182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#6737 Az a baj,hogy ö még életében nem mutatott fel semmit.
Mások,söt bárki aki bekerül már legalább valamilyen szériát nyert,vagy (mint Hill)minimum egyszer-kétszer győzött egy két versenyen más szériákban.
Ezzel szemben Zsoltinak ha jól tudom eccer volt 1db 6. helyezése és kész. Még magyar Gokartban is megverték.
Szal nekem amúgy nincs bajom vele,de sztem abszolút tehetségtelen,s nem forma1-esnek való. -
#6736 gokart -
#6735 Várjuk meg mit tud csinálni, ha egyáltalán leigazolják! Webber is innen jött. A Minardi most kb. olyan szerepet tölt be a fiatal pilóták életében, mint a Lotus a 80-as 90-es években. Mansell, Senna, Elio de Angelis (+), Hakkinen csak, hogy a legnagyobbakat és a legtehetségesebbeket említsem.
Részemről megadom neki a bizalmat. Ez a Mini semmivel sem lesz jobb vagy rosszabb egy tavalyi Jordannél. Sőt! :)
Lássuk mit tud és ha szar, meg minden, akkor talán kritizálhatjuk őt. De mi a bajotok vele? Az autóverseny pénzes sport. Ez van. Akinek van, bekerül, akinek nincs, az nem. Neki mákja volt. A papája nem szegény, így gyors karriert futott be. A F1ben maradni már nehezebb ugye, de tavaly ment és mégha nem is szerzett pontot, nem volt egyáltalán szar sok jobb autóban ülőhöz képest.
Hill sem tudott letenni semmit a F1 előtt, sőt a Brabhamben sem ...
Mégis hová jutott, mert korrekt volt egész életében és megbízható.
Az meg, hogy kinek milyen a fizimiskája, meg nem mellékes? Én pl. Michael Schumacher előtt nem lassítanék le és a lapos arcát tovább vasalnám! :D
Lassan beszél, de az, hogy nem tudna?! :) 5 nyelven kommunikál. Kevés embert ismerek aki folyékonyan beszél öt nyelven, sőt szerintem itt sincs olyan. Én is csak angolul meg pár más nyelvből pötyögök.
Elég nagy a segítség egy szerelőnek, ha a pilóta képes kommunikálni. Én még emlékszem arra, hogy Alain Prost végig szenvedte a 80-as évet a McLarennél mert kb. így kommunikált angolul: "dő bettttter endzsinj" (ahogy írom :), sőt ez még videokazin meg is van).
Kiváncsian várom, hogy Zsolt egy full szezonban mire lesz képes. Nem írigykedem rá és leszarom, hogy elég tehetős apja mennyire támogatta és, hogy mit mondanak rá a volt gookartos társai. Remélem bejön, ha meg nem, többet úgysem versenyez F1-ben. Egy év alatt majd kiderül! -
#6734 Csak kár azokért a kihajigált forintokért... -
K.András #6733 Szerintem két baj van ezzel a gyerekkel.
1.Nem tud vezetni,ha tudna akkor valami eredményt fel kellett volna mutatni a világbajnok autoban forma3000-ben.
2.annyire tenyérbemászo képe van hogy egyböl beverném ha meglátnám az utcán!!!:))) -
#6732 NSO hír (bocs, ez lemaradt). -
#6731 "Az European-Minardi-Cosworth nagy örömmel jelenti be, hogy ma (szerdán – a szerző) ajánlatot tett a magyar Baumgartner Zsoltnak, hogy versenyzőként csatlakozzon a csapathoz 2004-ben. A faenzai istálló szeretné még karácsony előtt véglegessé tenni a pilótalistáját – lehetőleg még ezen a héten –, ám a Baumgartnernek szóló ajánlat csak a szponzori feltételek teljesítésének függvényében érvényes.”
"Zsolt pályafutását attól kezdve figyelemmel kísértem, hogy bekerült a Formula–3000-be – mondta Paul Stoddart, a Minardi csapatfőnöke. – Nagy hatással volt rám, ahogyan kezelte a Magyar Nagydíjon kialakult helyzetet, azt, hogy hirtelen az érdeklődés középpontjába került, és nagyon rövid idő alatt be kellett ugrania a sérült Firman helyére. Biztos vagyok benne, hogy jól jár vele a Minardi, és mivel öt nyelven is nagyon jól kommunikál – beleértve az olaszt is –, úgy fog passzolni a csapatba, mint kesztyű a kézre. Nagyszerű szezonnak nézünk elébe 2004-ben Zsolttal.”
