182273
  • M@TriX
    kapják be... ha ez így igaz.
  • madmanic
    Az "elméleti" konstruktőri vb-t veszik figyelembe a pénzosztásnál az idény végén.

Amennyit kapna a McLaren ha nem lenne kizárva, azt levonják a büntetés összegéből, és csak a különbözetet kell befizetniük.
  • WNW
    Na most hogy kaphatna barmennyi penzt is a McLaren, ha ki van zarva..?!?! Most az ujsagiro hulye, vagy ez az egesz buntetes egy nagy svindli...?!
  • G_ArchAngel #56797
    [URL=http://www.f1hirek.hu/?t=article&id=18500]nekem úgy tűnik, hogy "átvagyunk baszva" - végülis most mi is van?:)[/URL]
  • DJ BP
    na, amikor Massa ráhúzta a kormányt Alonsora azon az esős futamon, Alonsonak is menekülnie kellett volna a pályáról? Sztem nem így vélekedtetek, ő sem, ezért össze is értek, de Alonso milyen ideges lett?

Érdekes Kimi miért nem kényszeríti le a pályáról ellenfeleit? Mert ő sportszerű, Alonso meg nem.
    Elég tetű dolog kihasználni azt, hogy mások jobban vigyáznak egymásra. Mit gondolsz ha Heidfeld olyan mint Alonso célba érnek mindketten?

• b-type
    Persze versenyezni kell, ahogy pl. Sato meg tudta előzni Button-t.
    De Alonso-nál sok már a necces dolog, mindaközben hogy ő maga szóvá teszi ha vele szemben is kemény valaki.
    Egy 'ekkora' bajnoknak már régen le kellett volna nyomnia egy újoncot, nem kell hogy felmerüljenek ezzel kapcsolatban zsaroló mail-k, különpénzelt szerelőkről mindenféle hírek,..és nem kell veszélyeztetnie ahoz hogy megelőzze.
    Mindeközben pláne hogy egyáltalán nem vagány, mert akkor azt mondaná Massa-nak hogy bázze a katalánoknál kemény voltál öcsém :))))
    De nem, ha vki kemény vele szemben, akkor az szerinte veszélyezteti a reményeit, a harcait a világgal.
    Pedig ilyesmi dolgai/tervei többeknek van a pályán.
    Ő sem harcol keményebben a világgal mint más, ...de nálam pl. egy embernél ennyi necc még nem gyűlt össze:
    Oké integet más is, oké más is sipítozik a rádióba ha azt szeretné hogy engedje el a csapattársa, oké más is féktesztelt már versenyző társat, oké más is kisakkozta hogy a vetélytársát is megbüntessék (MS-HunRing), talán más is hajlamos lenne úgy gondolni hogy a 2. VB címhez segítő csapata valójában hátráltatni akarja, olyasmire nem igen emlékszem hogy más is ilyen helyzetbe hozta volna a csapattársát mint ő Hamilton-t HunRing-n, Igazából másnál nem nagyon hallottam még hogy fizetni akar azért hogy a szerelői segítsenek legyőzni a csapattársát, az olyan előzés is, nem véletlenül, viszonylag ritka amit Magny Cours-ban és most Spa-ban bemutatott, más világbajnokot sem hallottam behírezni arról, hogy megzsarolja a csapatvezetőt az 1. számú versenyzői pozícióért...Mindezt egy újonccal szemben.
    ...és ott volt a Massa-val való szócsata...csak mert szoros volt, nem volt szorosabb mint amit ő csinált Heidfeld-l, vagy most Hamilton-nal..de ő kiakadt rajta.

Szal nekem ez már áttörte a lécet, jó köröket tud menni mert tényleg nagyon gyors, de sok a sallang.
    Sztem gáz a srác, de ez full saját vélemény, maximálisan elismerem hogy másnak ez máshogy jön le, és ő akár a legnagyobbnak is tartja. Tegye.
    Bennem ez a vélemény alakult ki. :)
  • madmanic

Mario Thiessen: "Nem örülnék neki ha egy ilyen versenyző lenne a csapatomban." ( Alonsoról beszél )

Úgy látom a Forma1 belső berkeiben sem igazán szimpi a gyerek...
  • madmanic

Alonso távozik a McLarentől..?

Kár, hogy bulvár hír. De "erősíthetne" más csapatot végre ez a ( ide jönnénet azok a jelzők, amiért azt a sok kis sárga bizbaszt kaptam a nickem mellé )
  • DJ BP
    hát Spaban a rajtnál majdnem összejött, ha újonchoz méltóan nem figyel Hamilton, és Alonso kiüti őt is és magát is, hát kíváncsi vagyok mit mondanának sokan, én röhögnék az biztos :DDD

Mert belegondoltok nagyon nem sokon múllott, és egyszerűen ilyen necces helyzetet egyszerűen nem értem kellett előidézni, akkor még 18 pontos előnyben
  • Punker
    a tabella élére? :)
  • CHEAPBOY
    nagyon helyesen Tette Fernando hogy odebbkuldte az ifjoncot ahova valo.:)
  • lac coo
    Egyébként én tutira úgy látom, mintha Alonso kilökte volna Hamiltont az első kanyarban, ha íven tud maradni lehet hogy befogja a spanyolt....
  • lac coo
    Megnéztem nagyjából a versenyt onboard, hát megint csak az van, hogy közpen és attól hátrébb nem gond a szélárnyék, mert ott ütik-vágják egymást :)))))
  • MrTressy
    Fincsi lenne az ilyen végjáték :)
  • spect16
    Nálad a pont:)

