• b-type
    Az a helyzet hogy én nem nagyon emlékszem már erre az egészre...én is leragadtam ott, hogy ennél butább dolgot keveset láttam.
    Szal én azért vagyok az egyéni akció mellett, mert a csapat csak nem lehet annyira dühös hogy ilyen látványosan, szembeötlően lépjék meg ezt a húzást.
    Elkezdi valamelyik szerelő piszkálni az első futóművet, na adja ég teker egyet előre és egyet hátra a légterelőn, már minden rendben van.
    Nekem ez az egész már ott furcsa volt hogy lekapták a gumimelegítőket, és ott állt az autó.
    Szal ennyire látványosan ...és bután csak versenyző tud viselkedni, aki sérelmez vmit.
    ...mint Rubinho mikor elengedte MS-t, elengedhette volna sok helyen, de őt engedte el amikor mindekinek nyílvánvaló lesz hogy ez bazz egy elengedés (meg is értem egyébként).

Ezt az extra kört nem teljesen vágom már, én vhogy úgy képzelem el a másik verzát, hogy Hamilton elengedi Alonso-t, Alonso elkezdi tekerni a köröket, Hamilton-t kihívják az utolsó gumit feltenni, Alonso kint marad még egy kört (hisz Hamilton bent van).
    Tehát gyakorlatilag uaz következik be ami most, csak Hamilton (jó esetben )kihajt a csapattól, ALonso beáll kerekeit lecserélik, és utolsóként megfutja a gyors körét.