182273
  • MaSzKa
    ja 2006-ba nem volt itt verseny
  • atomboy
    Atepitettek.
  • akyyy
    hamilton kint ezek meg reklámot tsznek be...:S
  • MaSzKa
    ez a belga nagydíj?
  • MaSzKa
    füstölt a fék a boxba mclarenen láttátok?
  • MaSzKa
    végén még nyernek:-)
  • danikarate
    Ja és Sutil-ról beszéltem! :)
  • danikarate
    Na a Spyker lenne szerencsétlen? 19. helyről feljött a 12.-re és most DC-t ostromolja. Igaz lágykeverékű gumival.:D
  • Count Adyn
    Uh Alonso durván kitette Hamit a bukótérbe:D Mint anno MS Montoyat kb:D
  • MaSzKa
    nekem még csak most tetelül a tv tuner+beállítás
    reméle még látok belöle valamit
  • desigo
    bakker
    épphogy hazaértem :)

[tempóztam180al]
  • BaliBoy
    Légyszíves a McRae-vel kapcsolatos gondolatokat ide írjátok!
  • MaSzKa
    Sajnos mindenki meghal egyszer, nem élünk örökké!
  • MaSzKa
    gyászos nap ez minden autóverseny kedvelő számára, elhunyt egy legenda. nyugodjék békében
    4en utaztak a helikopterben mely lezuhant, nincs tűlélő. McRea, és fia is bennégtek
  • MaSzKa
    szomorú hír:

"Feltehetően McRae is a helikopter fedélzetén volt, de a hivatalos azonosítás elvégzéséig nem tudjuk megerősíteni a fedélzeten tartózkodók személyazonosságát" - közölte a rendőrség vasárnapra virradóra.
    A rendőrségi közlemény szerint a McRae tulajdonában lévő helikopteren négyen utaztak. A helikopter szombaton zuhant le a skóciai Lanarkshire-ben erdős területen.

A Motorsport-total.com internetes hírportál korábban arról tájékoztatott, hogy a balesetben életét vesztette a 39 éves volt világbajnok, aki maga is helikopterpilóta.

A rendőrség az áldozatok személyazonosságával kapcsolatban vasárnapra ígért tájékoztatást.

McRae Nagy-Britannia legismertebb raliversenyzője. 1995-ben lett világbajnok, 1987 és 2004 között 25 versenyt nyert, 2004-ben és 2005-ben a Párizs-Dakar ralin is részt vett.

• MaSzKa
    Ferrari 1-3
    MClaren 2-6
    BMW 4-5

tipp csak
  • baxxterboy
    Nem értem, hogy az ilyen tehetségekkel mért így kell elbánnia az égieknek...
  • DannyL
    Akkor most már bizonyossá vált a dolog. :( Szomorú.
  • baxxterboy
    Colin McRae bennégett a felrobbant helikopterben

| 2007. 09. 16., 10:44 | Frissítve: 6 perce

Vasárnapra bizonyossággá vált: az 1995-ös ralivilágbajnok is az életét vesztette, amikor szombaton lezuhant és megsemmisült a maga vezette helikopter.
  • a.carkey
    Még ott van az a feared.
    Hátha ...
  • DJ BP
    http://eurosport.yahoo.com/16092007/58/mcrae-feared-killed-chopper-crash.html

:((
  • DJ BP
    jézusom
  • lac coo
    Attól hogy köcsög még nagyon jó :))) Ez van ...Senna is egy színparaszt volt ;)
  • Jacek
    Megis alfonzo a legjobb!! aki bemegy es megzsarolja Denist hogy o legyen az elso szamu pilota:)) nem tudom hogy lehet szurkolni ennek az embernek...
    Mar akkor nem ertettem amikor sirt a radioba kanadaban hogy Fisico mert nem engededi el.
  • jaszy
    "A Forma-1 kereskedelmi jogait igazgató Bernie Ecclestone pénteken a BBC-nek adott nyilatkozatában elárulta, a McLaren nagyon közel járt ahhoz, hogy a szövetség két évre kizárja a Forma-1-ből, aminek híre még a valós ítélethirdetés előtt el is terjedt."
  • Bandee1987
    Látszik, hogy olvasni nem tudsz...

