182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ja 2006-ba nem volt itt verseny -
Atepitettek. -
hamilton kint ezek meg reklámot tsznek be...:S -
ez a belga nagydíj? -
füstölt a fék a boxba mclarenen láttátok? -
végén még nyernek:-) -
Ja és Sutil-ról beszéltem! :) -
Na a Spyker lenne szerencsétlen? 19. helyről feljött a 12.-re és most DC-t ostromolja. Igaz lágykeverékű gumival.:D -
Uh Alonso durván kitette Hamit a bukótérbe:D Mint anno MS Montoyat kb:D -
nekem még csak most tetelül a tv tuner+beállítás
reméle még látok belöle valamit -
bakker
épphogy hazaértem :)
[tempóztam180al] -
Légyszíves a McRae-vel kapcsolatos gondolatokat ide írjátok! -
Sajnos mindenki meghal egyszer, nem élünk örökké!
-
gyászos nap ez minden autóverseny kedvelő számára, elhunyt egy legenda. nyugodjék békében
4en utaztak a helikopterben mely lezuhant, nincs tűlélő. McRea, és fia is bennégtek -
szomorú hír: 
"Feltehetően McRae is a helikopter fedélzetén volt, de a hivatalos azonosítás elvégzéséig nem tudjuk megerősíteni a fedélzeten tartózkodók személyazonosságát" - közölte a rendőrség vasárnapra virradóra.
A rendőrségi közlemény szerint a McRae tulajdonában lévő helikopteren négyen utaztak. A helikopter szombaton zuhant le a skóciai Lanarkshire-ben erdős területen.
A Motorsport-total.com internetes hírportál korábban arról tájékoztatott, hogy a balesetben életét vesztette a 39 éves volt világbajnok, aki maga is helikopterpilóta.
A rendőrség az áldozatok személyazonosságával kapcsolatban vasárnapra ígért tájékoztatást.
McRae Nagy-Britannia legismertebb raliversenyzője. 1995-ben lett világbajnok, 1987 és 2004 között 25 versenyt nyert, 2004-ben és 2005-ben a Párizs-Dakar ralin is részt vett.
-
Ferrari 1-3
MClaren 2-6
BMW 4-5
tipp csak -
baxxterboy #56626 Nem értem, hogy az ilyen tehetségekkel mért így kell elbánnia az égieknek...
-
Akkor most már bizonyossá vált a dolog. :( Szomorú. -
baxxterboy #56624 Colin McRae bennégett a felrobbant helikopterben
| 2007. 09. 16., 10:44 | Frissítve: 6 perce
Vasárnapra bizonyossággá vált: az 1995-ös ralivilágbajnok is az életét vesztette, amikor szombaton lezuhant és megsemmisült a maga vezette helikopter.
-
Még ott van az a feared.
Hátha
...
-
DJ BP #56622 http://eurosport.yahoo.com/16092007/58/mcrae-feared-killed-chopper-crash.html
:(( -
DJ BP #56621 jézusom
-
Attól hogy köcsög még nagyon jó :))) Ez van ...Senna is egy színparaszt volt ;) -
Megis alfonzo a legjobb!! aki bemegy es megzsarolja Denist hogy o legyen az elso szamu pilota:)) nem tudom hogy lehet szurkolni ennek az embernek...
Mar akkor nem ertettem amikor sirt a radioba kanadaban hogy Fisico mert nem engededi el. -
"A Forma-1 kereskedelmi jogait igazgató Bernie Ecclestone pénteken a BBC-nek adott nyilatkozatában elárulta, a McLaren nagyon közel járt ahhoz, hogy a szövetség két évre kizárja a Forma-1-ből, aminek híre még a valós ítélethirdetés előtt el is terjedt." -
Látszik, hogy olvasni nem tudsz...
EZEK A MEGÁLLAPÍTÁSOK A JÚLIUS 26-AI TÁRGYALÁSHOZ (oda is van írva, hogy akkor) KAPCSOLÓDNAK....Vagyis te egyáltalán nem olvastad el a cikket, csak a legelejét...azóta újabb bizonyítékok kerültek elő (Ron Dennistől ha jól tudom? ) Úgyhogy ezek a megállapítások, amiket sikeresen kopipészteltél szart se érnek. Olvasd el a full cikket, a bizonyítékokat. htx, bye -
Matte #56616 atyaisten.... -
SzocsA #56615 Tudjátok min röhögnék én?
