FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Vagy:Hogyan vegyüljünk el a tömegben Button módra. :DDDD
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Bár nem látok rá sok esélyt.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Vagy inkább nem volt peches.
Telephone +27 (0)11 4662800
:)))
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Olyan ritka, hogy idióta emberek ilyen közel kerülnek itthon a csapatokhoz. A szerzõ meg arról értekezik, amirõl nem kéne, és arról nem ír, ami miatt PR pénzbõl õt odaküldték pl. a Renaulthoz. Okés, nyalni kell. Nyalt is, de aztán bele is rugott Fiscoba, aki elõrébb végzett mint Alonso.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
"A vasárnapi Magyar Nagydíjat a Renault boxából, a csapatrádió fejhallgatójával felszerelkezve nézhettem végig, és közben volt alkalmam rájönni, hogy miért Fernando Alonso az elsõ számú versenyzõ; Giancarlo Fisichellát folyamatosan biztatni kellett, hogy a 9. helyen autózva ne veszítse el a motivációját, Alonsóval kapcsolatban viszont egy pillanatra sem merült fel ez a probléma."
Basszus, ez lett a befutási sorrend:
1. 9 RAIKKONEN McLaren Mercedes M 1h37'25"552 188.859 Km/h
2. 1 M.SCHUMACHER Ferrari B + 0'35"581 187.717 Km/h
3. 17 R.SCHUMACHER Toyota M + 0'36"129 187.699 Km/h
4. 16 TRULLI Toyota M + 0'54"221 187.124 Km/h
5. 3 BUTTON BAR Honda M + 0'58"832 186.977 Km/h
6. 8 HEIDFELD Williams BMW M + 1'08"375 186.676 Km/h
7. 7 WEBBER Williams BMW M 1 lap(s)
8. 4 SATO BAR Honda M 1 lap(s)
9. 6 FISICHELLA Renault M 1 lap(s)
10. 2 BARRICHELLO Ferrari B 1 lap(s)
11. 5 ALONSO Renault M 1 lap(s)
12. 19 KARTHIKEYAN Jordan Toyota B 3 lap(s)
13. 18 MONTEIRO Jordan Toyota B 4 lap(s)
14. 12 MASSA Sauber Petronas M 7 lap(s)
Már bocsánat, de szerintem nem igazán a 9. pozícióbn befutó Fiscot kellett noszogatni, hanem a versenyrõl korán lemondó Alonsot. Meglepõdnék, ha a szar pozíció miatt Fisco lett volna jobban elkenõdve, mint Fernando.
Amúgy tök szar és nem ideillõ a cikk, különösen, hogy Rubens ritka szarul ment. De ezt már megszokhattuk az A5-tõl ...
"'Nem hiszem, hogy bárki is képes lesz erre, Michael még nagyon hosszú ideig megközelíthetetlen lesz. Amióta én visszavonultam, megállás nélkül nyer' - nyilatkozta a kétszeres világelsõ finn a Gazetta dello Sportnak."<#nyes>#nyes><#hehe>#hehe><#eljen>#eljen>
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
sazl : c
"Szeretnék a csúcsra jutni. Szeretném, ha én lennék a legjobb. Tudom, hogy sikerülni fog." - fûzte hozzá a világbajnoki tabella éllovasa.
HMMMMMMMMMMMMMMMM majdha letett 7 vb cimet az asztalra akkor legyen ekkora a facéja és akkor mondhatja ezt sumira...
Írta: Schneider Andrea (München) <2005.08.08. 11:58>2005.08.08. 11:58>
Megállapodás született Williams és Briatore között
Egy esztendõvel ezelõtt Frank Williams és Flavio Briatore között megállapodás született, hogy Mark Webber, illetve Giancarlo Fisichella melyik csapatnál folytatja az idei szezonban.
