• Zsolti9014
    Vélemény: semmi bajom Alonsóval, a tavalyi VB-t megérdemelten nyerte meg. Viszont Kimi minimum egy hajszállal jobb pilóta, meg nyugodtabb. Alonso pl. hogy üvöltött a csapatrádióba a Kanadai futamon mikor beszorult Fisico mögé. Utána meg odavágta a kocsit. Kimire meg nagyon rájárt a rúd a McLarennél. Egyszer megbízhatatlan, egyszer lassú volt az autó. E két versenyző nagyjából egy szintet képviselne egyforma autóval. De az a hajszál ott van :D
    Szerintem az idei pilóták erősorrendje (tapasztalat, tehetség számít, autót ne nézzük!):

1.Raikkonen
    2.Alonso
    3.Massa
    4.Button
    5.Hamilton

Az első 5. De nagyon jó versenyző, bár peches: Heidfeld, Fisichella, Coulthard, Webber, Barrichello, stb.
    De én sokat látok még Hamiltonon kívül Kovalainenben, Rosbergben, Davidsonban is.
    Szerintem a mezőnyből kilóg Speed, a hozzáállása miatt. Szato pedig egész jól ment az idénynyitón.
    z autók erősorrendje pedig azért kirajzolódott már, persze ez folyamatosan változik még. A Honda kevesebbet teljesít mint vártam, bár a tesztek alapján ez sem meglepő.

Ez az én véleményem, senkit nem akarok ezzel bántani.