Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Egészen rendben van, az egyetlen, és sztem elég vaskos, répaságot itt látom:
"...a Q3-ban mégis mindössze két alkalommal tudta megkaparintani az 1. helyet, és a rajtfelállás tekintetében 6:7 arányban kikapott Hamiltontól.Ez azt látszik alátámasztani, amit Alonso már az idény kezdete előtt is felvetett, csak akkor még nehezen hittük el neki: a 2007-es Bridgestone-ok jobban fekszenek az újoncoknak, mint azoknak, akik már hozzászoktak a régi gumikhoz.."
Nem tudom megérteni, hogy miért a Q3-t kell alapul venni, mikor ott már befolyásola a végeredményt a versenytaktika.
Szvsz sokkal egyszerűbb és célszerűbb a Q2-t nézni, ahol is a hétvége leggyorsabb körét igyekeznek a pályára tenni a versenyzők,...mert ott az ALonso vs. Hamilton eredmény 8:5-re áll, és akkor már egyáltalán nem támasztja alá Alonso éveleji felvetését.
Amit mondjuk én spec. nem is tartok frankónak...sztem semmi előny nincs egy kategóriaújoncnak egy tapasztaltal szemben, vagy ha mégis, akkor ott a tapasztalt versenyzővel van baj.