• Skynet85
    Végig olvasva pár hsz-t Kimi gyors köréről eléggé felemás gondolatok fogalmazódtak meg bennem is.

Leszögezem nem ferka hanem Kimi drukker vagyok lehet ezután az elfogultságomra hivatkozni.

Tény, hogy az ucsó gyorskör egyfajta figyelem felkeltés, hogy fiúk én is itt vagyok, de amikor az emebert ennyi frusztráció éri talán más is megtenné és itt nem csak a mostani eseményekre gondolok. Hányszor lehetett volna már VB Kimi ha nem őő lenne a megtestesült balszerencse...Jah és, hogy a kocsit kimélni kell tény, de nem egy gyors kör miatt fog elszálni a motor ráadásúl versenyben egy egy előzéskor vagy annak visszaverésében ettől jóval többet kapnak azok a motorok tény ha pont amiatt a kör maitt modja majd be az unalmast a motor akkor felelőtlenség és böszmeség volt tőle, de ezt merőben kétlem.

Valamint rendben van Massa nem hibázott az időmérőn magáénak tudhatta a polt és ahogy Kimi is nyilatkozta a verseny végi interúban csapaton belül akié a jobb pozicíó és nem történik semmi ami felrúgná a papírformát akkor beza azé is marad nos ok nem kockáztat a ferka vonatoztaják őket nincs sebben semmi kivetni való f1 rég nem az igazi veresnyrőől szól sajnos...De kérdezem én akkor hol marad a következetesség nem egyszer játszoták már el úgy a box kiállást, hogy az Massanak kedvezzen jobban... holott Kimi volt jobb pozícióban...