Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Mivan te is visszaköhögöd amit lenyeltél paliktól?
Hogy a picsába lenne valakinek 28 pontja a VB-n ha nincs benne tűz? ne hülyéskedj már... Barrichelloban nincs tűz vagy Buttonban.
De Raikonnenben? Most szarul ment. Első futamot megnyerte. Idén mellette Alonso és Massa nyert még. Mindketten 2-szer.
Majd Raikönnen Malaysiában és Bahrainben is dobogós volt (ugye itt Alonso és Massa nyert). Spanyoloknál elektromos hiba miatt kiesett (itt is Massa nyert) és a mostani hétvége nem feküdt neki (Alonso nyert). Hamilton kurva tehetséges. Mi sem bizonyítja ezt jobban mnt a 4 2. helyezése és az egy 3. Kíváncsi vagyok mikor jön az első futamgyőzelme...
Raikonnent már leírod??? Hátra van még 12 futam!!! És csak 15 pont a hátránya. Ha minden versenyen is csak 2-t tud ledolgozni mert Alonso a 2. ő az első már akkor nyert. és ez ideális felállás tudjuk, hogy még keményen meg lesz kavarva ez a bajnokság szerintem ezzel a 4 tehetséggel a toppon.
Szóval valaki azt mondta itt az elébb, hogy izgalmas volt amikor Schumi egyedül körözgetett mert legalább a 2 helyért volt verseny. Most 4 ember küzd a VB-ért 4 igen potens autóban... És erre mondjátok hogy unalmas... (és talán a BMW tud meglepetést okozni bár nagyon távol vannak.)