Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Pont erről filóztam amikor kirobbant. Jól ki van ez találva.
Szerintem Todt is pont ezért nem engedte fotóztatni a versenyzőit, hogy ismét erről írjon a bulvár-sportsajtó, ne a Hami-Alo fikázásról.
Amúgy ebben a sportban mindenki erőből taktikázik.
Biztos vagyok benne, hogy a meghallgatás előtt kb. két héttel el kezdi adagolni a Ferrari az infokat, és nem fogja hagyni, hogy másra terelődjék a szó, és ha tényleg vesztésre állnak majd a pontversenyben, szépen Monza után kilépnek a bajnokságból, nem indulnak több versenyen, különösen, ha esetleg nem "jól" dönt a FIA a meghallgatáson, mondván: "ezek után nincs értelme nekik folytatni", "itt mindenki megúszhat egy lopást", stb. Szóval lesz itt durcizás hetekig.
Bernie persze állandóan győzködni fogja őket, fenyegetőzik majd, hogy induljanak, mert különben ..., de ők meg nem fognak menni. Csakazértis. De a versenyhétvége előtt mégis megjelennek az aktuális helyszínen, de nem engedik időt futni a pilótáikat, így a két tök utolsó helyről indulnak, mért idő nélkül, tiltakozásképpen.
Aztán a következő versenyen nem jelennek meg ... Ezzel megpróbálják még jobban a Meki ellen hangolni a közvéleményt.
Mivel Bernie is elesik versenyenként minimum 30000 Ferrari törzsszurkolótól, áll majd a bál, és végül év végén egy gyors döntéssel elemeszelik a Mekit, pl. hogy jövőre nem indulhatnak az első 3 versenyen, vagy azokon az utolsó két helyről kell nekik, vagy a pilóták csak a pontjaik felét kapják, a csapat meg semmit, stb.