182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
kapják be... ha ez így igaz. -
madmanic #56799 Az "elméleti" konstruktőri vb-t veszik figyelembe a pénzosztásnál az idény végén.
Amennyit kapna a McLaren ha nem lenne kizárva, azt levonják a büntetés összegéből, és csak a különbözetet kell befizetniük. -
WNW #56798 Na most hogy kaphatna barmennyi penzt is a McLaren, ha ki van zarva..?!?! Most az ujsagiro hulye, vagy ez az egesz buntetes egy nagy svindli...?! -
G_ArchAngel #56797 [URL=http://www.f1hirek.hu/?t=article&id=18500]nekem úgy tűnik, hogy "átvagyunk baszva" - végülis most mi is van?:)[/URL] -
DJ BP #56796 na, amikor Massa ráhúzta a kormányt Alonsora azon az esős futamon, Alonsonak is menekülnie kellett volna a pályáról? Sztem nem így vélekedtetek, ő sem, ezért össze is értek, de Alonso milyen ideges lett?
Érdekes Kimi miért nem kényszeríti le a pályáról ellenfeleit? Mert ő sportszerű, Alonso meg nem.
Elég tetű dolog kihasználni azt, hogy mások jobban vigyáznak egymásra. Mit gondolsz ha Heidfeld olyan mint Alonso célba érnek mindketten?
-
Persze versenyezni kell, ahogy pl. Sato meg tudta előzni Button-t.
De Alonso-nál sok már a necces dolog, mindaközben hogy ő maga szóvá teszi ha vele szemben is kemény valaki.
Egy 'ekkora' bajnoknak már régen le kellett volna nyomnia egy újoncot, nem kell hogy felmerüljenek ezzel kapcsolatban zsaroló mail-k, különpénzelt szerelőkről mindenféle hírek,..és nem kell veszélyeztetnie ahoz hogy megelőzze.
Mindeközben pláne hogy egyáltalán nem vagány, mert akkor azt mondaná Massa-nak hogy bázze a katalánoknál kemény voltál öcsém :))))
De nem, ha vki kemény vele szemben, akkor az szerinte veszélyezteti a reményeit, a harcait a világgal.
Pedig ilyesmi dolgai/tervei többeknek van a pályán.
Ő sem harcol keményebben a világgal mint más, ...de nálam pl. egy embernél ennyi necc még nem gyűlt össze:
Oké integet más is, oké más is sipítozik a rádióba ha azt szeretné hogy engedje el a csapattársa, oké más is féktesztelt már versenyző társat, oké más is kisakkozta hogy a vetélytársát is megbüntessék (MS-HunRing), talán más is hajlamos lenne úgy gondolni hogy a 2. VB címhez segítő csapata valójában hátráltatni akarja, olyasmire nem igen emlékszem hogy más is ilyen helyzetbe hozta volna a csapattársát mint ő Hamilton-t HunRing-n, Igazából másnál nem nagyon hallottam még hogy fizetni akar azért hogy a szerelői segítsenek legyőzni a csapattársát, az olyan előzés is, nem véletlenül, viszonylag ritka amit Magny Cours-ban és most Spa-ban bemutatott, más világbajnokot sem hallottam behírezni arról, hogy megzsarolja a csapatvezetőt az 1. számú versenyzői pozícióért...Mindezt egy újonccal szemben.
...és ott volt a Massa-val való szócsata...csak mert szoros volt, nem volt szorosabb mint amit ő csinált Heidfeld-l, vagy most Hamilton-nal..de ő kiakadt rajta.
Szal nekem ez már áttörte a lécet, jó köröket tud menni mert tényleg nagyon gyors, de sok a sallang.
Sztem gáz a srác, de ez full saját vélemény, maximálisan elismerem hogy másnak ez máshogy jön le, és ő akár a legnagyobbnak is tartja. Tegye.
Bennem ez a vélemény alakult ki. :) -
madmanic #56794
Mario Thiessen: "Nem örülnék neki ha egy ilyen versenyző lenne a csapatomban." ( Alonsoról beszél )
Úgy látom a Forma1 belső berkeiben sem igazán szimpi a gyerek... -
madmanic #56793
Alonso távozik a McLarentől..?
