182273
  • desigo
    Akkor is hajrá Alonso :)

Remélem,hogy Braziliában rommá alázza a többieket....
  • BIZ0906
    Akkor is hajrá Hamilton!
  • BIZ0906
    Mekkora egy csicska ez a McLaren csapat! Persze véletlenül későn hívták ki ugyanmár. Ezt nekik!
  • nearo
    Illetve módosítva:

Alo

bocs, félrenyomtam :)
  • nearo
    A véleményem a futamról:

Kimi
    Alo
    Hami
    STR+Button
  • BaliBoy
    agyam eldobom. :D
  • Istencsászár
    Ugyis LEHET:)

Ha LEHET lettek volna...

^^
  • Zóanagyvarázsló
    A mai futamot látva a McLarentől sem áll messze a - józan ész határait átlépő - kockáztatás ;)
  • BaliBoy
    Hmmm... Nem mondtad eddig, hogy bele látsz alternatív valóságokba. HA - ugyebár....
  • Istencsászár
    Lehet lettek volna pár elmebeteg, valszeg kis csapatok akik bepróbálják, de pár kör után 4 keréken csúszva suhantak volna vissza a boxba.
  • minimize
    HA Japánban nem megy ki a körímél, hány istállóban indultak volna más gumin, ezen elgondolkodtál valaha??!
  • minimize
    Nekem sem ímélen küldték meg.
    Talán a formula.hu-n, de nem tuti.
  • Istencsászár
    Valszeg minden áron nyerni akartak, Hami sem akart kijönni, a csapat sem erőltette, meg akarták verni a világot, csak nagyon rosszul sült el... Alo, Kimi ilyet nem tett volna, ez még betudható Hami első nagy bakijának, tanul belőle, hiszen eddig nemtörtént vele ilyen, és azt hitte ki ha nem ő, de ő is csak utas ilyen esetekben.
  • DjDano
    Miért ne? A Ferrari Japán nagydíjon bemutatott húzását te minek neveznéd? az jóval nagyobb baki volt ennél, mert mindkét versenyzővel kibasztak
  • Arnoux
    Én is erre gondoltam már. Ennyire nem nézheti be az egyik legjobb csapat.
  • a.carkey
    Az az igazság, hogy amennyit Hamilton a sóderben állt, ha vissza tolják is, van egy kör hátránya ...
  • madmanic
    Teljesen mindegy ki hibázott majdnem szétrúgtam a tévét basszus...
  • DjDano
    Menjél már innen az idióta elméleteiddel... idegesítő vagy
    A Meki biztos kiszúrt saját magával a nézettség miatt.... hát komolyan behalok egyeseken
  • Ferrari85
    Sziasztok!Nagyon szeretem a forma-1 et ezért nagyon régóta rögzítem a futamokat!1963 tól irdatlan sok futamom van fogalmazhatok így,így keresek olyan emberkét aki cserélne velem!Rengeteg filmem évösszefoglalóm időmérőm, szabadezsésem stb van!Ha érdekel írj a [email protected] e-mail címre!
  • Istencsászár
    Mindent meg lehet kérdőjelezni minden év végén, csak van e ennek értelme? a pontok beszélnek, a többi csak milett volna HA. Fia tétlenkedése tény, nem idén kezdődött hanem évek óta ugyan olyan.
  • [Jakuza]
    Na szoval adott egy fos pontrendszer, egy korruptsaggal atitatott F1, ahol a versenybirak is elkovetnek mindent a legnagyobb bevetelert, hogy mindenaron befolyasoljak a nezettseget, igy nem csodalkozom, hogy az utobbi par evben mindig valami olyasmi tortent, ami "nem kicsit gyanus".
    Mert ugyebar ki lenne kivancsi az utolso par futamra ugy ha mar reg eldolt volna a VB cim.
    Eleve ha tiszta lenne a szaguldo cirkusz, akkor mar reg kizartak volna a MCLarent, tehat nem volt veltelen az sem.
    Kozben a nezokbol bohocokat akarnak gyartani, ezert kezd az ember egyre jobban kiabrandulni belole.
  • SHADOWEYES7
    Nyugodt drukkolást(szurkolást-stb...) kivánok mindenkinek, remélem nem kell --alkalmaznom :)
  • STurmGewehr
    Én azt álmodtam a futam előtt hogy Raikonnen nyer:D
  • q13579
    Nekem az egész úgy ahogy van bűzlik. Ne haragudjatok, de egy ekkora csapatnál és egy ilyen megbízható, kiegyensúlyozott versenyzőnél hogy a ....... fordul az elő, hogy 3 körön keresztül nézik, ahogy a fokozatosan összehozott, boztos előnye kanyaronként, körönként semmivé foszlik (a gumikkal együtt), amikor századmásodpercenként szórják a telemetriai adatokat odavissza, akkor amikor már csak fél óra hiányzik a vb címéig... Mert, ha ezt egy körig teszik meg oké, de két körön keresztül már látszott a kerék belseje. Egyszerűen abszurd az egész.
  • Kit--Kat
    Szerintem Kimi volt a legnagyobb taktikus ill. mondjuk azt a legügyesebb, legjobb, mert azért valamilyen szinten tartotta a tempót Hamival (ugye ő kevesebb benzinnel ment) és ésszerű határon nyomta, mert tudta mit bír ki a gumi, de azért odatette magát. Alonso Massa mögött vonatozott, egyértelműen lassabbak voltak. Szóval szerintem Hamilton sóderes esetétől függetlenül, csak is Kimi számlájára lehet írni a győzelmet. Ha gyorsabban megy ő alóla is elfogytak volna a gumik, de annyira meg nem maradt le, hogy Hami 4x is kimehessen gumikat cserélni, okosan tartotta. Grat Kiminek, világbajnoki várományoshoz méltóan versenyzett ma (is)!
  • Istencsászár
    Ez függ a vezetési stílustól, Hami hátsó kereke ment szét, és ahogy mondtam év elején Hami keményen a gázon áll a kanyarokba vagyis ( szvsz, belső kamerákból hallani mikor gyorsít ki, van egy jellegzetes stílusa ) nemigazán kíméli a kocsit, lehet itt ez sok volt, és a száradó pálya, plusz az köztes gumi fokozottan szétment alatta.
  • DJ BP
    bezzeg két majom, aszondja, Hami gyors, gumikra is vigyáz, Kimit meg cikizték, na ehhez képest ugye :)

