy szinte üzemanyag nélküli autóval "alázza" a teletankolt Kimit és Juan-Pablot az elsõ és második idõmérõkön.

Hiába no, jövõre a Mekinél csak két autó lesz hétvégente a pályán. Ezért ha egy emberke elmegy egy csapattól, akkor legalább "szépen" menjen el ...

A medve nem játék.

A Renault-nál , Bar-nál , Ferrari-nál , és a Bmw-nél NINCS tesztpilóta ha eddig nem tünt volna fel...

Az ha az elenfeled béna miért mázli?

Istencsászár
minden pilóták helyett a tesztpilítóták dolgoznak ugymond mer ez a munkájuk... õk tesztelnek fejlesztenek a 2 pilóta meg versenyez

Akkor Alonso miért nyilatkozza állandóan azt hogy biztonsági kocsikázást csinál?...

Alonsot nem azér becsüli alá a közvélemény mer nemlenne gyors és megbizható hanem mer mázlista és nagyképû...

Räikkönen helyett dolgozik de la Rosa

Pedro de la Rosa azt mondja, a közvélemény alulbecsüli honfitársa, Fernando Alonso teljesítményét, aki pedig nem a mezõny legjobb autójával lett világbajnok, mert a McLaren MP4-20 sokkal gyorsabb a Renault R25-nél. "Valójában azt gondolom, az emberek alulértékelik a két autó közötti különbséget" - nyilatkozta de la Rosa az As címû spanyol lapnak. - "Fernando adta azt a pluszt, amivel a Renault közelebb került a McLaren teljesítményéhez. Ez a véleményem. Csak azért nem szerepelt ennél is jobban, mert az autója nem tette lehetõvé." Óriási elismerés ez valakitõl, aki Alonsóhoz hasonlóan spanyol, tehát joggal lehetne irigy honfitársa sikereire, ráadásul éppen a rivális McLarennek dolgozik. Mégpedig szerinte azért, hogy Kimi Räikkönen ne terhelje le magát túlságosan. "Nekem az a feladatom, hogy Kiminek minél kevesebbet kelljen dolgoznia, mert nézzünk szembe a tényekkel, õ nem szereti túl sokat strapálnia magát" - mondta de la Rosa.

Istencsászár
gecc nagyon jók :))))))))))))))))))))))))))))))

ennél már csak Alfonzocska szövege jobb: "engem nem támogatott senki a pályám elején, mindent magamnak köszönhetek..."
aha, én is magamnak köszönhetem, hogy nem lettem F1 pilóta, meg annak a pár millió dollárnak, ami nincs a számlámon...

lassan az F1 pilóták is kiadhatnának könyveket:
Fernando Alonso: Az igazmondó hispán
Fernando Alonso: Las Vegas-ból kitiltottak...
Kimi Räikkönen: Finnlandia alapú alkoholmentes longdrinkek varázskönyve
Kimi Räikkönen: Kiélezve - motortuning haladóknak
Giancarlo Fisichella: Álmaimban Ferrarit vezetek, avagy a taljánok örök reménye
Juan Pablo Montoya: Kolumbiai botanikai nagylexikon
Juan Pablo Montoya: A bogotai ladás
Juan Pablo Montoya: Tenisz két keréken (Norbi elõszavával)
Michael Schumaher: Az utolsó gumi
Michael Schumaher: Én és a szeretett kisöcsém kalandjai a kerpeni aszfalton
Rubens Barichello: 2.
Takuma Sato: Szemembe sütött a Felkelõ Nap...
Jenson Button: Több vagyok, mint egy Beckham!
Jacques Villeneuve: Jacques Villeneuve
Felipe Massa: Egyrõl a kettõre - tanácsok, hogyan szerezzünk jó menedzsert
David Coulthard: Öreg harcos nem adja fel - XXI. századi Wallace kalandjai
Christian Kilen: Szárnyakat kaptam...
Mark Webber: Szép, gyors, okos - kézikönyv ausztrál tehenészfiúknak
Nick Heidfeld: Parkolópályán
Jarno Trulli: Egylövetû pilóta
Ralf Schumacher: Töréstesztek házilagosan
Narain Karthikeyan: Arash is lehettem volna!
Tiago Monteiro: "Kiütlek, latin gyerek!"
Christijan Albers: Beszívva
Robert Doornbos: Cserepadról felállva...

Bocs...

Lteebee
Trullit ne!

Istencsászár
mindenestere holnap izgalmas futamlesz Alonso,Kimi,Monty,Sumi,Trulli? elõrevergõdnek lesznek jócsaták ( legalábbis remélem )

Punker
tudod a ko...kávé ültetvényesek élete kalandos :)

a mai napig nem értem, hogy sérült meg tenisz közben, mikor egy motoros protektor is volt rajta - abban azért kilehet bírni, ha az ember salakos teniszpályán elesik...:P

Punker
persze mert teniszezés közben nem hajtja annyira meg :)

Istencsászár
korrigálok, montynak kibirja :D

Lteebee
Ez mind megoldható:))

Lteebee
Kivéve, amikor szó és +10 nélkül motort cseréltek.