Ahogyan az a nyári szünet alatt megszokott, most is megkezdõdtek a találgatások, hogy melyik versenyzõ hol folytatja pályafutását az elkövetkezendõ esztendõben. Míg egyes pilóták helye biztosnak tûnik, másokat szinte nap mint nap más-más csapatokkal hozzák összefüggésbe. A kivétel most is erõsíti a 'szabályt'. Brit sajtóértesülések szerint Briatore és Williams cserélni szeretnének; tehát Webber jövõre a Renault, míg Fisichella a WilliamsF1 csapatát erõsítené 2006-ban.
Hogy a cserére valóban sor kerül-e, az a jövõ zenéje, de a valószínûsége igen kicsi.
http://gaborszantai.co.uk/
Nem hinném.
Jah persze... Annak idejen neha 200 LE-s kulonbsegek voltak az autok kozott.
Azt is gondolom, hogy ma nehezebb bebizonyítani a kvalitásait egy pilótának, mint valaha.
Anno közelebb álltak egymáshoz az autók, mint manapság, vagy az elmúlt 10 évben, vagy a jövõben.
Tehát ha nem jobb az autód, nem nyersz.
Év elején a Renault jobb volt mindenkinél, nyert.
Utána teljesítményben második volt, de az elsõ megbízhatatlan, nyert a Renault.
Aztán teljesítményben második volt, és az elsõ nem romlott el, nem nyert a Renault.
De azok az oda-vissza elõzések már valszeg végérvényesen a múlt ködébe vesznek.
...sajnos...
Senna is grállovag lett...
Írta: Schneider Andrea (München) <2005.08.08. 09:33>2005.08.08. 09:33>
Schumacher nagy tiszteletnek örvend
A múltbeli két nagy rivális: Mika Häkkinen és Michael Schumacher. Ellenfelek voltak, de tisztelték egymást. Hatalmas csatákat vívtak, ám minden küzdelem után kezet nyújtottak egymásnak, ahogyan a Magyar Nagydíjon is, amikor Häkkinen a rajtfelállásnál felkereste Schumachert.
A finn pilóta úgy véli, hogy soha senki nem fog olyan domináns szerepet játszani, mint 'Schumi' az elmúlt évek során. "Michael már nagyon régóta ott van. Amikor visszavonultam szüntelenül csak nyert. Nem hiszem, hogy ezt bárki megismételhetné. Senki – sem Kimi sem Fernando – nem férkõzhet a közelébe: Michael a legnagyobb." – nyilatkozta a DTM versenyzõje.
Idén? :D Az utóbbi "pár" évben ;)
Nagybetü,pont.
ads.s
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
NSO, 2005-08-07 15:42
Fernando Alonso, a Formula-1-es autós világbajnokság összetett pontversenyében az élen álló spanyol pilóta kijelentette: világbajnok akar lenni, és meg is szerzi az a világbajnoki címet. A Renault 24 éves klasszisa 26 pontos elõnnyel vezet a finn Kimi Räikkönen (McLaren-Mercedes) elõtt az összetettben akkor, amikor a bajnokságból még hat futam van hátra.
"Feltétlenül világbajnok szeretnék lenni, méghozzá úgy, hogy még Michael Schumacher is itt van velünk a mezõnyben - mondta Alonso a Bils am Sonntag címû német lapnak. - Már tizenhárom-tizennégy éves koromban tudtam, hogy Formula-1-es versenyzõ leszek. Van bennem egyfajta gyilkos ösztön, de ez minden sportolóra jellemzõ, akik magasra törnek. Én akarok lenni a legjobb, és tudom, hogy képes vagyok az lenni."
Alonso beszélt a hétszeres világbajnok Michael Schumacherrõl (Ferrari) is, akit elismeréssel említett."Ha a hét világbajnoki címét nézzük, akkor õ a legjobb a Formula-1 történetében, de az már a múlt, most pedig most van. Nekem mindegy, hogy az idén (Schumacher) mit csinál, neki is mindegy volt, miért voltunk az utóbbi években valamennyien mögötte."
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
2. Nem mondtam, hogy nem érdekel a F1.
Amúgy teljesen jogos az üzeneted.
2.Nagyon is érdekel az F1 csak most nincs kedvenc pilótám!
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.