182273
  • G_ArchAngel #55086
    Massa új konstrukcióval indul Isztambulban

A hétvégén megrendezésre kerülő Török Nagydíjon a Ferrari alakulatának brazil versenyzője egy új alvázra épített, továbbfejlesztett F2007-es konstrukcióval lép majd pályára.

Massa autójának új alapépítménye a 263-as típusszámot viseli, amelyet a csapat a nyári szünet alatt Maranelloban készített, és most magukkal viszik Isztambulba, hogy versenykörülmények között is bevethessék.

A Ferrari azonban nemcsak a fejlesztésekkel múlatta az elmúlt heteket, hanem a magyarországi versenyhétvégén a tankoló-rendszerükben jelentkezett hiba megoldását is igyekeztek véglegesen megoldani. Felkészülési programjuk során elvégeztek jó néhány szimulációs gyakorlatot is, hogy ne adjanak esélyt a Massa boxkiállásánál előfordult baki megismétlődésének.

Felipe Massa jelenleg csapattársa mögött, 59 ponttal áll a világbajnoki pontverseny negyedik helyén.
  • Istencsászár
    Az Gyulánk elmélete ugye?:)

Új TOVÁBBFEJLESZTETT vázat kapott ( 263-as típusszámú ).
  • WNW
    Konyorgom, nem uj fejlesztesu kocsi van Massa alatt.. Egyszeruen lecsereltek kaszni alapjat, mert a regi valoszinuleg mar kezdte elhagyni magat..
  • Zóanagyvarázsló
    Nem vagyok ugyan Ralf szurkolója, de az utóbbi edzéseken nagyon jól ment. Trullit kevesek kiváltsága zsinórban többször elverni ugyanolyan kocsival. A nyilatkozata szerint ezúttal technikai probléma hátráltatta, és nem az idény első felében "formáját" nyerte vissza - ezt a verziót támasztják alá az első két szabadedzésen elért remek eredményei is.
  • Istencsászár
    Ha a Hondánál okosak, jövőre odaadják nekik az idei autót ingyen:))
  • Punker
    Aguri egész idényben okosabb, ők a kevés pénzből biztosra mennek, honda meg kisérletezget szerintem.
  • G_ArchAngel #55080
    ne menjünk bele, hogy mit jelent a "gyász" ebben az esetben:)

Super-Aguri motorja hogyhogy bírja?:)
  • Punker
    ez miért gyász?

inkább szégyen a hondának, és nagyon nagy dícséret a kis csapatoknak.
  • G_ArchAngel #55078
    gyász...

Button után Rubinhonál is motorcsere - utolsó sor a Hondáé...

nem tudnak lejjebb süllyedni...:(
  • Istencsászár
    Egy pilóta aki F1be kerül olyan képességekkel bír hogy egy top autóval tudjon nyerni, ahogy Ralf is, de ettől még nem él pilóta mert azok még 1 szint, de ezt minden F1es pilóta megtudja csinálni valószínüleg.
  • G_ArchAngel #55076
    Williams-ben láttuk, hogy tud vezetni, csakhát eljutott abba az időszakba, mikor a helyet foglalja a fiatalok elöl...
  • Attila889
    mondjuk én szerettem Ralf-ot és még mindig szeretem,jó pilóta ő,csak mostanság teljesen bealudt.Vagy már unja a Toyotát.
  • Attila889
    Ez durva
    Frank Williams visszafogadja Ralf Schumachert a Williamshez Wurz helyére
  • Dj Siegfried
    Bizony érdekes és biztosan eseménydús futam elé nézünk! YEAH!!
  • otrosinka
    Én is ezt várom..
  • DjDano
    Jövőre adni kéne egy példányt a Renault-nak és a BMW-nek is a Ferrari F2008 dokumentációjából és lenne itt izgalmas forma 1 :)
  • Dodo55
    Rossz a sorrend, Kimi szokás szerint lerajtolja majd Hamiltont.
  • Zóanagyvarázsló
    Erre gondolsz?
    Ezek a mondatai már eleve "magyarázkodásnak" készültek, még jó, hogy diplomatiukusabbak. Lesz még alkalmunk párszor látni, olvasni a nyilatkozatait (talán mindjárt a futam után láthatjuk élőben), majd elválik. Eddig minden józanabb nyilatkozata után sikerült visszaesnie.

