FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Pff...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Amennyire rosszindulatu vagyok azzal siman elbujhatok Alonso es Britore tobbi csapattal szembeni nyilatkozatai mogott.

Kaplan
Hogy mondhatsz ilyet ? Ilyen rosszindulatú vagy?
Nem kívánta senki Kimi keréktörését bevállalta , kockáztatott, nem jött be. Ennyi!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Most kellene kitorni Alonso kerekenek es akkor egalba lennenek a Mekivel...

Gyulat miert nem takaritjak el onnnan? Mindjart elcsoppen Alonso-tol. Hogy lehet ilyen szubjektiv kommentatort odarakni. Gabor legalabb objektiven nyomja... Utalom egy a mocskos Gyula-t.

Mindig azt varja ha valaki a boxban van, hogy hatha valami gond lesz csak Alonsonal ne legyen gaz.

Nagyon kezd unalmas<#unalmas> lenni ha Alonso van az élen rögtön mindenki elkezdi fikázni...És a legjobb amikor olyan dolgokba kötnek bele hogy Alonso az ujjait mutogatja amikor nyer , vagy Briatore mit nyilatkozik...

Szerintem ez a szánalmas...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Lteebee
Mit vársz tízmillió szövetségi kapitánytól?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

salazar
Háát igen most is mivolt még majdnem Schumi volt a hibás azért, mert a michlein rossz gumit hozzott.

És még milyen sokan tudják ill. látják igy,,no persze kis hazánkban a sok "szakértõ" már nem igy vélekedik,mert aki látja az tudja,aki meg nem tudja az nem akarja látni...................

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Ma olvastam:
„Nem akarom bántani a Benettont és Damont sem, mert igazán kiváló pilóta és a Benetton is egy nagyon jó csapat, de az az igazság, hogy nem a Benetton tette világbajnokká Schumachert, hanem Schumacher tette világbajnokká õket. Nem a Benetton a legjobb autó jelenleg. De Schumacher egy olyan pilóta, aki minden oldalról kiváló és a nemcsak azzal segíti sikerhez a csapatát, hogy nagyon gyors a pályán, hanem azzal is, hogy sokszor szinte irányítja a csapatot és segít nekik jó döntéseket hozni."
(Patrick Head, a Williams csapat technikai igazgatója 1995, "Autosport" magazin)

Tony Purnell: "... úgy vélem, Michael különleges tehetsége abban rejlik, ahogy képes összetartani a csapatát, ahogy állandóan együttmûködik a mérnökökkel az autó fejlesztésében. Tiszteletre méltó, hogy mennyire törõdik az emberekkel ... mindent megtesz, hogy a munkatársai érezzék, milyen sokra tartja õket...." (Autosport.com, 2004.12.30.)

báttyó02
mindt

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

rezsofiz
😄DDD
egyszerre veri😄Dd

sazl : c

báttyó02
hüa :0
de ladaba marad 1500-ös motor v. zsigulit tesznak be 1200-es v. 1300-as mocival5
mer nemindegy,mer 1500-ös man rönot meg ferarit egyszere veri

rezsofiz
: O
minardi az hardcoreba keni az ipart : O
ladak berobbannak, azt mennek a polért : C dd

báttyó02
na akor meglesz vegre a minardi fö vetejtarsa

rezsofiz
lada samara lesz, sry.
.d

báttyó02
*lada (H)

báttyó02
am az iugaz e hogy lesz zsiguli 2006-tol formaegybe?

báttyó02
meg rajkönenek rak a mejjebe·^ .ddddddd

rezsofiz
<#eljen> ^^

báttyó02
hudeutalomaztaalonzogyarakat

báttyó02
max enyit: ^^

báttyó02
kb.

rezsofiz
A megnyilvánulással van a gond. Olyan nagypofájú beképzelt pöcs...
Btw igazat mond, de akkor is.. kis geciláda

rezsofiz
Hát ez kb olyan nagypofáju mint Alonso.
Asszem ehhez nem lehet mit hozzáfûzni. A szánalmas talán a legjobb szó.

Lteebee
És nem is hibázott!
Ezt a kis tetüt!

áz<#smile>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Punker
ha a kis spanyol nem nyer a franciák tuti kinyírják <#nyes>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

dobáljuk meg sárral mert elsõ lett és nem lassított<#gonosz1>

Punker
Alonso

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

sziasztok!
kiindul az elsõ rajtrácsról mert nemnéztem?

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Lteebee
Briatore meg egyértelmûen reklámból mondja, hogy több sajtója legyen a csapatnak és örüljenek a szponzorok.

Lteebee
De ron nem nagyképû, hanem... õ...izé...

Mi is?

