FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem nem csak mintha :)

Mondjuk az emberek olyanok mintha gõzük se lenne ki sétálgat közötük :DD

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Istencsászár
természetesen patyolatiszta bar rucival:D:D:D:D:

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Törökország ,szikrázó napsütés , de a hajam még mindig tart.

Vagy:Hogyan vegyüljünk el a tömegben Button módra. :DDDD

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Lteebee
Remélem, a williamsnek megint összejön valami!
Bár nem látok rá sok esélyt.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Sheva
hát rendesen hazavágta a kocsi hátulját :P

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

NuCLEARScoRp
Egy kis videó a multból... Schumacher amortizál....

1991 Japán nagydíj

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Lteebee
Persze, hogy elõrébb végzett, mert szerencséje volt az elsõ kanyarnál.

Vagy inkább nem volt peches.

rezsofiz
:D

sazl : c

Bandee1987
Hívjuk fel õket, és kérdezzük meg:

Telephone +27 (0)11 4662800

:)))

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
úgy tudom, rendeznek még ott versenyeket, bár ebben nem vagyok biztos. A felújítás meg közel sem kerülne annyiba, mint egy új pálya építése.

AnuluWork
Inkább arra kellett volna koncentrálni, hogy milyen szar volt a Renault egész hétvégén, és milyen gáz, hogy MS vereségében megint közrejátszott a gumi. Röhej, de nem Barrikáól és a Renaultról szólt a Magyar Nagydíj. Barrichello szerepét sem kéne úgy felértékelni, ahogy a szerzõ tette, csak azért, mert végre észhez tért, és elszerzõdött a Ferraritól.

Olyan ritka, hogy idióta emberek ilyen közel kerülnek itthon a csapatokhoz. A szerzõ meg arról értekezik, amirõl nem kéne, és arról nem ír, ami miatt PR pénzbõl õt odaküldték pl. a Renaulthoz. Okés, nyalni kell. Nyalt is, de aztán bele is rugott Fiscoba, aki elõrébb végzett mint Alonso.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Punkerwork
12 év alatt valszeg lepusztult.

Bandee1987
Csak azt nem értem, miért építenek új pályát, miért nem jó Kyalami ehhez.

AnuluWork
A szerzõ mekkora hülye!

"A vasárnapi Magyar Nagydíjat a Renault boxából, a csapatrádió fejhallgatójával felszerelkezve nézhettem végig, és közben volt alkalmam rájönni, hogy miért Fernando Alonso az elsõ számú versenyzõ; Giancarlo Fisichellát folyamatosan biztatni kellett, hogy a 9. helyen autózva ne veszítse el a motivációját, Alonsóval kapcsolatban viszont egy pillanatra sem merült fel ez a probléma."

Basszus, ez lett a befutási sorrend:

1. 9 RAIKKONEN McLaren Mercedes M 1h37'25"552 188.859 Km/h
2. 1 M.SCHUMACHER Ferrari B + 0'35"581 187.717 Km/h
3. 17 R.SCHUMACHER Toyota M + 0'36"129 187.699 Km/h
4. 16 TRULLI Toyota M + 0'54"221 187.124 Km/h
5. 3 BUTTON BAR Honda M + 0'58"832 186.977 Km/h
6. 8 HEIDFELD Williams BMW M + 1'08"375 186.676 Km/h
7. 7 WEBBER Williams BMW M 1 lap(s)
8. 4 SATO BAR Honda M 1 lap(s)
9. 6 FISICHELLA Renault M 1 lap(s)
10. 2 BARRICHELLO Ferrari B 1 lap(s)
11. 5 ALONSO Renault M 1 lap(s)
12. 19 KARTHIKEYAN Jordan Toyota B 3 lap(s)
13. 18 MONTEIRO Jordan Toyota B 4 lap(s)
14. 12 MASSA Sauber Petronas M 7 lap(s)

Már bocsánat, de szerintem nem igazán a 9. pozícióbn befutó Fiscot kellett noszogatni, hanem a versenyrõl korán lemondó Alonsot. Meglepõdnék, ha a szar pozíció miatt Fisco lett volna jobban elkenõdve, mint Fernando.

Amúgy tök szar és nem ideillõ a cikk, különösen, hogy Rubens ritka szarul ment. De ezt már megszokhattuk az A5-tõl ...

Punkerwork

AnuluWork
Häkkinen: "Schumacher a legnagyobb"

"'Nem hiszem, hogy bárki is képes lesz erre, Michael még nagyon hosszú ideig megközelíthetetlen lesz. Amióta én visszavonultam, megállás nélkül nyer' - nyilatkozta a kétszeres világelsõ finn a Gazetta dello Sportnak."<#nyes><#hehe><#eljen>

Istencsászár
hát igen, igen

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

rezsofiz
Hát nemtom hogy volt bátorsága Schumachert csak így szarba venni hogy a múlté meg lószar.. Alig várom már hogy a Ferrari - Schumacher páros megint alázzon.