Ha az lenne hogy a ferrarinál tudatosan hamis adatokat közöltek abba a dokumentumban amit az egyik elbocsátott vagy távoz szerelő átadott a maclarennek!
tehát a ferrarinál tudták hogy ugyis megkeresik az eltávozott szerelőjűket, ezért pl a nagy sebességnél meghajló hátsó szárny, ami később a futam végére elgyengűl és leesik a kocsíról vagy a gumiba fújt különleges gáz ami csökkenti a szemcsésedést defektet okozna és egyéb ilyen dolgok!
Ha ez lenne mekkora szívás lennek a meclarennél! nem? csak még nemtudni hogy mit építettek bele a kocsijukba!
haha -
SzocsA #56614 Coughlan vallomása alapján akkor megállapítást nyert, hogy:
* a Ferrari bizalmas információi nem terjedtek el a McLarenen belül;
* a McLaren nem használta a Coughlan birtokában lévő Ferraritól származó bizalmas információkat és nem profitált belőle;
* Coughlan tetteiért nem felelős a McLaren mint csapat, mert egy alkalmazott egyéni akciójáról volt szó.
Tehát nem használtak fel semmit! akkor miért nem füstől el a motor minden futamon mint tavaly vagy azelőtt?
mert nemhaszbáltak semmi informácíót!
Ja és ha már a levegőben volt a 2 évre kizárás bűntetése, de csak pénzbírág lett belőle semmi más. mert nagycsapat! prsze ha az egyik kiscsapat tenne szert ilyen informácíóra azt habozás nélkűl kitíltanák őrökre a forma 1 ből!
a pénzbírságról meg csak annyit hogy röhögve összedobják a pénz! 100 millió nevetséges. a konstruktőri pontokat meg kinemsz..ja le, hogy elvették tőlük igy is megkapják érte a pénzt, akkor hol itt a büntetés??!!!
valaki azt mondta hogy intő lesz az eset a többi csapat számára! TEHÁT ha nagy csapat vagy kémkedhetsz csalhatsz csak pénzbírságot kapsz! amit simán kifizetsz, és az előny megmarad a sértett csapattal szenben!
FAKE! -
ez borzasztó :( -
A legújabb hírek szerint a fia is vele utazott, aki szintén életét vesztette :( -

-
Matte #56610 Szegény Burns, agydaganatban.....McRae pedig ien hülye balesetben...hihetetlen..
de ahogy olvasgatok, bbc, cnn, kisebb oldalak, vanahol mártényként kezelik...másrészt cáfolni sokkal könnyebb volna, mégsem cáfolja senki.. -
Ez hihetetlen, remélem tévednek. :( -
Nemtudom. -
Nem a pontos összeg érdekel, hanem ,hogy mi alapján számolják ki :)))
Elméletben adogatják a pontokat, és bár helyezés nem jár érte, a vele egyenértékű zsetont megkapják ? Gondolom így valahogy lesz .... -
"miért pont ennyi"
lehet 65 csak:) de lehetne 40 is... ha 70 körül van akkor 70 körül van. -
Hát, én eleve azt nem értem miért is jár ez most nekik, gondolom a szerződések miatt, de azt végképp nem, hogy miért pont ennyi :))))))
De végülis mindegy, ahogy a tv-ben mondták a be nem folyt nyereség is veszteség .... -
Az összegbe ugyanis beleszámítanak a konstruktőri pontok levonásával elvesztett, 2007-es televíziós jogdíjak is, amit a lap a McLaren esetében 68.9 millió dollárra becsül. -
De valaki tényleg elmagyarázhatná, hogy miért is illeti mega McLarent a 70 milla???? A 0 pontos utólsó 70 millát kap , vagy hogy ???
Bár a legutóbbi indoklásban műár nem szerepel számszerű összeg, lehet, hogy a kizárás előtti pontjaik alapján fogják év végén helyezni őket, elméletben ?