Kaplan
De az is jó ha kimi nyer mert akkor a fogadás érvényét veszti 😊

Kaplan
Remélem Alonso nyer és Schumi mondjk 2.-3. lesz 😊
MErt ha nem bukom a konzoljaim s a játékaim 😊
Ha meg Alonso télleg nyer lesz nekem egy 50cm plazma tévém 😊
PLS Szurkoljon mindenki nekem 😛

CHEAPBOY
En nem emlekszem Alonsotol egy ellenfel gyalazo nyilatkozatra sem... amikor a meki belejott mondta nagyon jok, s mindig mondta sohasem fogja leirni a Ferrarit. Briattore mondja a kemenyeket, de az nem Alonso. A ferrari mint irtam is teljesen korrekt csapat. Ok a kivetelek, de a tobbiek ha odakerulnek mind mind megnyilik a kicsi szaj😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Figyu... Nekem leginkabb az a problemam, hogy a Ferrari 4 evig volt verhetetlen es megsem volt egyetlen egy Ferrari-s csavotol leszolo es egoista nyilatkozat. Mindig is a realitas talajan alltak es soha nem szidtak masokat. Azert, mert nehany futamot megnyert Alonso meg nem kellene leszolni a masik felt es szem elott kellene tartani, hogy tudni kellene viselkedni.

CHEAPBOY
en azert ezt nem hiszem, maga FIsico is azt mondta hogy ugyanazt kapja (bar lehet gangsztahh Briáttore magnumot tartott a fejehez e nyilatozat kozben😄DD), mint Nánndinnyho😊

CHEAPBOY
Szerintem ezredesk dontottek volna, de Fernando tokeletesen vette az uccso sikankt (ahogyan tette tavaly is, s annak koszonhettek akkor -is?- a Polet). EN jubilalok mert tavaly pont a francia nagydij ota drukkolok Fernandonak (nem a pole miatt, hanem mert ledobbentett milyen ugyesen tudja venni azt sikant, s ez halalkomooly😄). IDen sem okozott csalodast... csak nehogy MSC elverje....

ÁjjLe BoBBi
detto...fisico jóarc...teljesen olyan mintha az a két bunkó nagyképû majom kiutálta volna...leszarják stb.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

CHEAPBOY
Giancarlo egyre inkabb ugy tunik nem fogja lenyomni Alonsot (s most nem mondhassatok hogy mert fisico mindig sokkal elobb jon ki az edzesen). Vannak nyilatkozataik a sracoknak (de mindnek, kivetel a Ferrarit, ok valahogy nem arcoskodnak). De Kimi is kivant kiesest Alonsonak s forditva. Miert csak a renaultos nyilatkozatok fajnak az embereknek a legjobban? Mert most ok vezetnek? (nem itt franciaban, hanem a bajnoksagban.). S mikor ROn dennis 2000ben azt mondta hogy a Ferrari most az egyszer orulhet a VB cimnek, de ujabb 20 evig megint csak leshetik... az nem volt eros nyilatkozat?😊 (plane tudva mi jott azutan?😄)

ÁjjLe BoBBi
így van. de te is láttad hogy kimi elbaszta egy csöppet a sikánt. de ez benne van sietett, vagy a beállítás szar nem tudom, de elbaszta. ez van. ettõl függetlenül lehet hogy ha sikerül egy elég erõs idõ lett volna. de ezt már nem tudjuk meg

CHEAPBOY
ha T mobilos vagy akkor ezt smsben is megteheted, nem kell sietni sehova😊

Azota kezdtem megutalni Britatore-t es Alonso-t, miota rohadt nagy pofajuk lett es mar nagyon varom hogy akar a Ferrari es a akar a McLaren istentelenul elkenyje a szajukat, mert mar fortelem ami moslek folyik ki rajtuk.

Giancarlot meg mindig csipem es azt varom, hogy lenyomja Alonso-t.

CHEAPBOY
naugye, ahhoz kepest hol volt az hogy leirtam mi a helyzet szerintem?😊 Persze tudom hogy kimi gyors, de ma pl. Fernando gyorsabb volt nala, pedig kesobb jott ki mi😊

CHEAPBOY
Ha nagyon beut a krekk a mekinel s a renaultnal ( a mekinel maris beutott egy) akkor meg barmi lehet, koszonhetoen Indynek.

ÁjjLe BoBBi
sietek még hátha feladhatom akkor 😊

ÁjjLe BoBBi
ott a söpredék van 😊

CHEAPBOY
aha, blikk😄 pontosan. Lottozal, tuti nyernél😄

CHEAPBOY
en nem alaztam, elismerem, csak azert leirhatom a sajat velemenyemet rola? Igen nem? Ez egy istenverte forum, nehogymar kussoljak mert vkinek nem tetszik, mikozben nem is anyaztam senkit s semmit. a5.hun mitcsinalnatok sirva fakadnatok? Ott meg a kokemeny szemet gyalazas balrol jobbra.