182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #54966 Alonso figyelemmel kísérte a BMW fejlődését
A BMW-Sauber istálló hivatalosan bejelentette, hogy az elkövetkezendő esztendőben is a Nick Heidfeld – Robert Kubica párossal képviseltetik magukat a Formula-1-ben. Az elmúlt időszakban Fernando Alonsot is összefüggésbe hozták a csapattal, mint kiderült nem alaptalanul – a spanyol érdeklődött a német gárda iránt.
"Alonso figyelemmel kísérte a csapatunk fejlődését." – árulta el a BMW Motorsport igazgatója, Mario Theissen.
A kétszeres bajnok szerződtetése azonban nem volt komoly téma. "Örülünk, ha élversenyzők érdeklődnek a csapatunk iránt. De itt két különböző esetről volt szó: a tény, hogy még nem jelentettük be Heidfeld szerződés hosszabbítását, illetve, hogy Alonso feltehetően nem elégedett a csapatával. De ekkor már megegyeztünk Nickkel." -
WNW #54965 Kezdenek elvonasi tuneteim lenni.. Versenyt akarok........... -
Na ezt köszönöm. Örülök hogy kubi marad, az egyik kedvencem... -
G_ArchAngel #54963 BMW-Sauber 2008: Heidfeld és Kubica -
"Kérdés: Forma 1-es csapatot vezetni olyan, mint...
MT: ...kétmaroknyi labdával zsonglőrködni, mialatt egyik lábaddal Bernie Ecclestone, a másikkal Max Mosley vállán állsz..."
:DD -
Jaja meg borulásokkor is nagy a sípolás:D -
Rally-ba mutatják sokat ha valaki hibázik és kiesik, akkor sípolás megy 2 percig:DDD -
A versenyzők mindig is anyáztak, és ez jó is így, rohadt unalmas a szájukba rágott, politikailag korrekt marketingszövegeket hallgatni. -
Na igen a regi szep idok, amikor azert a versenyzok se anyaztak es verseny is volt.
http://www.youtube.com/watch?v=KU0FHUiug8c -
f1andris #54957 Egy nemrég indult egész jó F1-es oldal fórummal, szerintem egy click-et megér! -
katasztrófaturizmus?
Érdekes kifejezés, de ez a film nem arról szól, egyébként premiumosként a rapidon megtudom nézni, hányan töltötték le..idáig 27-en és csak ide raktam ki,ha nem kell ne szedd le, felesleges kommentet meg ne fűzz hozzá..egyébként a keresőbe több címen is beírtam, de semmi ilyesmit nem dobott ki.
Üdv -
+ szükség -
Már volt... amúgy meg semmi a "katasztrófaturizmus" videókra -
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már vagy láttátok-e ezt a "szomorú" filmet, de aki szereti a F1-et,nem hiányozhat a tarsolyából...sajna ez is hozzá tartozott a versenyekhez és remélem, hogy már csak múlt időben kell látni,beszélni ilyesmiről!
A film sokkoló jeleneteket is tartalmaz!!
A Forma1 hős halottai
pass: mflex -
Fölösleges mentegetőzni... Schumacher csúnyán el lett kenve ez a lényeg :DD -
DJ BP #54951 Ezse volt semmi, nuku kipörgésgátló, de jó is volt régen a verseny... -
DJ BP #54950 de most tényleg, előbb utóbb megelőzte volna, az Eau Rouge-ból sokkal nagyobb tempóban jött ki, + szélárnyék, ha nincs Zonta, lehet már abban a körrben is megelőzi.
De ez nem is kicsinyíti őt, ezért verseny, gyorsabb volt a csomag -
WNW #54949 Azert nezve a kepeket, az akkori kocsikkal bent lehett maradni szelarnyekban a hirhedt spa-i dupla kanyarban is.. Ha ma probalna ezt meg valaki, a fak felett repulve ebredne ra, hogy kar volt vele probalkozni.. -
Nincs ott csak tisztan latszik a videobol. Zonta lent autozik jobb oldalt mellette negyed autonyi hely van, tehat csak balrol lehetett elozni az elso autonak idokozben meg kezd Zonta baratunk behuzodni kozepre es pont egy autonyi rest nyitott.
Ha korrekten lehuzodik mar reg, akkor nem kell kievickelni a vizesebb reszre es nem ott kell amugy sem lezarni az elozni akarotol a kanyarivet. -
Esély az volt, csak... -
Az lehet csak nem szabad megfeledkezni arrol, hogy abban a kanyarban Zonta az egyenes kozepen ott autozott (kolbaszolt) ahol a kanyarbejaratnal az van kedvezo pozicioban aki belul marad. Lattunk hasonlo esetet iden tobbszor is amikor ilyen kanyarban vegig szivattak Alonsot, es csak az kellett hozza hogy belso iven maradjon valaki.
