• Matte
    Kimi messze a leggyorsabb az egész mezőnyben? Nehéz elfogulatlanul nyilatkozni, hisz aki nézi az F1-et, az előbb utóbb mindenképp húz valaki felé. Sosem szurkoltam csapatnak és igen, tavalyig Schumacher rajongó voltam, nem ferrari....schumacher, mert az a véleményem, hogy kiemelkedő teljesítményt volt képes nyújtani és igen, megérdemelten lett világbajnok Alonso, tavaly is, tavalyelőtt is. Ez azonban cseppet sem árnyékolja be Michael teljesítményét. Bizonyos szempontból azonban jót tett a versenyeknek az, hogy visszavonult.Kiegyenlítettebbek lettek a futamok, de azt hiszem ezzel senkinek nem mondtam újat. Hogy mi a helyzet idén? Nem könnyű. Itt megint csak a saját véleményt mondhatom el és akkor majd jöhetnek a lehurrogások. Mint ahogy az első futam óta titokban, azóta pedig egyre erősebben, én azt remélem, hogy Hamilton lesz a világbajnok. Nem csak azért mert újonc, hanem azért mert ezzel igencsak odacsaphatna a többieknek. A vezető "négyesfogat" közül egyértelműen Massa a legszürkébb. Néha magabiztosan tudja hozni (ha az időmérőn jól teljesít, de csakis akkor), viszont ezt leszámítva gyenge (értsd hogy mondom) pilótának tartom, aki a világbajnoki címet nemhogy a legkevésbé sem érdemli meg, de teljesen esélytelen rá. Rangsorba őt Raikönnen követi, nála sem lehet érezni hogy "jó" lenne idén, mindamellett absolute unszimpatikus, csakúgy mint Alonso. Akit én még szívesen látnék a dobogón sűrűen, az N. Heidfeld, és bár jó a BMW, de azért (sajnos) csodát nem lehet vele művelni. Egy szó mint száz, mert senkit nem akarok halálra untatni, szvsz Hamilton érdemelné meg leginkább a világbajnoki címet, bár ahogy írták is alattam, tapasztalatlan még, azért olyan nagyon rutintalannak sem mondanám, nem ma látoot versenyautót először.... idei teljesítménye azonban még a remek autó ellenére is csodálatos. Ezzel szemben azonban azt hiszem mindenki érzi, hogy ki lesz a bajnok idén és én ennek nagyon nem fogok örülni. Fernando Alonso.