Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ocsieu #51346 Ne mondja nekem senki, ha a lottósorsolás előtt, de még időben megtudja a nyerő számokat, nem játsza meg...
Ha én tudnám meg, még 10X is megjátszanám ugyanazt a számot, hogy a nyeremény döntő része az enyém legyen, ha esetleg más is eltalálná a számokat...
Tény, hogy nem hangoztatnám a számsort...
Az a kérdés, Stepney mennyiért adta el az infót.
Ha viszonylag jelentéktelen összegért, akkor el tudom hinni, hogy nem állt az egész csapat a vásárlás mögött, egyébként nem...
Pilóták biztos szar helyzetben vannak, mint ahogy mindenki.
Nemtom milyen információkat adott el Stepney, de nem kizárt, hogy olyan infókat is eladott, ami pl motor, váltó, aerodinamikai elemek legyártásánál!!! is jelentős információkat tartalmazott.
Na ekkor van gáz.
Ugyanis nem hiszem, hogy anyagszerkezeti vizsgálatokig fog elmenni a vizsgálat.
Illetve biztos van valahol egy másolat azokból az információkból valamelyik mclarenesnél...
Ezt mégjobban alátámasztja, hogy a 2 autó nem hasonlít egymásra, kívülről...
És ezért gondolom, hogy rendkívül súlyos az eset, nagyon keményen kellene bűntetni, és ennek meg kell látszódjon a csapat, a pilóták pontjaiban is, illetve az anyagiakban, hogy a jövőben még az óriási csapatok, temérdek pénzzel is elkerüljék a hasonló eseteket...
Stepney-nek meg a Coughlan-nek is minimum 5 éves letöltendő börtönt is adnék.
Több millió ember szórakozását qrták el, és többezer ember kemény munkáját, Ferrarinak is gondolom nem kis összegbe került a könnyedén ellopott, eladott információk megalkotása, stbstbstb...
BMW (és a többi csapat is)önerőből fejlődik, javul versenyről versenyre...
Merci meg lop???
Toyota pl miért nem???
Mert a Merci és a Toyota annyi pénzzel,amennyit az F1-be ől, talán még legális úton is megvásárolhatna vagy licenszelhetne némi tudást,fejlesztést, információt...
Pláne olyat ami jó, csak Ferrari mondjuk nem alkalmazza...
Az adásvétel idejét lenne jó tudni.
Mert idén idény eleje óta jó,gyors és megbízható a Merci, aminek a múltbeli szerepléséhez képest a világ első 7csodájában lenne a helye, így el nem hiszem, hogy az idei autójukat önerőből keltették életre.
Szóval kb ezért, ezekért is volt az a korábbi "súlyos" irományom...