Istencsászár
Már 13-14 éves koromban azt mondtam, hogy a Formula-1-ben akarok versenyezni." – mesélte Alonso a 'BAMS' munkatársának. "Michael Schumacher a legjobb pilóta, a világbajnoki címek tekintetében. De ez már a múlté. A most most van. Nekem mindegy mit csinál idén. Õt sem érdekelte tavaly, hogy mi mit teszünk."

"Szeretnék a csúcsra jutni. Szeretném, ha én lennék a legjobb. Tudom, hogy sikerülni fog." - fûzte hozzá a világbajnoki tabella éllovasa.

HMMMMMMMMMMMMMMMM majdha letett 7 vb cimet az asztalra akkor legyen ekkora a facéja és akkor mondhatja ezt sumira...

Bandee1987
<#eljen>

Istencsászár
szegény webber és heifeld nagyon megszivták ezt az átigazolást ennyire leromlott a cspaat ebben ez évben õk midndent kihoznak a kocsiból de egy nagy rakás szar.. remélem egy jó csapatba kerülnek és ott megmutathatják hogy pokoli jók..

Punkerwork
Webber-tõl többet vártam, már a haldokló Williams-nél lehet ez a max.

rezsofiz
Húúú de kíváncsi lennék egy Renault - Webber párosra :O

Webber és Fisichella helyet cserélnek?

Írta: Schneider Andrea (München) <2005.08.08. 11:58>

Megállapodás született Williams és Briatore között

Egy esztendõvel ezelõtt Frank Williams és Flavio Briatore között megállapodás született, hogy Mark Webber, illetve Giancarlo Fisichella melyik csapatnál folytatja az idei szezonban.

Ahogyan az a nyári szünet alatt megszokott, most is megkezdõdtek a találgatások, hogy melyik versenyzõ hol folytatja pályafutását az elkövetkezendõ esztendõben. Míg egyes pilóták helye biztosnak tûnik, másokat szinte nap mint nap más-más csapatokkal hozzák összefüggésbe. A kivétel most is erõsíti a 'szabályt'. Brit sajtóértesülések szerint Briatore és Williams cserélni szeretnének; tehát Webber jövõre a Renault, míg Fisichella a WilliamsF1 csapatát erõsítené 2006-ban.

Hogy a cserére valóban sor kerül-e, az a jövõ zenéje, de a valószínûsége igen kicsi.

http://gaborszantai.co.uk/

Lteebee
Azok között, akik oda-vissza elõzgették egymást számtalanszor egy versenyen belül?
Nem hinném.

"Anno közelebb álltak egymáshoz az autók..."

Jah persze... Annak idejen neha 200 LE-s kulonbsegek voltak az autok kozott.

Lteebee
Személy szerint nem csíptem soha sumákot, de jópár éve azt gondolom, hogy a mezõny legjobbja mint f1-pilóta.

Azt is gondolom, hogy ma nehezebb bebizonyítani a kvalitásait egy pilótának, mint valaha.

Anno közelebb álltak egymáshoz az autók, mint manapság, vagy az elmúlt 10 évben, vagy a jövõben.

Tehát ha nem jobb az autód, nem nyersz.
Év elején a Renault jobb volt mindenkinél, nyert.
Utána teljesítményben második volt, de az elsõ megbízhatatlan, nyert a Renault.
Aztán teljesítményben második volt, és az elsõ nem romlott el, nem nyert a Renault.

De azok az oda-vissza elõzések már valszeg végérvényesen a múlt ködébe vesznek.

...sajnos...

van amivel nem értek egyet, mert ha a pl. a McLaren világverõ lesz (mint eddig a Ferrari), akkor Kimi is tud hozni 10 év alatt 7 VB-t (persze ez mindenkire igaz lehet, ha az Õ cspata a legjobb...)

Lteebee
Hiába, az idõ mindent megszépít.
Senna is grállovag lett...

Häkkinen: Michael a legnagyobb...

Írta: Schneider Andrea (München) <2005.08.08. 09:33>

Schumacher nagy tiszteletnek örvend

A múltbeli két nagy rivális: Mika Häkkinen és Michael Schumacher. Ellenfelek voltak, de tisztelték egymást. Hatalmas csatákat vívtak, ám minden küzdelem után kezet nyújtottak egymásnak, ahogyan a Magyar Nagydíjon is, amikor Häkkinen a rajtfelállásnál felkereste Schumachert.

