Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Sztem nagyon jó kis futam volt.
Alonso: GG, jövő nagy reménysége. A Renault is megmutatta, hogy a jövőben nem csak a BMW-Ferrari-Mercedes motorok lesznek jók.
M. Schumi: versenyek óta kritikán aluli ahogy vezet, szánalmas amit csinál. NEM, nem a Ferrari a szar, nem a gumi a szar, mert Barrichello képes 8-nál jobb pozícióra is.
Hungaroring: szerintem nagyon jó lett az átépítéssel a pálya, csak meg kéne csinálni hogy ne fújja be a port a szél a pályára, mert undorító amikor olyan porfelhő van hogy nem látni a kocsikat. De lehetett előzni, volt végre mozgás, szerintem jól sikerült. Top speed 300 felett volt.
Közvetítés: a szar és a fos™ szavak között vacilálok. Nem is tudom, talán SZAR volt. Palikot a népnek! Ő egy hülye, de legalább rohadt jól közvetít!!
Baumgartner: az én várakozásaimat messze felülmúlta, ahogy vezetett. Ha egyetlen körrel később adja meg magát a motorja, 12. helyről áll ki, ha végigmegy, 10 (valszeg). Látszott, hogy nagyon gyorsan tanul, egyre jobb köröket ment, nem rontott el kiállást, semmit. Egyáltalán nem rajta múlt hogy elsült a motor. A közözéseknél még kicsit sután engedte el a többieket, de akkor is, GG. Remélem jövőre bekerül a F1-be, a 20-as keretben igenis LEHET helye. A 15-ösben már nem biztos, de ennyi elég.