Zóanagyvarázsló#53076
Többször is beszéltek arról a hétvége folyamán, hogy alaposan felkészültek az esőre. Személy szerint nehezen tudom elképzelni, hogy a McLaren esőbeállításaiban ne lett volna benne Alonso munkája, illetve Hamilton teljesen más beállításokat használt volna.
Csak azért tettem hozzá a saját feltételezésemet (melyet azért próbáltam megalapozni), mert már eleve a feltételezés feltételezése ment, hogy ki mitől volt lassabb vagy gyorsabb. Egyszerűen felhívtama figyelmet, hogy Hamilton sem az anyatejjel szívott magába mindent, nem saját tisztán erőből, triciklivel kell futamokat nyernie :)
Nagyion messze vagyok attól, hogy Alonso fan legyek, Hamilton pedig kedvelem is, és szorítok neki a spanyol ellen, de ez nem jeletni azt, hogy mindenáron Hamilton tökéletességét akarnám bizonygatni a címvédővel szemben. A szerintem leglogikusabbnak tűnő helyzetet vezettem le. Palikék és az itteni fórumozók többsége is jóformán csak a kis elméleteit építi, vagy a kedvenceit védi, ezekhez mérten a gondoltamenetemet én sem érzem légbőlkapottnak.