A szituacio miatt kenytelen volt a Ferrariban behuzodni a masik bejarati ivre a Sumak.
Zonta meg zsenialisan behuzodott kozepre kinyitva a kaput az amugy is szelarnyekban halado autonak megadva azt az elonyt hogy kedvezobb pozicioban legyen.
Addig eselye nem volt elozni Hakkinennek vegig ugyanebben a kanyarban lezartak elotte a belso ivet es ezt most nem lehetett megcsinalni Zonta szerencsetlenkedese miatt. -
WNW #54945 Hummmm.. Ez a 4 Mercedeszes moka nekem nem igazan tetszik.. Erdekes lesz egy-egy verseny, ahol a focsapat mondjuk megy elol, a masodik csapat meg mogottuk (mert ugye valoszinuleg kicsit lassitanak rajtuk), es az lesz a kizarolagos feladatuk, hogy a tobbieket akadalyozzak igy, vagy ugy.. Vagy forditva, es a vegen felreallnak az elso csapatnak, persze nem utasitasra, aaaaa.... A DTM-ben van ilyesmi, ott se az igazi, meg ha ertheto is a sajat szempontjukbol... -
Hehhe nagyon nagy:) -
Nemtom mennyire érdekes.De Mclaren rajongókat biztos érdekli.
Alonso nem békül
Alonso és Hamilton együtt,de mégis külön
Bajban az F1 kiscsapatai
Jövőre tilos a kipörgésgátló
Rosberg váltja Alonsot a Mclarennél?Nem irigyek Hamiltonra
Verekedés a Torro Rossonál(régi) -
mármint az az ív,ami fent van....az a fura alak... -
nincs sok különbség az első szárnyakon.Mármint én nem vettem észre.Amúgy a Mclarennek is iylen íves az első szárnya,sőtt még a Williamsé is.Meg amúgy a Renaulté is. -
igen.De az az ív ami a Mclaren első szárnyán van azt a Ferraritól csórta.Tehát az a Ferraritól van átvéve :D -
Hosszú a névsora azoknak akik nem bírtak vele. -
Meggyőztél :))) -
BMW Sauber v1.0 :) ( év eleje vagy azelőtti már nemtudom mikori kép )
Ez már az update verzio v1.1 :) év közben
Ez pedig a meki verzió, amit nemtudom már mikortól használtak, de Monty ment vele sok versenyt.
-
Ez nem akkor van már, mikor a teljesen rossz gumikat használta rongyá Shumi? -
Ezt a szögletes szárnyformát eddig csak a BMW alkalmazta ..Legalábbis én nem emlékszem másra . -
de la Rosa vs Schumacher Hungaroring 2006
Minden tiszteletem Pedroé, mert egy jó pilóta ás kiváló tesztpilóta, de azért mert ő nem bírt Sumival hát nem raknám őket egy lapra agresszivitásban és tudásban:), de ha jól tudom és a videó is bizonyítja 2szer is megelőzte:)
3xor gyorsabb kicsit sántít, kanyarokba jobban tapadt a McLaren, egyenesben pedig a Ferrari volt gyorsabb, és azért a ringen nem olyan 1szerű előzni főleg egy Sumahert. -
Hát azért Schumachert megelőzni tényleg az 1ik legnehezebb dolog volt a világon. De La Rosat is bealázta amikor 3x gyorsabb autóval nem tudta megelőzni
-
madmanic #54932 Milyen McLArennel???
Lefutotta volna...
-
Bocsánat! ezt lehet meg kell gyónnom:) -
G_ArchAngel #54930 Hogy gondolod!
A Nagy Schumacher-t csakúgy megelőzni!?
Soha, senki nem tudta, csak külső körülmények hatására...
Schumacher-t még Chuck Norris sem tudta volna azzal a McLaren-nel megelőzni... -
Lehet ott nem, dá máshol igen, mert jóval gyorsabb volt:) persze csak akkor ha Sumi nem huzza rá a kocsit mint előtte:) -
G_ArchAngel #54928 igen, és a Nap sem kell fel többet, a Föld sem forog tovább, de a Hold továbbra is sajtból van...:) -
Szep elozes volt az teny de ha nincs ott az a lekorozott auto ami nem huzodott le az eletben nem elozi meg :D