Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #55034 Alonso továbbra is elégedetlen
Habár a McLaren-Mercedes versenyzői megtárgyalták a Magyarországon történteket, a kétszeres világbajnok Fernando Alonso továbbra sem érzi magát otthon jelenlegi csapatánál.
A spanyol versenyző idén csatlakozott a McLaren-Mercedeshez, miután két világbajnoki cím megszerzése után elhagyta a Renault istállót. A címvédő év eleje óta folyamatosan azt hangoztatja, hogy nem érzi magát teljesen otthon Ron Dennis csapatánál és úgy gondolja, hogy továbbra sem kapja meg azt a támogatást, amit szeretne.
A helyzet Magyarországon tovább romlott, amikoris Alonsot öt helyes rajtbüntetéssel súlytották, mert az időmérő edzésen szabálytalanul feltartotta Lewis Hamiltont a bokszutcában.
A csütörtöki napon a csapat két versenyzője leült egymással, hogy tisztázzák viszonyukat, ennek ellenére Fernando továbbra sem boldog azzal, ahogy őt kezelik.
"Amikor decemberben megérkeztem, emlékszem az autóra, amit vezettem; emlékszem azokra az eredményekre, amiket 2006-ban értek el. Hoztam a csapatnak fél másodpercet, hat tizedet, bármennyit és nem látok semmit, amit adnának nekem. Ez az egyetlen dolog."
A spanyol versenyző nyilatkozatában utalt arra, hogy a McLaren-Mercedes 2006-ban az első olyan évét élte, amikoris nem tudott egyetlen futamot sem nyerni.
"Hosszútávú megállapodásom van a csapattal és pillanatnyilag nem ez a megfelelő idő arra, hogy azon gondolkozzak: hol folytatom. Hét ponttal vagyok lemaradva az éllovas mögött, tehát a jövőmről szóló gondolkodásnak még nincs itt az ideje."
a patkány újra cincog...
tudod mit vittél Te a McLaren-nek, majompofa: többmillió elpártolt rajongót...
a fél másodpercet Stepney vitte...