Kár, hogy bulvár hír. De "erősíthetne" más csapatot végre ez a ( ide jönnénet azok a jelzők, amiért azt a sok kis sárga bizbaszt kaptam a nickem mellé ) -
DJ BP #56792 hát Spaban a rajtnál majdnem összejött, ha újonchoz méltóan nem figyel Hamilton, és Alonso kiüti őt is és magát is, hát kíváncsi vagyok mit mondanának sokan, én röhögnék az biztos :DDD
Mert belegondoltok nagyon nem sokon múllott, és egyszerűen ilyen necces helyzetet egyszerűen nem értem kellett előidézni, akkor még 18 pontos előnyben -
a tabella élére? :) -
nagyon helyesen Tette Fernando hogy odebbkuldte az ifjoncot ahova valo.:) -
Egyébként én tutira úgy látom, mintha Alonso kilökte volna Hamiltont az első kanyarban, ha íven tud maradni lehet hogy befogja a spanyolt.... -
Megnéztem nagyjából a versenyt onboard, hát megint csak az van, hogy közpen és attól hátrébb nem gond a szélárnyék, mert ott ütik-vágják egymást :))))) -
MrTressy #56787 Fincsi lenne az ilyen végjáték :) -
spect16 #56786 Nálad a pont:)
Szvsz amilyen helyzeteket hoztok fel Alonso előzéseivel kapcsolatban:
Heidfeld-nél láthatott egy elözési pontot és addig próbálkozott, hogy a végén kizavarta a pályáról. Most Spa-ban, gondolom már mindegyik pilótának volt már fogalma, hogy milyen az átépített pálya, és Alonso csak végezte a munkáját. Állítólag azért fizetik őket, hogy versenyezzenek. Vagy csak autózzanak egy jót?
-
jefferson83 #56785
-
Mit csinálhat ? Pl. kritikus helyzetekben igyekszik nem elbénázni ;)Bár jelen esetben Kimi lesz az NO1 ebben évben, Massának a hátvéd szerepe jut ...
Amúgy ha jól tévedek Ferrarinál becsületes modon adják ki a plusz kört . aki megnyeri az idómérő második etapját az kapja a lehetőséget .... -
Azért elképzelem, hogy pl. Kimi hogy dolgozhat, ha Alonsonak külön fizetnie kell a szerelőinek - ha igaz -, hogy rá figyeljenek jobban?
Ott ül Todt. Aztán ott a fia, aki Massa menedzsere. Aztán ott a csapat, akik oda voltak Schumacherért, és nagyon megszerették Massát még tavaly. Na ezek után vajon mit csinálhat Kimi, hogy komolyan vegyék? Leitatja őket? Lefizeti őket? Nőket hoz nekik? -
Alonso az a pilóta aki maga szereti irányítani a sorsát, ebben sok hiba is van, ha zsarolta ha nem, nem ez az első és az utolsó eset. Lehet utálni meg elnézni is ezeket, valszeg Dennis tudta h kit szerződtet le, és akkora baj nem lehet, megint csak a média fújja fel. Ha meg netán megnyerné a 3. Vb címét akkor nem teljesen mind1? a pályán ővan meg a többiek, ott nyeri meg. -
WNW #56781 Erre jutottam en is, mint ahogy irtam... Furcsa........... -
Ja, most már erre nagy az esély!! Ugye minden jó sorozat egyszer megszakad! Meg amúgy is, Haminak lassan következik a 3. durrdefektje...
-
madmanic #56779 Akkor most zsarol vagy nem zsarol??
-
Majd kiütik egymást és kész xD -
De ott van az is ha az egyik Meki kiesik(kicsi az esély mivel eddig egy futamon sem adtak fel:S) akkor már Raikonnen-nek nagyon nagy az esélye hogy övé llesz a VB cím!! -
:DDDDDDD -
Kis torzonborz:) -
Saját nevelésű ifjú malac. -
Ha festi és ez az eredeti akkor lehet:D -
G_ArchAngel #56772 ez nem Alonso szemöldöke?:) -
Ilyenből eszik a kutyám, ez valami új táp?:D -
Röf'
-
G_ArchAngel #56769 persze, tény, hogy Kimi nem lesz idén VB, de egyszer már neki is felröföghetne a szerencsemalac... -
Vucli #56768 Az eddigi tendenciát figyelve erre a befutóra, végig szinte semmi esély, sajnos. Vhol biztos gyorsabbak lesznek a mekik, vagy vmelyik ferrarival úgyis történik majd vmi -
Mit szóltok ahhoz, hogy ugyanez a befutó, de az utolsó versenyt leintik idő előtt az eső miatt? :)
LOL! -
G_ArchAngel #56766 Ha végig ugyanez a befutó lesz:
1. L. Hamilton 97 + 5 + 5 + 5 = 112
2. F. Alonso 95 + 6 + 6 + 6 = 113
3. K. Raikkönen 84 + 10 + 10 + 10 = 114
4. F. Massa 77 + 8 + 8 + 8 = 101
nagyon durva lenne, ha 1-1 ponton múlna a VB dobogó:) -
Nemnagy a hátránya, de ha Hamiltonon vagy Alonson csak pár pontokat tud hozni ( és nem biztos h 4. lesz mostantól ) akkor tényleg távolvan... Most kell neki Massa h a 2 Meki előtt végezzen mert különben nagyon nehéz lesz. -
Sport: "Räikkönen győz, de a bajnoki cím továbbra is elérhetetlen távolságban van."
Ez sem semmi! -
madmanic #56763 itt meg kapjuk érte a büntipontokat...
lásd fent...
úgyhogy én
-
Nem én mondtam, nem az én posztom ilyeneknek nevezni a pilótákat, máshol ez terjed, más fórumon... -
G_ArchAngel #56761 sajtó (spanyol/angol különösen...)