182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Az a bajotok ha "ráhúz" Hamira, de arra vagytok izgulva h lökje ki? omg. -
Megint csak az első négy volt 1sec-en belül, semmit sem jelent az időmérő eredménye szerintem.Versenytávon sokkal jobb ennél a Ferrari, ráadásul a különbség is elhanyagolható volt, mint az időeredményeken látható...
Holnap is eshet az eső,legalább lesz mire panaszkodni az esetleges gyenge szereplésre hemiltonnak.
-
Azért inkább lökjék ki egymást.
-
G_ArchAngel #57036 elég, ha leelőzi őket Kimi és Massa, Aloka 3., Hami 4. -
álmodik a nyomor... -
A holnapi verseny menetrendje: Hami ráhúzza Alfonsóra a verdát rajtnál, ő pedig megmutatja az első kanyarnál neki, hogy merre van a japcsik szent hegye. Persze Hami nem fogja beengedni Alfonsót elsőnek a fordulóban, ezért mind a ketten out... 
És akkor jövünk mi... -
Lol! Ez ismerős "terv"!
-
Monza-ban szerették volna ünnepelni Alonso-t csak nem hagyta magát :)) -
Felfedték a szingapúri versenypálya terveit
A szingapúri futam szervezői több hónapos egyeztetés után pénteken felfedték a versenypálya tervrajzait, hiszen mint ismeretes, az ország a 2008-as esztendőben láthatja először vendégül a száguldó cirkusz világát.
Ennek megfelelően az aszfaltcsík mintegy 3,15 mérföld (5.067km) hosszúságú lesz és 24 kanyart (14 bal és 10 jobb) tartalmaz majd. Maga a verseny 61 körös lesz, és ha minden a tervek szerint alakul, ez lehet az a helyszín, mely elsőként ad otthont éjszakai versenynek a Formula-1-ben.
Az autók maximális sebessége meghaladhatja a 200 mérföld/órás sebességet is.
"Több hónapos tervezgetés után végre közelebb kerültünk az álmunkhoz" - mondta Colin Syn, a szingapúri pálya elnökhelyettese. "Ünneplésre azonban nincs időnk, hiszen továbbra is keményen kell dolgoznunk, hogy megrendezhessük versenyünket."
Kíváncsi leszek hány sec alatt szedik majd ki a vízbe pottyant autókat
-
madmanic #57030 Palik atya.... -
madmanic #57029 Mekkora ötlet!! Templomba plazmatévéket!!!
Mise alatt megy a forma1! :))
És a csuhás ordít a szószékről: HOVA TŰNT DAMON HILL?????? -
Igen,pl. alszanak. Az ominózus döntés óta ÉN sem tekintem(alfonzal vállvetve!!!!:))versenysportnak az F1-et.Az alvás meg amúgy sem árt... -

Ott a pont. -
G_ArchAngel #57026 nem, de minek nézni ezt a sz*rt, ha aludni is lehet...
egy katolikus talkshow is izgalmasabb:) -
madmanic #57025 ez a szir szar időmérő dönti el a rajtsorrendet ami állítólag -valahol hallottam- elég sokat számít ilyen autós versenynél....
a közvetítés tényleg szar volt.. -
Remélem a japánok a verseny első körében kiesnek, a Hondák és a Toyoták meg a legvégén lesznek, mert amit a japánok MEGINT csinálnak a közvetítéssel, az katasztrófális. Azt hinné az ember, hogy profi elektronikai kiírásokat kapunk, aztán itt van a legkevesebb info kiírva. Most vagy a retek valami low budget közvetítést kap, vagy ennyire bénák a japcsik már megint ...
Kicsit fura volt számomra, hogy Hamiltont annyira ünnepelték a Mekisek, amikor Alonsot (csapitárs) megelőzte egy szir szar időmérőn.
Amúgy nem tudom mire vág fel a brit?! Amíg esett, a pole közelében sem volt. Ha vasárnap esik, ő is esni-kelni fog ...
Kimi kicsit szopott a 3. sessionben, de hát ez van. Szerintem tök egyforma a taktika mindkét csapatnál. Az eső még keményen betehet. Egyértelműen Alonso a gyorsabb, akárhogy is mutatja magát gyorsabbnak Hamilton. -
Az azért van,hogy hátha verseny közben lehullik róla valami ezáltal lekönnyítve az autót :) -
madmanic #57022 A toyota erős konstrukció... Eleje ütközik, és már repül le a hátsó szárny :) Ez valami aerodinamikai trükk hogy amikor Ralf repül jobban viselkedjen a vas a levegőben..
-
Ez sztem most mindenkinek átfut a fején. :) Ha esik holnap(ra) az eső és vizes lesz a pálya + alonso hozza a szokásos én vagyok az Isten, takarodjon el mindenki előlem formáját, akkor reális esélye van. Csak ne a Ferrarikon élje ki beteges hajlamait. -
biztos lehetsz benne nem 2 városban ment csak ki, értelmesebbek visszafeküdtek aludni. -
Igen, én is így láttam, Kiminek meglehetett volna a pole, de hol ő hibázott, hol pedig betartották. -
madmanic #57018 Sok forma1 függő nem nézte az időmérőt?? ALSZANAK???? 
-
madmanic #57017 Csak félek Alonso nekimegy az első kanyarban... -
madmanic #57016 Hamilton nagyon állat :) Azért ott van fejben a csávó :) -
Hamilton szépet ment a végére.
Szeintem Kimiben is benne volt egy jobb idő csak keveset próbálkozott! -
Egerben sincs, még jó hogy simán elaludtam és erre csak most jövök rá. -
Asszem Kanizsán nincs rtl k,és tv2-se....még jó hogy van rtl......de... -
Ralf szépen lelakta a kocsit az időmérőn kívül 
Kivágnáma rákba a csapattól és ültetném Vettelt vagy Nicot a helyére... -
Azért az jó,hogy a retekklubbbb tájékoztatja a nézőket....hogy nincs mit nézni... -
itt most kiderül ki a jó pilóta
esős pálya+új pálya -
Rendesen ködfényszórók kellenének :) -
hpbd -
Zóanagyvarázsló #57007 Nekem azért erősen úgy rémlik, hogy '98-ban a McLaren-Mercedesek összességében erősebbek voltak, mint a Ferrarik. De ez lényegtelen, őt tisztelem, és én is csak jókat kívánok neki. -
Vasárnap 6 órakor lesz EU idő szerint a futam? -
Inkább az a szánalom, hogy alonsot egy napon emlegeted akár Hakkinennel, akár Schumival... -
Érdekes az Alonso fikázók nem magukat járatják le.
Ők a nagy menők..
Szánalom.... -
Megint lemaradt a vége.
Ő volt szerintem utoljára az aki erőből meg tudta verni Schumit ugyanolyan technikával, vagyis úgy, hogy kiegyenlített volt végig a küzdelem.
(2005ben ugyebár úgy verték meg, hogy kaksi volt az autó/gumi; 2006ban pedig év elején szintén kaki volt a Ferrari) -
Pedig utálni kéne mert múlt 7végén DTM futamban az ellenfelet kilökte, az első helyről:)))) -
Caak saját magadat járatod le... A te dolgod. -
Schumi verő AdASDASdASd
Bár ezzel nem leszek itt népszerű:
bokor mellett picsogó szöszi :)