• a.carkey
    Szerintem meg ha Mika egy Bernd Schneider lenne, vagyis egy totál F1-es looser, a Zakspeed-Yamaha korábbi "királya", akkor megérteném, ha minden vágya az lenne, hogy DTM-et nyerjen, de két F1 vébé címmel a háta mögött nem feltétlenül kell számára annyira komolyan venni egy DTM-et, mint egy Schneidernek. Ha Mika Hakkinen komolyan venné a versenyzést, akkor a F1-ben versenyezne. (A Toyotánál így is évente felmerül a neve, max. egyszer igaz lenne.) Biztos neki is hiányzik a versenyhétvégék hangulata, de komolyan szerintem nem veszi az egészet. Ráadásul ő pl. nem a Vodafone AMG-Mercedes csapatban versenyez, mint pl. egy Schneider. A DTM-be egy Schumacher is max. levezetni jönne.

Ha pl. Mika indulna a Le Mans 24-en, akkor azt mondanám, hogy nem levezet, de - bár jó a DTM, én is szeretem - egy DTM nem feltétlenül a legtoppabb versenyzők gyülekezete. Ő pl. jó volt, de itt már nincs miért ölnie magát: kutya nem nézné, hogy ő pl. nyert-e a DTM-ben, vagy csak 10. volt. Ugyanis 2xes F1-es bajnok. Ha Schumacher nem nyer Cartot, Nascart, DTM-et, max. indul bennük levezetni, akkor sem fogja senki keresztrefeszíteni mert nyert jópár vbcímet a F1-ben.