Szvsz amilyen helyzeteket hoztok fel Alonso előzéseivel kapcsolatban:
    Heidfeld-nél láthatott egy elözési pontot és addig próbálkozott, hogy a végén kizavarta a pályáról. Most Spa-ban, gondolom már mindegyik pilótának volt már fogalma, hogy milyen az átépített pálya, és Alonso csak végezte a munkáját. Állítólag azért fizetik őket, hogy versenyezzenek. Vagy csak autózzanak egy jót?
  • jefferson83

• lac coo
    Mit csinálhat ? Pl. kritikus helyzetekben igyekszik nem elbénázni ;)Bár jelen esetben Kimi lesz az NO1 ebben évben, Massának a hátvéd szerepe jut ...

Amúgy ha jól tévedek Ferrarinál becsületes modon adják ki a plusz kört . aki megnyeri az idómérő második etapját az kapja a lehetőséget ....
  • a.carkey
    Azért elképzelem, hogy pl. Kimi hogy dolgozhat, ha Alonsonak külön fizetnie kell a szerelőinek - ha igaz -, hogy rá figyeljenek jobban?

Ott ül Todt. Aztán ott a fia, aki Massa menedzsere. Aztán ott a csapat, akik oda voltak Schumacherért, és nagyon megszerették Massát még tavaly. Na ezek után vajon mit csinálhat Kimi, hogy komolyan vegyék? Leitatja őket? Lefizeti őket? Nőket hoz nekik?
  • Istencsászár
    Alonso az a pilóta aki maga szereti irányítani a sorsát, ebben sok hiba is van, ha zsarolta ha nem, nem ez az első és az utolsó eset. Lehet utálni meg elnézni is ezeket, valszeg Dennis tudta h kit szerződtet le, és akkora baj nem lehet, megint csak a média fújja fel. Ha meg netán megnyerné a 3. Vb címét akkor nem teljesen mind1? a pályán ővan meg a többiek, ott nyeri meg.
  • WNW
    Erre jutottam en is, mint ahogy irtam... Furcsa...........
  • chalezlopez
    Ja, most már erre nagy az esély!! Ugye minden jó sorozat egyszer megszakad! Meg amúgy is, Haminak lassan következik a 3. durrdefektje...
  • madmanic
    Akkor most zsarol vagy nem zsarol??

• Count Adyn
    Majd kiütik egymást és kész xD
  • danikarate
    De ott van az is ha az egyik Meki kiesik(kicsi az esély mivel eddig egy futamon sem adtak fel:S) akkor már Raikonnen-nek nagyon nagy az esélye hogy övé llesz a VB cím!!
  • b-type
    :DDDDDDD
  • Istencsászár
    Kis torzonborz:)
  • a.carkey
    Saját nevelésű ifjú malac.
  • Istencsászár
    Ha festi és ez az eredeti akkor lehet:D
  • G_ArchAngel #56772
    ez nem Alonso szemöldöke?:)
  • Istencsászár
    Ilyenből eszik a kutyám, ez valami új táp?:D
  • a.carkey
    Röf'

• G_ArchAngel #56769
    persze, tény, hogy Kimi nem lesz idén VB, de egyszer már neki is felröföghetne a szerencsemalac...
  • Vucli
    Az eddigi tendenciát figyelve erre a befutóra, végig szinte semmi esély, sajnos. Vhol biztos gyorsabbak lesznek a mekik, vagy vmelyik ferrarival úgyis történik majd vmi
  • a.carkey
    Mit szóltok ahhoz, hogy ugyanez a befutó, de az utolsó versenyt leintik idő előtt az eső miatt? :)

LOL!
  • G_ArchAngel #56766
    Ha végig ugyanez a befutó lesz:

1. L. Hamilton 97 + 5 + 5 + 5 = 112
    2. F. Alonso 95 + 6 + 6 + 6 = 113
    3. K. Raikkönen 84 + 10 + 10 + 10 = 114
    4. F. Massa 77 + 8 + 8 + 8 = 101

nagyon durva lenne, ha 1-1 ponton múlna a VB dobogó:)
  • Istencsászár
    Nemnagy a hátránya, de ha Hamiltonon vagy Alonson csak pár pontokat tud hozni ( és nem biztos h 4. lesz mostantól ) akkor tényleg távolvan... Most kell neki Massa h a 2 Meki előtt végezzen mert különben nagyon nehéz lesz.
  • a.carkey
    Sport: "Räikkönen győz, de a bajnoki cím továbbra is elérhetetlen távolságban van."

Ez sem semmi!
  • madmanic
    itt meg kapjuk érte a büntipontokat...

lásd fent...

úgyhogy én
  • Istencsászár
    Nem én mondtam, nem az én posztom ilyeneknek nevezni a pilótákat, máshol ez terjed, más fórumon...
  • G_ArchAngel #56761
    sajtó (spanyol/angol különösen...)