Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Egyre jobbak sztem, én is nagyon ki vagyok sokszor bukva, de Palik nélkül sztem egyre jobb a közvetítés. Igazából azt érzem hogy mindenki tud fejlődni, egyedül Palik Laci az aki valahogy megragadt a 10évvel ezelőtt is lökött közvetítésnél.
..és én sem vagyok kiváncsi arra hogy Czollner-t hogy ugratja, alapvetően a futamra vagyok kiváncsi, nem bánom ha néha ugratják egymást (bár ez elég egyoldalú szvsz), de legalább 80-90%-ban az F1 közetítés legyen.
Számomra pl. a kerekes közvetítések iránymutatóak, több órákat leközvetítenek úgy hogy közben szórakozom,...jó nem igen lehet összehasonlítani a kettőt, de Síposék rögtön vágják kiről van szó, ha az egyik téved akkor a másik javítja...és ott sokkal nehezebb felismerni a versenyzőt, vmint jóval kevesebb akció van.
Itt arányaiban kevés infót kapok és annál több önjelőlt humorizálást, és ez zavar, pláne hogy nekem Palik humora nagyon ritkán jön be.
Amikor pedig versenyzőn gúnyolódnak attól a bicsak kinyílik a zsebemben.
Szal Palik nélkül sztem fejlődőképes a közvetítés, vele viszont mindig egy színvonalon mozog, és Czolner is visszasűlyed a rá kiosztott szerepre.
Wéber Gabi akarja érteni, ő jó szvsz, Szabó Robi is rendben van...viszont a músort vezető csávesz (aki az autós műsorukat is viszi) az megint katasztrófa szvsz.