A finn pilóta úgy véli, hogy soha senki nem fog olyan domináns szerepet játszani, mint 'Schumi' az elmúlt évek során. "Michael már nagyon régóta ott van. Amikor visszavonultam szüntelenül csak nyert. Nem hiszem, hogy ezt bárki megismételhetné. Senki – sem Kimi sem Fernando – nem férkõzhet a közelébe: Michael a legnagyobb." – nyilatkozta a DTM versenyzõje.

GregSB
"Inkább arra fognak emlékezni hogy Mclaren mennyire balszerencsés volt az idén..."

Idén? :D Az utóbbi "pár" évben ;)

legyen igazad...

Istencsászár
én senkit nemhibázatok nagyon elvagy tévedve a szavak közt csak leirtam a tényeket és Alonso kárát se kivánom csatázzanak jót ugy ahogy Monty a legutobbi gyõzelménél mer az tetszett szépcsatavolt kettõjük közt... én eztszeretném látni és gyõzzön a jobb nepedig a szar technikán muljon az egész..

utálom az ilyet! Sosem szoktam a másik kárát kivánni! Ezt már sokszor elmondtam de most ismét megteszem: Én Alonsonak szurkolok és nem a többi pilóta ellen.Nem szoktam a másik kárát kivánni.És akkor sem szoktam fel ugrani örömömben amikor Kimi kiesik Alonso elõl.

A csapatról volt szó a pilótákat az Alonsó gyülölõk hozták fel mertmár megint õ a hibás mindenért...

tévedsz Inkább arra fognak emlékezni hogy Mclaren mennyire balszerencsés volt az idén...A másik hogy a Mclaren hibái miatt mért Alonsot hibáztatod? nem tehet õ róla...

Istencsászár
persze volt olyan verseny amit ugynyertmeg hogy kiminek beleszólása se volt még évelején de azóta sorozatos mázlista a srác:D

Istencsászár
1 a baj Alonsoval senki nemarra fog emlékezni meg nem arra emléxik hogy Alonos megnyert x futamot és mutogatott hanem arra hogy Kimi toronymagasan az élrõl esett ki és Alonso a szerencséjének köszönheti a gyözelmeit...

báttyó02
anam nm +__+

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

rezsofiz
htxvm ^.^

báttyó02
Hmmm zolcsi jól beszél.
Nagybetü,pont.
ads.s

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

rezsofiz
<#wilting>Múlt héten még nagy szerénykedve mondogatta hogy még semmi sem biztos... Látom visszatért az önbizalma.

Magic Boy
Formula-1: Fernando Alonso biztos benne, hogy világbajnok lesz
NSO, 2005-08-07 15:42
Fernando Alonso, a Formula-1-es autós világbajnokság összetett pontversenyében az élen álló spanyol pilóta kijelentette: világbajnok akar lenni, és meg is szerzi az a világbajnoki címet. A Renault 24 éves klasszisa 26 pontos elõnnyel vezet a finn Kimi Räikkönen (McLaren-Mercedes) elõtt az összetettben akkor, amikor a bajnokságból még hat futam van hátra.
"Feltétlenül világbajnok szeretnék lenni, méghozzá úgy, hogy még Michael Schumacher is itt van velünk a mezõnyben - mondta Alonso a Bils am Sonntag címû német lapnak. - Már tizenhárom-tizennégy éves koromban tudtam, hogy Formula-1-es versenyzõ leszek. Van bennem egyfajta gyilkos ösztön, de ez minden sportolóra jellemzõ, akik magasra törnek. Én akarok lenni a legjobb, és tudom, hogy képes vagyok az lenni."
Alonso beszélt a hétszeres világbajnok Michael Schumacherrõl (Ferrari) is, akit elismeréssel említett."Ha a hét világbajnoki címét nézzük, akkor õ a legjobb a Formula-1 történetében, de az már a múlt, most pedig most van. Nekem mindegy, hogy az idén (Schumacher) mit csinál, neki is mindegy volt, miért voltunk az utóbbi években valamennyien mögötte."

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

rezsofiz
Ha abból az aspektusból vizsgáljuk hogy melyik csapat-pilóta páros a legjobb, akkor valóban a pontokat kell nézni. Ha viszont azt néznék hogy melyik pilóta akkor nem igazán támaszkodhatunk a pontokra.

rezsofiz
Szõrszálhasogatás, sokkal fontosabb a verseny. Márpedig a versenyeken Raikonnen sokkal kiegyensúlyozotabb, megfontoltabb, és természetesen gyorsabb.

Magic Boy
<#vigyor5>

Lteebee
1. Nem mondtam, hogy flamer vagy.
2. Nem mondtam, hogy nem érdekel a F1.

Amúgy teljesen jogos az üzeneted.

Magic Boy
1.Nem vagyok flamer!
2.Nagyon is érdekel az F1 csak most nincs kedvenc pilótám!