• G_ArchAngel #55068
    Versenyen jobb a Ferrari, időmérőn gyenge...
    Ne felejtsük, hogy GP2-ben a Török futamon villantotta legnagyobbat Hamilton...

(szvsz új fejlesztésű Ferrari megáll majd Massa alatt...)
  • Istencsászár
    Holnapi verseny:

Massa
    Hami
    Alo = Kimi

nagy változásokra nemszámítok, vonatozás persze jó lenne ha nem ez lenne.
  • Istencsászár
    Formulán fent egy normális nem kiragadott hanem hosszas Alonso interjú, tudom nehéz elolvasni, de érdemes, talán mégse akkor tapló hogy le kelljen lőni, de a média egyes firkászait el kéne tiltani az írástól, mert sose tudnak értelmeset írni csak szótagokat.
  • gercse
    1. éve
  • lac coo
    Meg elfelejtett normálisan hajtani ;)
  • Count Adyn
    REmélhetőleg Kimi megelőzi Hamiltont és Massát is, és igy márisjobb lesz a versenyhelyzet a következő futamokra:)
  • gercse
    Ott a pont...Kimivel nekem sem volt soha bajom, és ahogy a ferrárihoz került csak még szimpatikusabb lett
  • DJ BP
    Kimi miért nem panaszkodik, hogy Massa új autót kapott? Ja, mert Ő normális?

Jaja.

Ez olyan, mint amikor azt mondják, mi Sumi fanok csak azért utáljuk Alonsot, mert elverte.
    Érdekesmód, amikor Kimi szorongatta Sumit, egy büdös rossz szót nemm szóltam rá, akkor se lett volna semmi bajom vele ha VB-t nyer. De globálisan nem szidták ennyien Kimit, mint Alonsot. Ezen érdemes elgondolkodni, igen, talán ő normális, azért :)
  • gercse
    Legyen igazad ;)
  • Zóanagyvarázsló
    Szerintem versenyen simán elhúz a Ferrari, inkább az akérdés, mikor tud Raikkönen Hamilton elé kerülni, illetve lesz-e valami extra malőr.
  • Count Adyn
    Nah elég szoros kis verseny igérkezik
  • Zsolti9014
    köszi
  • WNW
    GP2-es orosz.. Petrovszij, vagy mi volt a neve...
  • Zsolti9014
    Helló!
    Tudnátok segíteni? ki volt most a "Siker útján" rovatban? Mert annak az elejéről lemaradtam.
  • Bandee1987
    Grat Massának, szép volt.
    Kár hogy Kimi elrontotta az uccsó előtti kanyart, lehet hogy most 2 Ferrari indulna akkor az élről.
  • jefferson83
    Sztem Kimi sz*ik rá :D
  • G_ArchAngel #55052
    szemét McLaren, megint kib*szott Alonso-val, kemény gumit kapott az utolsó körre...

:)))

(Kimi miért nem panaszkodik, hogy Massa új autót kapott? Ja, mert Ő normális?)
  • atee20
    ez az Ferrrariiiiiiiiiii
    Csalonso meg 4dik
  • BaliBoy
    A stíkus maga az ember...

Egyébként arra a felvételre gondoltam amin Alonso éppen nyilatkozott egy tv-nek és a mellette elhaladó és a vállát megütögető Hamiltontől elfordította a fejét. Közben pedig arról beszéltek, hogy szent a béke.
  • Istencsászár
    Mi a franc bajod van?
  • BaliBoy
    Ez mekkora felvétel volt... pff... (Retek klub)
  • G_ArchAngel #55047
    Lauda: mit vár Alonso?

Fernando Alonso a pénteki edzésnapot követően újra mikrofon elé állt. A címvédő elmondta, hogy tisztázták a félreértéseket a csapattal, majd megjegyezte, hogy a McLaren-Mercedes neki köszönheti a sikert, "fél másodpercet hoztam a csapatnak."

Niki Lauda értetlenül áll Alonso kijelentése előtt. "Mit vár viszonzásként, hogy Hamilton ne induljon? Mindig másban keresi a hibát, önmagában soha. Lehet hogy hat tizedet hozott a csapatnak, de ezért kapja a fizetését. Így próbálja elterelni a figyelmet arról, hogy Hamilton gyorsabb."

Nem szoktam igazat adni az öregnek, de most jól beszélt...