EZEK A MEGÁLLAPÍTÁSOK A JÚLIUS 26-AI TÁRGYALÁSHOZ (oda is van írva, hogy akkor) KAPCSOLÓDNAK....Vagyis te egyáltalán nem olvastad el a cikket, csak a legelejét...azóta újabb bizonyítékok kerültek elő (Ron Dennistől ha jól tudom? ) Úgyhogy ezek a megállapítások, amiket sikeresen kopipészteltél szart se érnek. Olvasd el a full cikket, a bizonyítékokat. htx, bye
  • Matte
    atyaisten....
  • SzocsA
    Tudjátok min röhögnék én?
    Ha az lenne hogy a ferrarinál tudatosan hamis adatokat közöltek abba a dokumentumban amit az egyik elbocsátott vagy távoz szerelő átadott a maclarennek!
    tehát a ferrarinál tudták hogy ugyis megkeresik az eltávozott szerelőjűket, ezért pl a nagy sebességnél meghajló hátsó szárny, ami később a futam végére elgyengűl és leesik a kocsíról vagy a gumiba fújt különleges gáz ami csökkenti a szemcsésedést defektet okozna és egyéb ilyen dolgok!
    Ha ez lenne mekkora szívás lennek a meclarennél! nem? csak még nemtudni hogy mit építettek bele a kocsijukba!
    haha
  • SzocsA
    Coughlan vallomása alapján akkor megállapítást nyert, hogy:

* a Ferrari bizalmas információi nem terjedtek el a McLarenen belül;
    * a McLaren nem használta a Coughlan birtokában lévő Ferraritól származó bizalmas információkat és nem profitált belőle;
    * Coughlan tetteiért nem felelős a McLaren mint csapat, mert egy alkalmazott egyéni akciójáról volt szó.

Tehát nem használtak fel semmit! akkor miért nem füstől el a motor minden futamon mint tavaly vagy azelőtt?
    mert nemhaszbáltak semmi informácíót!
    Ja és ha már a levegőben volt a 2 évre kizárás bűntetése, de csak pénzbírág lett belőle semmi más. mert nagycsapat! prsze ha az egyik kiscsapat tenne szert ilyen informácíóra azt habozás nélkűl kitíltanák őrökre a forma 1 ből!
    a pénzbírságról meg csak annyit hogy röhögve összedobják a pénz! 100 millió nevetséges. a konstruktőri pontokat meg kinemsz..ja le, hogy elvették tőlük igy is megkapják érte a pénzt, akkor hol itt a büntetés??!!!
    valaki azt mondta hogy intő lesz az eset a többi csapat számára! TEHÁT ha nagy csapat vagy kémkedhetsz csalhatsz csak pénzbírságot kapsz! amit simán kifizetsz, és az előny megmarad a sértett csapattal szenben!
    FAKE!
  • 5w0rdf15h
    ez borzasztó :(
  • DjDano
    A legújabb hírek szerint a fia is vele utazott, aki szintén életét vesztette :(
  • OrioN the S
  • Matte
    Szegény Burns, agydaganatban.....McRae pedig ien hülye balesetben...hihetetlen..

de ahogy olvasgatok, bbc, cnn, kisebb oldalak, vanahol mártényként kezelik...másrészt cáfolni sokkal könnyebb volna, mégsem cáfolja senki..
  • DannyL
    Ez hihetetlen, remélem tévednek. :(
  • Istencsászár
    Nemtudom.
  • lac coo
    Nem a pontos összeg érdekel, hanem ,hogy mi alapján számolják ki :)))
    Elméletben adogatják a pontokat, és bár helyezés nem jár érte, a vele egyenértékű zsetont megkapják ? Gondolom így valahogy lesz ....
  • Istencsászár
    "miért pont ennyi"

lehet 65 csak:) de lehetne 40 is... ha 70 körül van akkor 70 körül van.
  • lac coo
    Hát, én eleve azt nem értem miért is jár ez most nekik, gondolom a szerződések miatt, de azt végképp nem, hogy miért pont ennyi :))))))
    De végülis mindegy, ahogy a tv-ben mondták a be nem folyt nyereség is veszteség ....
  • Istencsászár
    Az összegbe ugyanis beleszámítanak a konstruktőri pontok levonásával elvesztett, 2007-es televíziós jogdíjak is, amit a lap a McLaren esetében 68.9 millió dollárra becsül.
  • lac coo
    De valaki tényleg elmagyarázhatná, hogy miért is illeti mega McLarent a 70 milla???? A 0 pontos utólsó 70 millát kap , vagy hogy ???

Bár a legutóbbi indoklásban műár nem szerepel számszerű összeg, lehet, hogy a kizárás előtti pontjaik alapján fogják év végén helyezni őket, elméletben ?