-
#6730 azért írtam hogy annyi neki, ha a Minardinak se kell akkor max törés tesztekhez fogják használni ha egyáltalán beveszi valamelyik csapat :))) -
#6728 "Bruni 2004-től aláírt a Minardihoz két pilótaülés maradt szabadon" Zsótikának annyi..... -
#6727 lol -
#6726 :DDDDDD -
#6725 Frentzen átigazolt a DTM-be........
-
#6724 -
#6723 Tegnapi híradóban volt.. szoros volt a befutó, ha Barichello ül a repülőgépben feltűnés nélkül ki lehetett volna hozni a 3:0-at Schuminak. =) -
#6721 Barom Zsófika vs. körúti villamos
1 - 2 -
#6720 Gönc ferrarit még egy repülő is lehagyja. -
#6719 Video van róla? Megnézném. -
#6718 Zsoltit a Williamshez! =) (ezt a Ferrari-drukker énem mondatta velem :D) -
#6717 Shumi vs. Eurofighter
1 - 2 -
#6716 talán tanulna valamit Verstappen-től talán....... -
#6715 Persze, majd Barom Zsófikát fogja a minardi választani, nem pedig Verstappent, aki egy gyengébb kocsival is többet mutat évről évre, mint Zsófika a számtalan bizonyitási lehetőségén. -
#6714 lol -
#6713 Remélem összejön!!! Nyerő páros lenne! -
#6712 Baumgartner a Minardival is tárgyal:
http://a5.hu/cgi-bin/a5/page.cgi?db=news&page=cikkf1&table=hirek&ID=5815¶m=2 -
#6711 Én itt igyekez, visszafog, te meg... -
#6710 szépen mondtad.....lehetett volna maffiózót, cigányt meg ilyeneket is írni :)
de nem baj, Ralf jobb, hogy elmegy, legalább otthagyja azt a szart.....így legalább szurkolhatok neki -
#6709 Valószínüleg a bmw a magyar példából kiindulva igyekszik a hiperpigmentáltak és gengszterek autójává válni.
Ralfnak ezért mennie kell. -
#6708 Mennyen csak én nem sajnálom.... -
#6707 Ralf Schumacher egy szombati gálaesten megerősítette azt a széles körben elterjedt híresztelést, hogy elakadtak a Williams-szel kötött szerződésének meghosszabbítására irányuló tárgyalások. Menedzsere, Willi Weber közben kilátásba helyezte, hogy Ralf új csapat után néz, hiszen "vannak más gyors autók is."
http://a5.hu/cgi-bin/a5/page.cgi?db=news&page=cikkf1&table=hirek&ID=5795¶m=2 -
#6706 kicsi a valószínűsége hogy ő is benne lesz a csapatban.... -
#6705 Mi van Zsoltikával?
Ha jövőre Ő indulna már tudnánk róla, vagy még nincs meg a Jordan 2 pilótája? -
#6703 Spa visszakerül.... -
#6702 A tv-s reklám tetszik nekem legjobban...:DDD
Valami biztosítót reklámoz de marha égés az egész! -
#6701 De késő van:
1. felura = falura
2. bukéja a F1-nek ...
sorry
-
#6700 ÁHHHHHH! :)
Paul Ricard - vagyis Le Castellet - végre ismét visszakerül! Mekkora karambolok voltak ott mindig ...
Bennem Mauricio Gugelmin karambolja maradt meg leginkább, de szerintem az a F1-es bukások egyik legnagyobbika ! :)
Mekkora pálya! :)
Itt halt meg Elio De Angelis is aki kb. akkora tehetség volt, mint Senna, még stílusában is ... :(
A futamok közül az egyik legnagyobb vagy tán a legnagyobb, az 1990-es futam volt, ahol a Leyton House )(March) versenyzői (Capelli és Gugelmin) majdnem nyertek, de Alain Prost végül beérte Ivant ...
Következ évben ez a mini Napoleon áttette felura a futamot és a legunalmasabb F1-es versenyek közé került a francia nagydíj. 1991-ben totál emlékszem: Mansellt kergette Alain és annyira "teherautó" volt a Ferrari, hogy akármit csinált, még azon a pályán sem, ahol annyiszor nyert előtte, nem tudta sem beérni, megelőzni meg pláne ...
Imádom ezt a pályát. Akármilyen időjárás is lesz ott, nagyon baba kis versenynek nézünk jövőre elébe, ha megkapja a város a rendezés jogát ... :)
Ezután már csak Spanak kéne visszakerülnie és ismét lenne bukéja egy francia nagydíjnak ... :)
-
Egy kis káosz. -
#6698 Ez nagyon durva! -
#6697 Ilyen is csak nálunk van. -
#6696 http://www.a5.hu/cgi-bin/a5/page.cgi?db=news&page=cikkf1&table=hirek&ID=5691¶m=2
Ennyit Zsoltikáról..... -
#6695 Khm + t