Nem csak azon múlik, pocsojába (húha milyen j is? :) megy-e....
  • [Jakuza]
    Szerencselten Massa milyen remult es elgondolkozo arcot vagott a sajtoszobaban.
    Szerintem most tudatosult benne, hogy mese nincs 2. szamu versenyzo lesz mar ennel a csapatnal orokre, ami ertheto is, mert kvalitasaiban meg sem kozelitti Kimit.
    Mondjuk o biztos mashogy gondolja, de szvsz kar volt magat belelovalnia abba, ha elmegy Sumak, akkor megnyilik elotte az ut.
  • Istencsászár
    Azt mondják a Mekinél ha Hami gyorsabban ment mint Alo vagyis a hajtás miatt kopott zéróra a gumi, tehát Alonso taktikusabban ment, és mivel kb lemondott a Vbről már ez jól jött neki, és a kocsit sem ill. a gumit sem szedte szét. Hami pedig hibázott, a gumi használatban is és a boxba hajtáskor is, mondjuk én örültem volna ha itt avatunk Vbt, mert Hami ( nem megérdemli mert hülye szó, hanem megszerzi erőből, de nem igy lett sajnos, persze ez jó hír Kiminek és főként Alonak, bár ha Hami nem fog valami butaságot csinálni Brazilban akkor totál esélytelen igyis nekik... hozzáteszem Hami ma bizonyította h nem ment biztonsági autózásra, aminek meg lett az ára ( most már bánja biztos ), de ebben is megvan a szépség h nem tette, de a hátránya is ami 100%ban bejött )
  • madmanic
    klaszz...

ekü apuci hogy nem csináltam semmi rosszat!!!
  • SHADOWEYES7
    már van!
  • Istencsászár
    Le vagyunk maradva, milyen elméletről van szó?:)
  • Punker
    mert nem vagyok moderator.
  • Shiwo
    szerintem meg fikázás helyett örüljetek, hogy nyitott a vb, és az utolsó futamon tövig rághatjuk a körmünket, hogy ki lesz a bajnok, hisz a mai verseny alapján is látszik, bármi megtörténhet..
  • DjDano
    Leírom ide is amit már egy másik fórumon megtettem:

"Az Alonso drukkerek vegyenek egy mély levegőt és gondolkozzanak
    el az alábbiakon:

A Német nagydíj előtt Hamilton már 12 pontal vezetett. de mivel
    azon a futamon nem szerzett pontot 2 re olvadt. Alo Japánban
    történt kiesésével Hami tulajdonképpen visszakapta amit a sors
    elvett tőle...

Tény: Hami 2x is nullázott, míg Alo csak 1x, Hami mégis 4 ponttal
    vezeti a VB-t...

Egy dolog biztos ezen a futamon Alonso csúnyán el volt verve és
    csakis a piszok nagy szerencséjének köszöheti, hogy még harcolhat
    a VB címért.

Ezért is kéne halkan meghúzódnotok,hálát adni a jóistennek és
    befejezni az összeesküvés elméletek szövögetését!
    "
  • DjDano
    "inkább a finn nyerjen mint az a feka beképzelt köcsög."

Punker az ilyen antiszemita barmoknak miért nem osztasz 1-2 büntipontot?
  • Istencsászár
    Akkor ismerjék el a dobogósok is és ünnepeljenek, mert most is mint aki karót nyelt beszívott és nem aludt 3 napja módjára viselkedtek, nem is csoda h nem vágták be kimi gyözelmi rádióját, idézem: it's fantastic, brillant job..., thank you guys, thank you.
  • Punker
    régen a győzelem sokkal jobban el volt ismerve nem 2 pont volt a különbség első és második között
  • Istencsászár
    Haug

"Nem tudtuk hogy mennyire koptak el a gumik." ( mindeki látta )

"Lewis gyorsabban ment mint Fernando ezért koptak el jobban a gumik is. Ki kellett volna hozni, és le kellett volna cserélni a gumikat." ( aham, amikor másodperceket vert rá akkor milyen gyors volt hajjaj )

jóhogy nem megdícsérik Lewist, főleg ha ezen bukja a Vbt, ügyes volt, ő sem érzett semmit:)
  • a.carkey
    De szégyen volt, viszont ne felejtsétek el, hogy meghalt Villeneuve Zolderben és aztán Pironi is bukott Hockenheimben ...