Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Az erőviszonyok valóban elég ködösek, és MS tevékenységében én is érzek vmi bizonytalant.
Az előbbiben nem lehet frankókat mondani, az utóbbiban meg sztem ez egy természetes állapot..merthogy:
Egyszerűen nehéz elképzelni mit tud csinálni MS az autóvezetésen túl..azt olyan sokáig és olyan jól csinálta hogy nekem semmi nem jut eszembe ezen kivűl.
DE
van ez biztos, csak úgy nem szabad hagyni elmenni, hiszen bődületes tapasztalatai vannak, gyűltek az évek alatt, tudja mit csinál az autó, és talán az autó mozgásából és a pilóta beszámolói alapján a legmegfelelőbb ember arra hogy ezt értse és segítse.
Én sem engedném el az ziher.
Vmint azt sem tudni hogy mennyit akar áldozni az idejéből, elvégre ő autóversenyző, arra szivesen áldozza az idejét, de a pit-ben ácsorgásra már nem biztos, az nem uaz az izgalmi állapot amiért érdemes csinálni vmit.
Vmint a fene tudja nekem MS sosem olyan embernek tünt aki a tudásával másokat akar a csúcsra segíteni....ez sztem egyáltalán nem baj, ez is hozzá tartozik, kevés nagy ember tudja alárendelni magát, ha tenné talán csak a testvére kedvéért tenné, mégha nincsenek is teljesen jóban...azért az mégis csak vér, és Ralf-ra rá is fére ha elfogadná a tesája segítségét.
Sztem a csapaton belül is sokan szeretik és kedvelik MS-t mert nagy sikereket értek el közösen, sok pénzt kerestek, büszke sikercsapatként szerepeltek...ezt, még ha feltételezem hogy van aki nem kedvelte, mindenképpen értékelni kell a helyén.
De más egy MS a vezetőfülkében és sztem más az autó mellett állva, egyszerűen még senki nem tudja mi is az a nehezen körvonalazható tevékenység amivel ő hozzájárul majd a jövőbeni eredményekhez...de elengedni hiba lenne.
majd kialakul szvsz :)