FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
És ki szeretném jelenteni: Nem Alonsot utálom, de ez a poló eléggé arra utal, hogy mekkora arca van ezeknek a Renaultosoknak.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Na ennyit a Renaultórl, 1x volt Budán kutyavásár, ha tartják az idei formájukat, jövõre nem hiszem, hogy ilyen jól kijönne megint..
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Csak azt nem tudom, hogy mire fel...1 vb cím az még semmi, majd akkor legyen ekkora arca, ha egymás után ötször nyerik meg a vb-t. (Ja, és a konstruktõrit még meg se nyerték, és remélem a Mclaren nyeri meg)
amugymeg sanmarinot levéve idegeskedésre nemvolt oka mer mer közelébe se volt senki 1-2 meki néha elment melette de nagyon nemtudott vitatkouni ahogy masem... szóval ennyi jó megnyerte mer peches volt a meki, alonso satbilvolt ezisigaz de semmi több..
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Most, hogy Alonso világbajnok lett, érdemes visszatekinteni, hogy hogy is alakult az évad számára , és persze KImi számára is. Év elején a Renault látványosan gyorsabb volt mindenkinél, és ezt a pár futamig tartó idõszakot sikeresen ki is használta a Renault, nagyrészt ezért maradt meg ez az állandósult különbség a pontversenyben kettejük között. Én úgy gondolom, hogy ez semmiképpen sem lebecsülendõ a Renault részérõl, sõt.. Figyelembe véve azt a tényt, hogy a Mclaren már tulajdonképpen San Marinotol kezdve jelentõsen gyorsabb volt, mint a Renault, elég nagy fegyvertényt hajtottak végre.. (persze ott Raikkonen kiesett, de a Mclaren vitathatatlanul gyorsabb volt).
Én azt érzem, hogy a Mclarennél idénre kifejlesztettek egy nagyon pöpec, minden körülmények között gyors technikát, csakhogy ennyire a határon járatva valahogy törvényszerü is volt, hogy ne tudjanak befejezni minden futamot. Nem az elsõ eset már ez az utóbbi idõkben, hogy nagyon sok technikai hibát produkált az autójuk.
Talán ha egy kicsit odafigyeltek volna erre..na talán jövõre. Egyébként úgy néz ki, hogy a csapat igy év végére teljesen rendezõdött, és Montoya is hozza az elvárható teljesitményt.
Még Alonsoról ejtenék pár szót. Mint versenyzõ, nagyra értékelem, mert higgadt, jól gondolkodik a pályán, emellett a technikából kitudja hozni azt, amennyi benne van. Viszont mint ember , nem szimpatikus Briatoréval együtt, mert mondott sok olyan dolgot , amit persze lehet hogy csak Briatore adot a szájába, hogy a hajam égnek állt.
Továbbra is Hajrá Button<#taps>#taps><#taps>#taps>
See Your Local Dodge Dealer
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
gratulálok az egész bagázsnak a VB gyõzelemhez és a kultúrált viselkedéshez is
Egyébként szerintem is durva volt fikázni Schumit.
Lezárhatjuk a vitát.
Az viszont poén volt amikor a ferrárisok piros parókát vettek fel.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
végre 2õs gyõzelem
/rönós szerelõk megmutatták hogy õkis tudnak tapló nyomorékok lenni, sumira kiváncsi leszek hogy kommentálja majd de van õ akkora hogy szóvá sem teszi.../
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
De grat a legfiatalabb világbajnoknak
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.